Bu seferde İngilizce oyun Türkçeye nasıl dönecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (16. sayfa)
-
-
Yamayı kurun eldenring_TR.exe ile oyunu çalıştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 11 Nisan 2023; 8:49:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ediyorum
-
-
v1.09.1 de sorun çıkarır mı?
-
cıkarmaz kullanıyorum suan
-
Ben eldenring.Tr.exe'ye tıklıyorum Bu Uygulama Bilgisayarınızda Çalışamıyor diyor neden bu hatayı veriyor bilen varsa yazsın
-
elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 1.0.9.1 sürümünde çalışmadı. siyah ekranda kalıyor. oyun orj değil. çözüm üretebilecek varmı?
-
İndirmeye çalıştığımda virüs algılandı diyor ne iş?
-
Diskorda üye olmak zorundamıyız?
Ek: Çok karışık olmuş sonunda çözdüm. MC_Yama_Yukleyici_V7 programı indirip açıyoruz ardından aşağıdan elden ring resmine tıklayıp indire basıyoruz. Aksi durumda discord açılıyor.
Bence ilk ekranda indir yeri ya aktif olmamalı ya da hiç olmamalı. Aşağıdan oyun seçilerek aktifleşmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 19 Ağustos 2023; 21:51:57 > -
Oyunu sildim baştan kurdum, defalarca doğruladım ama oyun belli bir süre sonra çöküyor ve tekrar açıncada 0xc0000142 ve dinput8.dll hatası veriyor. Lütfen yardım
-
Nasıl indircem indir kısmı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanceps -- 21 Ocak 2024; 13:37:22 > -
bu hatayı veriyor oyunun dizine atıp yamayı uygula dediğim zaman
-
S.a 1.12 Türkçe yama güncellemesi ne zaman gelir ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DLC sonrası yama güncellemesi olacak mı?
-
1.12.1 için güncellenmiştir.
+DLC1 Shadow of the Erdtree Eklenmiştir.not:silah,takı,mekan,npc isimleri orjinal ENG bırakılmıştır istek üzerine.
-
Öncelikle teşekkür ediyorum yama için.Takı isimlerinin ingilizce kalması bence gereksiz olmuş.NPC isimlerini anlarım ama onun dışında herşeyin türkçe olması gereken bence.Yama siparişi verir gibi şu ingilizce olsun şurası az türkçe olsunları dinlemeyin bence.NPC hariç herşey çevrilsin abez duruyor çünkü.Hangi türkçe dil destekli oyun item ,silah eşya vb.isimlerini ingilizce bırakıyor hayatlarında gördümü bunu söyleyenler.
-
Deepl çevirileri kullanmıştım belli başlı oyunlarda başarılı sonuç almıştım.Elden ring ingilizcesine karşın cortlamış baya.Diğer çeviriyi beklemek şart oldu.Oyunun anlattıklarını ve diyalogları umursamayanlar kullanabilir bunu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X