Şimdi Ara

ELAZIĞ VE SİVASTA OLANLAR YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar üni için ELAZIĞ ve SİVAS yazmayı düşünüyorum nasıl şehirlerdir bana bilgi verirmisiniz lütfen

• yokmu?
  • Ben sivasliyim.guzel fakat soguk ve zaraliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elazig kucuk bir sehir zaten tek caddede hareketlilik var insanlar tip tip suratina bakar kizlara laf atarlar yaninda kiz olsa bile yine laf atarlar. Yaslilari efendi insanlardir.genclerinde hayir yok yemek olarak kofteciler sokaginda ucuza tavuk doner yiyebilirsin harputa cikmani oneririm. Internet kafe dolu orda.yani iletisim sikintisi olmaz.Kebana gitmeye calis minibusler spor salonin arkasindan kalkiyor sanirsam circir selasinde alabalik ziyafeti cekebilirsin.Ulasim ucuzdur.ogrencileri sevmezler ogrencilere ev vermezler.dindarlar.batidan gelen ogrenci kizlara acik soyluyorum asiliyorlar.memurlar icin yasanacak sehir ama ogrenciler icin asla asosyal olursun eve bilgisayar internet alir tim gun takilirsin.
    Kis buz gibi yaz ise kurak gecer.bim de acildi oraya.tek sinema var maalesef alisveris merkezi akgun avm misland da var ama dandik ve uzak.su faturasi 2 ayda bir gelir.belediye otobuslerine asla binme dolmus gibi calisiyorlar.dolmusa bin daha iyi.dolmusta yuksek sesle yanik turkuculeri acarlar.alkol bulabilirsin kenar mahallerde ve tunceli mahallesinde. Devler tiyatrosu vaf genelde memurlar ve asker aileleri oyunlara gidiyor.sokaktaki bos beles tayfa kurtlar vadisi izler genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 2 Temmuz 2013; 0:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Elazig kucuk bir sehir zaten tek caddede hareketlilik var insanlar tip tip suratina bakar kizlara laf atarlar yaninda kiz olsa bile yine laf atarlar. Yaslilari efendi insanlardir.genclerinde hayir yok yemek olarak kofteciler sokaginda ucuza tavuk doner yiyebilirsin harputa cikmani oneririm. Internet kafe dolu orda.yani iletisim sikintisi olmaz.Kebana gitmeye calis minibusler spor salonin arkasindan kalkiyor sanirsam circir selasinde alabalik ziyafeti cekebilirsin.Ulasim ucuzdur.ogrencileri sevmezler ogrencilere ev vermezler.dindarlar.batidan gelen ogrenci kizlara acik soyluyorum asiliyorlar.memurlar icin yasanacak sehir ama ogrenciler icin asla asosyal olursun eve bilgisayar internet alir tim gun takilirsin.
    Kis buz gibi yaz ise kurak gecer.bim de acildi oraya.tek sinema var maalesef alisveris merkezi akgun avm misland da var ama dandik ve uzak.su faturasi 2 ayda bir gelir.belediye otobuslerine asla binme dolmus gibi calisiyorlar.dolmusa bin daha iyi.dolmusta yuksek sesle yanik turkuculeri acarlar.alkol bulabilirsin kenar mahallerde ve tunceli mahallesinde. Devler tiyatrosu vaf genelde memurlar ve asker aileleri oyunlara gidiyor.sokaktaki bos beles tayfa kurtlar vadisi izler genelde.

yani anladım kadarıyla pekde gidilecek bi şehir değil diyosn:) anladım kardeşim, apart varmı peki?

• Apart degil de apartmanlar var bahcelievler toki sonra hilalkent dogukent carsidaki yerler; odalar 3+1 komurlu genelde dogalgaz gelecekti ama bilmiyorum.tercih yapacaksan iyi dusun firat universitinde hayat yok sosyal yasam sifir tef adamlar kiz gormek icin egitim fakultesine veya fen edebiyata gidiyor.universite yol gecen hani gibi kartsiz giris elazig saplari gidiyor kizlara bakiyor.sosyal ve sehir hayatini seviyorsa iyi dusun yoksa pisman olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 2 Temmuz 2013; 0:48:45 >
  • quote:

