Şimdi Ara

El tokalaşmayı kaldıralım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Batıdan ne görsek onu alarak uyguluyoruz ve kendi değerlerimizi kaybediyoruz.
    Eski Osmanlı usulü selamlaşmak istiyorum, Japonlarda bakarsanız tokalaşmak yeni yeni yayılıyor. Ne zaman tuvalete gitsem çoğu kişinin ellerini yıkamadan çıktığını görüyorum, sonrada tokalaşıyor şerefsizler. Valla ben karar verdim el uzatana artık eyvallah diyip elimi göğsüme atacağım. Zaten ben çocukken de büyüklerim öyle yapardı tokalaşan nadirdi. Hem bütün hastalıklar tokalaşmak yada öpüşmekten geçmektedir, dinende erkeklerin birbirini öpmesi doğru değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 8 Mayıs 2011; 13:20:23 >

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü
  • Hastalık konusunda falan haklı olabilirsin ama dini bu konulara alet etme

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• Tokalaşmak batıdanmı geçmiş?
    Bi İtalyanları tokalaşıp öpüşüyolar diye biliyorum o kadar.Onlarda her anlamda bize benziyo zaten.
  • evet bütün Türkiye bu forumda zaten sen deyince kalkıcak bu.

bir kere dostum kafa tokuşturma var bizim buralarda elde sıkılır malesef böyle.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Bu tarz dusunen insanlardan gercekten nefret ediyorum kafalar biraz geride kalmis

Doğru diyorsun, tuvaletten çıkan 10 kişiden 5 tanesinin elini yıkamadığını görünceye kadar bende tokalaşıyordum. Geri kalmışlıkla nasıl bir alaka kuruyorsun onuda anlamıyorum, bir siz zekisiniz bir siz adamsınız, bir siz medenisiniz. Batının neyi varsa onu kullanarak medeni olduğunuzu düşünün durun.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Belki haklısın ama böyle birşey mümkün mü sence :)
    Tokalaşma konusunda yapacak bir şey yok.

Şiir gibi oldu la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 8 Mayıs 2011; 13:31:50 >
    KİLLZONE 3
    Medal Of Honor
    FİFA 11
    Modern Warfare 2
  • Kaldıralım derken, ben yapmıyorum artık, isteyen yapar isteyen yapmaz olayı başka yerlere çekmeye çalışmayın hemen. Elini yıkamaktan yoksun olupta sonrada benle tokalaşarak sevgisini ve saygısını ispatlamaya çalışanlara inanamıyorum.

Şu Wc den sonra elini yıkamayan adamlar ya Wc de değil sonuçta Grip salgınları var

Geliyor elini sıkıyor , Salgın var sıkmam desen yanlış anlıcak

ondan sonra 3-4 gün evde yat hasta şekilde ... Bu yüzden kaldırılsın derim

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Dini , kültürel , sosyal falan filan bunların hiç biri değilde

Şu Wc den sonra elini yıkamayan adamlar ya Wc de değil sonuçta Grip salgınları var

Geliyor elini sıkıyor , Salgın var sıkmam desen yanlış anlıcak

ondan sonra 3-4 gün evde yat hasta şekilde ... Bu yüzden kaldırılsın derim

Valla bende sırf bu yüzden istemeyerekte olsa tokalaşıyorum çoğu kez, geçenler cafeye girdim adamlar pisuvara sıçmışlar, sonrada tanımadığın adamlar gelip büyük adammış gibi elini sıkıyorlar mecburen. Valla kim nasıl isterse öyle anlasın umurumda değil ben başkası için yaşamıyorumki kendim için yaşıyorum en başta.

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu Tahir

Aynen kıçıyla başıyla oynayan millet çok,
    Elini yıkamayan insan çok,
    Elimden geldiğince kafa kafaya vermiyorum ama;
    Tokalaşma konusunda yapacak bir şey yok.

Şiir gibi oldu la

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Elim terliydi de o zaman.

Hela iyi akıl, elim pis sana layık değil kardeşşş. Elim terli , elime krem sürdüm, elimde siğil var bulaşıcı.
  • kimlerle tokalaşıyosunuz la siz, nerde yaşıyosunuz, nasıl tiplerle muhattap oluyosunuz ben insanlar harici kimseyle tokalaşmadım şuana kadar da ondan soruyorum.ayrıca onu geçelim bu ülkede millet birbirine tos atıyor asıl sorun burda bence
  • Bende denk geldikçe elim ıslak diyorum (: karşıdaki elini uzatınca ayıp oluyor havada kalması onun için karşılık vermeye çalışıyorum. Bir de zaten okulda her gün görüp öpmeye çalışanlar var. Zaten ben tokalaşmak istiyorsam, bir sebebi vardır.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.