Şimdi Ara

El freni çekik unuttum ve abs esp lambası aynı anda yanıyor sönmüyor hyundai i20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün bi acemilik yapıp el frenini çekik unuttum ve ilk başta aracı birazcık geri aldım zorlandı bende dubaya falan çarptım sandım daha sonrasında yaklaşık 100 m yol gittim daha sonra araç sesli uyarı verdi ve durdum el frenini indirdim ve sonrasında abs ve esp lambaları aynı anda yanmaya başladı kontağı aç kapa yaptım düzelmedi sizce bir sorun olmuşmudur 100 m gittim acemiyim daha esp ve abs lambası sönmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enesss06 -- 14 Eylül 2024; 21:48:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok bisiy olmaz büyük ihtimalle bende çok yaptım ilk arabam i20 idi . Taş gibi araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 14 Eylül 2024; 22:10:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yerdavader kullanıcısına yanıt

Abs ve esp ışığı kendiliğinden söner mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enesss06 E kullanıcısına yanıt
    Direksiyon sol tarafında esp düğmesi var araba çalışırken ona basılı tut ESP yi öyle yönet. Bende de ABS yanmıştı birkaç kere frene iyice köklerinde gitmişti yüksek hızlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 14 Eylül 2024; 22:15:42 >
  • Eğer gitmese ABS ışığı büyük ihtimalle ABS sensörü arka tekerleri görmüyor olabilir. Bu durumda servis tek çare.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.