Şimdi Ara

EL YAPIMI PROJEKSİYON (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
1
Favori
368.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vitro psone la ılgılenırım ama özellıklerinı yazarsan sevınırım yanı kac inc cözünurluk ne
  • işte resimler bu arkadaslar fotokopı lensleri olurmu bıde odak uzaklıgı ne demek?ben lense masa lambamı tutuyorum duvara dogru
    3 metre duvar mesafesı var 20 cm de lamba goruntusu tam net oluyor

• ya vitro bende 7'' premier tv var bu sendeki psone nedir kardes? yani tuner varmı yada giriş olarak ne var özellikleri ne?cunku en dusuk tv ler 150$ dan başlıyo psone neden ucuz? işime yararmı projeksiyon icin farkı ne benım premıerden.bıde öncekı forumlarını okudum baya bı psone satmışssın 65 ten:) ben konyadayım ok dersem gönderebılırmısın? saygılar
  • YAHU arkadaslar su psone ı pc ye baglamak icin butun dokumanları indirdim yinme de nafile
    yokmu aranızda su meneti pc ye baglayan bir el atsın yaa .......SAYGILAR
  • alifree2 bende bi kaç dk uğraştım ama oldu ya
    önce tv kartının dual mode unu aktif et
    sonra git kablolarınla oyna mutlaka temazsızlık vardır ama oynarken görüntü gelir gidip daha iyi bi kablo alırsın sorun gecer
  • abi bu topic kopmuş yaw:::
  • Vice citizen arkadasım moral verdigin icin tesekkurler.Ama olmuyor dual mod felan hikaye herseyi denedim.Hatta iki ayrı plan

sunu sorabilirmiyim

1 psone ı hic soymadan 7,5 v adaptorunu takınca ekranın ısıgı yanıyormuydu

2.Psone pin cıkıslarını yaparken voltajıda pinlerdenmi aldın.

cok onemli benim icin ...SAYGILAR

bu arada resim ekleyemiyorum mod arkadaslar ne yapmali:::
  • gmby kardeş evet osram resimde gösterdiğin gibi saygılar
  • vitro kardes nerdesin bı soru sordum ama...ben nete gırınce kımse olmuyo yahu:)help me lenslerım olurmu?fotolarını yolladım
  • banada yolla :)
  • kullanacagın..lenslerın f degerını bılıyor musun..???
  • işte bunlar barıs kardeş

• gmby kardes hıcbısey bılmıyom cunku bısey yazmıyo
  • Herkeze merhaba
    Tesadüf inceleme yaparken prejeksiyon manyağı oldum çıktım.
    İki haftadır sessiz pusuda mesajları takip edip kafa patlatıyorum.
    Son olarak alman dostumuzun tepegöz + lcd kombinas yonunu benimsedim ancak 7 lik tv lcd si kullanacağım
    görüşlerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim.

• alifree2
    görüntü gelmeden backlight yanmaz
    ancak ışıklı bir ortamda cok dikkat edersen 7.5 voltu verdiğin anda ekran 2-3 ton daha koyulaşır eğer bu oluyorsa ekranında sorun yok demektir.
    ben aynen soyduktan sonra o arkadaki adaptör girişine bağladım adaptörü yani onları parçöalammadım
    not: lcd yi parçalarken dikkat et pek çok yerine ince tornovida sokup cevir ki icindeki küçük plastik lehimler kırılsın
    ha bi de vidaları sökmeden sakın açmaya calısma
  • ya beyler foto makinası için şu merceklerden buldum bunları kullanabilirmiyim

• bana olur gibi geldi odk noktasını görebiliyosan yaz
    nerden buldun?
  • vice citizen

benim baglantılarım boyle ya seninkiler de aynımı? dedim ama ne link ekleniyor nede resim maalesef..
  • lenslerden hiç annamadığım için size sormam lazım lens olayını
    bu fot makinası için makro çekim lensi odağını bilmiyorum
  • @apocal kardesim bunalrı kullanamassın..onlar cam filtre..objektife takılır..

birde elinizdeki lensin odak noktalarını neden arastırıyorsunuz ki..elinizle netlik ayarı yapacaksınız zaten..ondan sonra sabit kalacak
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.