Şimdi Ara

EL YAPIMI PROJEKSİYON (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
1
Favori
368.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birde perdeye ihtiyacım olacak görüntünün bazı yüzeyler tarafından emildiğini bazı yüzeylerdede yansıdığını gördüm.Perde nasıl olmalı.Birde lcdnin üzerinede bir lens yerleştirmem ışığı azaltacak ama görüntüye etkisi olurmu bilemiyorum.
  • gmby kardeşim
    Sanırım kirli beyaz mat bir kumas işimi görür.
    Önerilerin doğrultusunda premıere yöneldim.Yazıcıdan temin edebilirim umarım.
    lcd mi aldığımda parcalarken nelere dikkat etmeliyim diye sana tekrar danışacağım.
    Teşekkürler kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramkom

gmby kardeşim
    Sanırım kirli beyaz mat bir kumas işimi görür.
    Önerilerin doğrultusunda premıere yöneldim.Yazıcıdan temin edebilirim umarım.
    lcd mi aldığımda parcalarken nelere dikkat etmeliyim diye sana tekrar danışacağım.
    Teşekkürler kardeşim.

bende bır yanlıs anlasılmayı duzeltmeye geldım...mattan zıyade parlak olmasını tercıh edın arkadaslar..yada en guzelı orjınal bır perde satan bır yerde perdeyı soyle bır alıcıymıs gıbı bakıverın..eskı perdelerde sım benzerı seyler olurdu..sımdılerde bu yooktur..ama dedıgım gıbı gormenızde fayda var..

parcalarken mutlaka danıs..ben lcd mın canına okudum..eger topıgı okuduysan bunu anlamıssındır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmby -- 30 Ekim 2004, 22:25:59 >
  • gmby Kardeşim
    Her konuda bilene danışmak en iyisi.Zira lcd bildiğim kadarı ile itinalı bir şekilde açılması gerekiyor.diye düşünüyorum.Pek tabiyki daha önceden deneyimli kişiler nelere dikkat edilmesini
    bilir.17inç bir lcd monitör üzerinde çalışırken bağlantılardan biri elimde kaldığından acıda olsa bunu anladım.
  • ramkom selam
  • ya gafo ve gmby gonderdıgım resımlere bı bakın bu lensler olurmu hıcbısey yasmıyo uzerlerınde olup olmadıgını nası anlıcam bı el atıverın tşkler sımdıden
  • barış kardes bak ıkı tane foto gonderdım lens fotosu olup olmıcanı bılmıyom eger olursa bırını sana yollucam ama cavap yazan yook:(
  • Selam freedom.
    Bu projeksiyon olayını sardınız başıma akşamdan sabaha projeksiyonla yatıp kalkıyorum.Acaba
    tepegözü bozup gerçek bir projeksiyon mu yapsam yada tepe gözü kulansammı diye.

Sağolsun imdadıma gmby kardeşim yetişti.Şidilik tamamen proje aşamasında allah kısmet ederse
    Salı sabahına yetişir.

Biraz sabırsız biraz işkoliğim sanırım iş bitmeden uyuyamıyorum.Başta mesajlarınızı izlerken bu olay acayip beni sardı.Bir anda kendimi masada çizim yaparken buldum.Alman kardeşimiz benim düşünceme yakın bir yaklaşımla 17 inç lcd ile tepegözden prejeksiyon yapmış.Bu olay birazda onur meselesi oldu.Elin oğlu yapıyorsa biz neden yapamıyalım.Hoş bizimki 10 inç düşük bir lcd ama olsun bakıcaz.
  • gmby kardesım valla gelmedı bıde pm nedemek onuda bılmıom,ramkom kardeş sana kolay gelsin bende acayıp inat yaptım malzemeler tamam bı fresnel sıparıs edıcem ama sbs denmı yoksa garantıdenmı onu bılmıyom hangısı uygun olur bılmıyom ole işte
    ya tepegöz olayı ıyıde cok buyuk ,ıstedıgın yere goturemezsın ve cok basıt gıbı gelıyo sen enıyısı kendın yap benım fıkrım,valla elın adamı yapmış cayır cayır seyredıo bız nıye yapamıyalım ...bıraz elektronık bıraz optık tamam bu iş gafo kardes ve gmby kardes vede emegi gecen bılgılerını kısıtlamadan bızlerle paylaşan herkese cok teşekkur ederim şimdiden....
  • gmby kardes ozur...gelen kutumda gordum msjlarını tşkler...
  • gmby kardes ozur...gelen kutumda gordum msjlarını tşkler...
  • ha gayret arkadaşlar vallahi gözümde hal kalmadı okumaktan, her yeri araştırıyorum.adamda hırs yapıyor ama.daha sonuç yok
  • freedom33 kardeş
    İçime kurt düşürdün.Tepegöz olayı banada basit geldi.Üşenmem parçalarım tepegözü.
    Ama daha önce alman hans kardeşimizin tekniğini bir tecrübe edeyim.Bakalım bizi yedimi.Yoksa gerçekten işe yarıyormu.
    Hoş mükemmele ulaşana kadar benden kaçış yok.
    Korkum prejeksiyonla uğraşırken başkabir icada imza atmak allah utandırmasın.
  • ARKADASLAR BALANSI, TETIKLEYICIYI VE LAMBAYI NASIL BAGLAYACAKSINIZ BILIYOR MUSUNUZ????
  • gmby kardeş
    Güzel söze ne denir.
    Gecenin bu saati halen kendi kendimi kemiriyorum.
    Benim korkum pixeller ve görüntünün netliğinin iyi derecede olmaması ama içime su serptin şimdi kendimi dahaiyi hissediyorum.

Birde premıerin tft 650 si var ona nedersin iyimidir.
  • ramkom brother bak bu sıtede adamlar yapmıs ama lılıput marka lcd bulmak zor ve pahalı,bızım yaptıklarımızda bıraz pıxeller buyuk gozukecek ama olsun ucuza maletcez,fındık buyuklugu pıxel olmazda leblebı olur:)http://www.allinbox.com/retrotft.htm
  • ramkom kardes naptım bılıyomusun premıerı parcaladım masa lambamı tftnın arkasından tuttum elımle dıger elımle lensı tftnın onune tuttum ve duvara yansıttım ve duvardan kocaman goruntu aldım az once ,yanı lcdnın 4-5 katı buyuk..cok mutlu oldum:)
    yanı dah frenselyok ve ısık sadece masa lambası...
  • valla bılmıom gmby kardes bende aldım osram 250 ama daha baglamadım
  • gmby kardeş
    Gafo arkadaşımızın hazırladığı sitede yer alan bir linkte tepegözden bozma bir prejeksiyon var ama biraz hayal gücünü kullanmış güzelde olmuş görüntü eyer bizi yemiyorsa iyi gibi.
    Zira nette bu konu ile ilgili bir çok site var ve çoğunda prejeksiyon çıktılarının biri hemen hemen aynı.Ya bunu kasıtlı yapıyorlar yada birbirlerinden haberdar değiller.
  • sanırım AKI yazan hatun gözünden bahsedıyosun,bence bunlar ogrencı ve bu ödevi proje olarak almıslar vede hocaları bu jpeg dosyayı vermıs ögrencılere herkes sonucunu bu hatun gözünde denesın dıye ,benım fıkrım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.