Apart degil de apartmanlar var bahcelievler toki sonra hilalkent dogukent carsidaki yerler; odalar 3+1 komurlu genelde dogalgaz gelecekti ama bilmiyorum.tercih yapacaksan iyi dusun firat universitinde hayat yok sosyal yasam sifir tef adamlar kiz gormek icin egitim fakultesine veya fen edebiyata gidiyor.universite yol gecen hani gibi kartsiz giris elazig saplari gidiyor kizlara bakiyor.sosyal ve sehir hayatini seviyorsa iyi dusun yoksa pisman olursun.

hadiya anladım, sıkıntılı şehirmiş ozaman, başına buyruk herkes anladığım kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tercini cok dikkatli yap pisman olabilirsin sonra aile ozlemi olacak nerede yasiyorsun bilmiyorum benim yolculuk 18 saat suruyordu git git bitmiyor dogu arabasi bide coluk cocul bagisiriz gittin mi evine en az 3 ay donemezdim.

• quote:

Tercini cok dikkatli yap pisman olabilirsin sonra aile ozlemi olacak nerede yasiyorsun bilmiyorum benim yolculuk 18 saat suruyordu git git bitmiyor dogu arabasi bide coluk cocul bagisiriz gittin mi evine en az 3 ay donemezdim.

ıspartadayım burdanda 13,15 saat anladım kardeş, sen neden gidiyodun?
  • Ankara ve kayseri iyidir

• Ben universite okudum orada 4 yil hep evde kaldim.nasil desem hergun isyan hergun kufur sinirlerim bozuldu ayni sekilde birkac arkadasta sorun yasadi. Kimi birakti kimi gecis yapti. Sen hangi bolumu dusunuyorsun?

• quote:

Ben universite okudum orada 4 yil hep evde kaldim.nasil desem hergun isyan hergun kufur sinirlerim bozuldu ayni sekilde birkac arkadasta sorun yasadi. Kimi birakti kimi gecis yapti. Sen hangi bolumu dusunuyorsun?

ben imalat,otomotiv,makhina,enerji bnm bölüm olduğu için mtokla giricem inş. :) doğrudur kardeş düşünecem bir daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcats

Ankara ve kayseri iyidir

kayseride mtok yok ve ankarada tutumuyo kardeş :)
  • Sivas tabi küçük şehir bundan dolayı avantaj ve dezavantajları var. Kiralar ucuz yemekler ucuz ve süper, en uzak yerine bile gitsen kısadır :) . Dezavantajı tabi ki küçük olması pek ortam yok gezecek yer yok geceleri 2 yada 3 gibi dışarıda oluyoruz, polis çeviriyor çünkü bizden başka o saatte dışarıda olan olmuyor. Kızları güzel değil :D . Sadece dışardan gelenlerin yüzüne bakılır. Son olarak Cumhuriyet üniversitesini bitirince işsiz kalmak da cabası (tıp ve dişcilik hariç). Eskiden ilanlarda üniversite mezunu Cumhuriyet Üniversitesi hariç yazarlarmış :D . Yinede eskisi gibi değil Sivas Mc, Burger, Mado filan açıldı. Kılıçoğlu diye kafe var oraya takılırsın oradan çıkar mado ya oradan çıkar tekrar Kılıçoğluna yani biraz amele bir yaşam tarzı, deniz yok bir şey yok. İnsanı kaba ama sağlam. İnternet cafe bol miktarda var. Has ben Ankara'yı bile sevmiyorken Sivas'ı sevmem beklenemez. Akşamları İstasyon caddesinde bir gider bir gelirsiniz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j4cksp4row58 -- 2 Temmuz 2013; 1:18:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Sivas tabi küçük şehir bundan dolayı avantaj ve dezavantajları var. Kiralar ucuz yemekler ucuz ve süper, en uzak yerine bile gitsen kısadır :) . Dezavantajı tabi ki küçük olması pek ortam yok gezecek yer yok geceleri 2 yada 3 gibi dışarıda oluyoruz, polis çeviriyor çünkü bizden başka o saatte dışarıda olan olmuyor. Kızları güzel değil :D . Sadece dışardan gelenlerin yüzüne bakılır. Son olarak Cumhuriyet üniversitesini bitirince işsiz kalmak da cabası (tıp ve dişcilik hariç). Eskiden ilanlarda üniversite mezunu Cumhuriyet Üniversitesi hariç yazarlarmış :D . Yinede eskisi gibi değil Sivas Mc, Burger, Mado filan açıldı. Kılıçoğlu diye kafe var oraya takılırsın oradan çıkar mado ya oradan çıkar tekrar Kılıçoğluna yani biraz amele bir yaşam tarzı, deniz yok bir şey yok. İnsanı kaba ama sağlam. İnternet cafe bol miktarda var. Has ben Ankara'yı bile sevmiyorken Sivas'ı sevmem beklenemez. Akşamları İstasyon caddesinde bir gider bir gelirsiniz artık.

