Şimdi Ara

El ile yapılan pasta cila işe yarar mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 2002 model kırmızı daha önce profesyonel yerlerde 2 kez pasta cila yaptırdım arabama dolayısıyla boyada incelme var ve orjinal boya.
    Şuanda araçta güneş yanığı vs herhangi bişey Yok sadece kılcal çizikler mevcut.
    Daha önce pasta cila yapılmış olması, birde eski model araç, birde tüm parçalar orijinal tekrar biyerlere götürüp pasta cila uygulatmakta kararsız kaldım boyaya kalıcı zarar verilir diye.
    Kendim ince bı pasta cila alıp yavaş yavaş uygulasam zarar vermeden kılcal çizikleri giderip eski parlaklığına kavusturabilirmiyim acaba ne dersiniz? ( Arada teflon cila uyguluyorum aracıma lakin kılcal ciziklere çözüm olmuyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolgu içerikli ürünler var.Ama bir süre sonra kılcal çizikler tekrar gelir.

Matlaşma seviyesinde çizik yoksa sana tavsiyem kafana takma.İlla kılcal çizik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 9 Mart 2019; 2:7:26 >
  • Bugün oto kuaföre gittim 2 ayrı yere ikiside senin arabana pasta olmaz dedi , hare giderici ve cila uygulariz dediler fiyatlarida biri 250 biri 280 dedi pazarlık yapmadım ayrıldım.
    Bahaustan resmini attigim ürünleri alıp kendim yaptım artık parlaklık sağladık hiç olmazsa . Teflon cila bu ürün etkisi diğerlerinden daha uzun oluyor daha öncede almıştım.
    El ile yapılan pasta cila işe yarar mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp90 -- 9 Mart 2019; 17:34:17 >

• Alp90 A kullanıcısına yanıt
    Pasta olmamasının nedeni boyanın incelmesi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu unutmayınki, pasta cila gelişi güzel yapılmaz ve gelişi güzel her istediğin an yapılmaz. Kılcal çiziklerin aşırı derecede vardır, boyadada solma vardır öyle pasta cila ve diger işlemler yapılır.
    En iyi şartlarla 5 yılda yaptırmak mantıklı. 8 yıla kadar uzanır.

Pastayı elle yapmazsın polisaj makinesi olması lazım sabit dönme devri ve sabit baskı uygulamak gerekir, cila ellede uygulanır ama makine ile olursa daha iyi olur, makine ve el uygulaması arasında kalıcılık fark eder.

Her önüne gelene yaptırılmaz, hologram oluşturur.

, aracının boyasını pasta cila ile temizleyip bakımını tamamladıktan sonra boya koruma ürünü alıp bakımına devam etmelisin.
    Boya korumayı ister hergün ister ayda bir ister 3 ayda bir senin keyfine kalmış kesinlikle boyaya zarar vermez faydasından başka.

İlerleyen zamanda zaten pasta cilaya kolay kolay ihtiyacın kalmaz.

Kılcak çizik kapatıcı boya korumalar var(wax) meguiars.
    Dört dörtlük kapatmasada kapatır.
    Ciziklerin arasını doldurur , yıkama sıklıgına göre üzerinden akıp gider. Çizik giderici degil kapatıcı

• amator kullanılan urunler var onları kullanmayı dene . Değilse prof yardım şart ya aracın boyası dalgalı fln olursa ve titizsen senı daah cok tedırgın eder hiç bulaşma o duurmlarda
  • Pasta yapmadı değil onermediler benim aracım için çünkü aracın boyası opak renk yani üstünde vernik yok direk boya üzerinde çalışıyor usta. daha önce pasta cila yapıldığı için (profesyonel yerlerde) aracin boyası orjinal olduğu ve zaten 2002 model araba dışarda boya ne yaparsan yap yipraniyor
    Uyguladigim ürünler teflon cila ve çizik kapatıcı(kılcal çizik) elimle yaptım amatörce ama onuda dikkatli yapmak gerek tam olarak değilse de kısmen istenileni karşıladı, hem işe yarar bı bakım oldu hemde parladı aracım, bıcı bıcı ve 1 TL lik benzinlik köpükleri ile araç yikanmadigi sürece etkisi hemen gitmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.