Şimdi Ara

Elde ne var ne yok bit pazarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışına gidip geldiğimden elimdeki masaüstü pc min parçalarını ve eski laptopumdan kalan parçaları satıyorum.
    Parça listesi ve fiyatları aşağıdadır. ilgilenenler lütfen detaylar için pm atsın

Samsung 80 gb sata HDD - 30 TL
    Fujitsu 160gb 2,5" HDD - 70 TL
    Samsunt 1TB sata2 HDD - 150 TL
    Seagate 1TB sata2 HDD - 150 TL
    Kingston 1GB DDR2 notebook RAM - 20 TL
    Kingston 2GB DDR3 notebook RAM - 20 TL
    OCZ gold series DDR3 2GB PC310666/1333 MHz RAM - 25 tl (2 adet)
    AMD Phenom II X4 945 CPU - 120 TL
    Gigabyte GA-MA790XT-UD4P - 120 TL
    Saphire HD 4850 GDDR3 512 MB - 120 TL
    Core 2 duo T7300 mobil işlemci - 20 TL
    Toshiba a200 notebook tan çıkma DVD RW - 20 TL

ilgilenenler lütfen pm atsın

Teşekkür ederim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip.

ben:işlemciyi almayı dusunuyorum.fiyat sonmudur?sünnettir ufakta olsa bir indirim olabilirmi?

satıcı:elden alacaksanız 110 yapalım

ben:tam olarak yer neresi.adres verebilirmisin

satıcı:ben ankaradayım siz istanbul sanırım

ben:ankarada tanıdıgım var siz adres verebilirmisiniz

satıcı:benim işyerim yok uygun görürseniz tanıdığınızla haberleşip dışarda görüşebiliriz

ben:tamam. yer?adres?tanıdıgımla ona göre irtibata gececegim

satıcı:şu an yine yurtdışındayım pazar günü döneceğim o zaman haberleşsek olurmu?

• öncelikle aklımda öyle bişey olsa elden ve ankara içi satışı istemezdim haksızmıyım? ayrıca işyerim yok derken kendi görüşmek için dükkanım vs yok anlamında söyledim buda ikincisi. bir diğer konuda bazen günübirlik olarak gidip döndüğüm bile oluyor bakü ye keza şu andada baküdeyim. kusura bakmayın ama "dolandırıcı" sıfatını hakettiğimi düşünmüyorum.

• ilk etapta zaten size dolandırıcı demedim.sadece verdiginiz celişkili cevap(nedir o çelişki(benim işyerim yok uygun görürseniz tanıdığınızla haberleşip dışarda görüşebiliriz.şu an yine yurtdışındayım pazar günü döneceğim o zaman haberleşsek olurmu?)) nedeniyle forum arkadaslarımı dikkatli olmaya cagırıyorum.eger öyle degilseniz hakkınızı helal edin ama o kadar cok dolandırıcı peydahladıki bunlara karsı dikkatli olmak gerekiyor
  • arakdaşım bunda ne var bilgisayar donanımı satan herkesin bilgisayarcı yada oem toptancısı olmasına gerek yokki. elbetteki işim var devlet memuruyum fakat elimdeki kullanmadığım parçaları satmak istedim. aynı ilanlarım sahibinden.com sitesindede mevcut zaten. bunlar çelişkili cevaplar değilki ayrıca.

• Arkadaşım devlet memuru deyince masa başında evrak imzalayan birisi geliyosa aklınıza ona birşey diyemem. Ayrıca azerbaycan'da Türkiye konsolosluğu yokmu? ilk ilanımı bende şimdi bakınca hatırladım. forum şifremi hatırlatma mesajımıda az önce bu ilanı koymak için maille istedim uzun süredir foruma girmiyordum. ilanda adı geçen parçalarda (notebook ramler ve dvdrw hariç) ekteki fotoğraftadır. halen inanmayanlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperspeed -- 15 Mart 2012; 16:00:27 >

Orijinalden alıntı: erdinckazak

satıcı:benim işyerim yok uygun görürseniz tanıdığınızla haberleşip dışarda görüşebiliriz
    demişsiniz ama memursunuz.

satıcı:şu an yine yurtdışındasınız pazar günü döneceksiniz.

Yine dediğinize göre sık sık yurtdışına çıkılyor, iyi de hangi memur böyle sık sık yurtdışına gitme imkanına sahip.

Üyelik 2007 ama bu dahil sadece 2 satış ilanı var.

ilgilendiğiniz ilanın sahte olup olmamasımı yoksa benim iş ve yaşam tarzımmı?

İşlemciyi almak istiyorum, size bugün işlemcinin revizyonu ile ilgili 14:59 da mesaj attım, okudunuz ama yanıt yazmadınız.
    Sanırım yoğunsunuz; işlemciyi almak için tekrar özel mesaj yolluyorum. uygun olduğunuzda lütfen yanıtlayınız.
    İyi günler dilerim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.