anlattığının aynısı :) ısparta kardeş bana memleketimi aratmıyacak ozaman :) :) anlaaadımkardeşim sivası yazacak gibiyim hayırlısı artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sezobay

quote:

Sivas tabi küçük şehir bundan dolayı avantaj ve dezavantajları var. Kiralar ucuz yemekler ucuz ve süper, en uzak yerine bile gitsen kısadır :) . Dezavantajı tabi ki küçük olması pek ortam yok gezecek yer yok geceleri 2 yada 3 gibi dışarıda oluyoruz, polis çeviriyor çünkü bizden başka o saatte dışarıda olan olmuyor. Kızları güzel değil :D . Sadece dışardan gelenlerin yüzüne bakılır. Son olarak Cumhuriyet üniversitesini bitirince işsiz kalmak da cabası (tıp ve dişcilik hariç). Eskiden ilanlarda üniversite mezunu Cumhuriyet Üniversitesi hariç yazarlarmış :D . Yinede eskisi gibi değil Sivas Mc, Burger, Mado filan açıldı. Kılıçoğlu diye kafe var oraya takılırsın oradan çıkar mado ya oradan çıkar tekrar Kılıçoğluna yani biraz amele bir yaşam tarzı, deniz yok bir şey yok. İnsanı kaba ama sağlam. İnternet cafe bol miktarda var. Has ben Ankara'yı bile sevmiyorken Sivas'ı sevmem beklenemez. Akşamları İstasyon caddesinde bir gider bir gelirsiniz artık.

anlattığının aynısı :) ısparta kardeş bana memleketimi aratmıyacak ozaman :) :) anlaaadımkardeşim sivası yazacak gibiyim hayırlısı artık :)

Kardeşim değil gardaşım alış yani :D

• quote:

quote:

ve kardeş apartlar var diymi, apart almayı planlıyorumda

• quote:

Ciğerimiz soldu o istasyon caddesinde aksu da paşabahçede Özsüt de açıldı bu arada

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim değil gardaşım alış yani :D

hehe tamam gardaşım :)

• Ben Aslen Malatyalıyım ama yıllardır Elazığda yaşıyorum kardeşim,olgi iyi bi açıklama yapmış ama şunlarıda ekliyeyim artık üniversteye herkes girmiyor serseriler saplar falan giremiyor kontrol ediyorlar bi kaç yıl önce herkes girerdi evet,elazığın insanına gelirsek kardeşim bende elazığlı sayılırım ama inan beşpara etmezdir insanı kızı erkeğinden daha delikanlıdır daha harbidir bundan emin ol ama insanı çok fena.

Herkes müslümanım der sana bir sürü ilahi şeyler anlatırlar ama şu an Türkiyede fuhuşun en fazla oldugu memleket elazığdır.Gezilecek yerler:Harput ve Keban iyidir oraları seversin özellikle Keban çırçır şelalesi güzeldir 2 gün öncede mado açıldı,mado,kahve diyarı,burger king ve mc donalds var (mc donalds bu yaz açılacak),misland iflas etti bi işe yaramaz ama avm olarak Akgün center vardır ora idare eder sinema falan var orda,Elazığda okuyan öğrencilerin çoğu Malatyaya gezmeye giderler çünkü Malatya daha güzel:)

Fırat Üniverstesine gelirsek bence üniverstesi güzel ben harbi adamım doğruyuda yanlışıda söylerim ben ama üniverstesi ortamı iyidir,doğuda zaten geleceksen Malatya ve Elazığ dışında bi yere gitmeyeceksin,sonuçta küçük bi şehir kardeşim ama dediğim gibi eğer gelirsen buranın kızlarıyla samimi ol erkeği beş para etmez.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.