Şimdi Ara

El Yayı Gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hangi kasları çalışıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 14 Kasım 2013; 15:30:17 >

• bilekle dirsek arası çalıştırır. çok azda arka kol sanırım. bende işe yaradı, bilekler aşırı inceydi. bilek kalınlaşmaz ama üstündeki kaslar artınca açık kapanıyor temel reis gibi. o kasları zaten güçlü olan birine etki eder mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

bilekle dirsek arası çalıştırır. çok azda arka kol sanırım. bende işe yaradı, bilekler aşırı inceydi. bilek kalınlaşmaz ama üstündeki kaslar artınca açık kapanıyor temel reis gibi. o kasları zaten güçlü olan birine etki eder mi bilmiyorum.

Benim de bileklerim ince,kalınlaşmıyor ama nasıl açık kapanıyor hocam?
    Kilosu ayarlananlardan mı sizinkiler?
  • Hayır normal olanlardan benimki. Bileğin çevresi değil üstündeki kaslar kalınlaşıyor, oda dikkatli bakmadıkça bileğin ince olduğunu farkettirmiyor. Ki bence ince bilekten sonra hemen kalınlaşan kaslar daha şekil duruyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Hayır normal olanlardan benimki. Bileğin çevresi değil üstündeki kaslar kalınlaşıyor, oda dikkatli bakmadıkça bileğin ince olduğunu farkettirmiyor. Ki bence ince bilekten sonra hemen kalınlaşan kaslar daha şekil duruyor :)

Resim koyabilir misiniz hocam kolunuzdan?
    Nasıl çalışıyorsunuz, setle mi yoksa öyle rast gelince mi?
  • Mobilden koyamıyorum ama google a forearms yazarsan resimlerde demek istediğimi anlarsın. Ben normalde p90x denen ev programını yapıyorum. Onda bilek pek yok gibi. Kol günleri antrenman sonrası el yayını alıp 65, 1dk sonra 35, 1dk sonra 25 şeklinde 3 set yapıyorum. O yanma hissi yeterince gelip şişiyor zaten. Sayıları kendı sınırım olarak belirledim. Tam acımaya başladıktan(60ta acıyor) sonra zorlamamak için 5-6
    daha yapıp bırakıyorum. Tabi bu tamamen amatörce kendim ayarladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    el yayı ne işe yarar?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.