Şimdi Ara

Elde Yıkama özellikli Deterjan daha mı sağlıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çamaşır makinesinde kullanmak üzere elde yıkama için üretilmiş deterjan kullanmak sağlık ve verim açısından daha mı faydalıdır?
    Elde yıkama için üretildiğinden hem hassas hem de güçlü olur diye düşünüyorum ..?

• aşırı köpük oluşacağı için düzgün de durulanmayacaktır. köpük sensörlüyse makine, köpük tespit edeceği için daha fazla su kullanacak, program süresi uzayacak, elektrik-su tüketiminde artış olacaktır. çamaşırlarda da deterjan artığı kalacağı için sağlıklı olmayacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

aşırı köpük oluşacağı için düzgün de durulanmayacaktır. köpük sensörlüyse makine, köpük tespit edeceği için daha fazla su kullanacak, program süresi uzayacak, elektrik-su tüketiminde artış olacaktır. çamaşırlarda da deterjan artığı kalacağı için sağlıklı olmayacaktır diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Denedim artık olmasa ek durulama yaparım :/
  • Merhaba ben deterjan değilde roxy sabun tozunun, elde yıkama olanını denedim. Sonuç olarak pek bir değişiklik yok ama inanılmaz derecede köpürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternafelicity -- 19 Eylül 2013; 17:35:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben frosh urunlerini kullaniyorum saglikli oldugunu iddia ediyorlar(el ve makina bulasik deterjani, yumusaticisi, camasir deterjani), yikadiktan sonra camasirlarda deterjan kokusu olmuyor, bir ara granul sabun kullanmistim sanirim elde yikama icindi, yikama sirasinda topaklandi ve makinanin su tahliye kismini acmak durumunda kaldim, belkide dusuk isida yikadigim icin bilmiyorum, froshun urunleri migrosta var ayrica..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.