Bildirim
El Freni Cekik Araba Kullanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3m geri geri araba "kullandınız" ve el freni bu sırada tam çekikti.
şimdi ya sizin el freni miyadını doldurmuş siz de şansa hiç yokuşta araba parketmemişsiniz işi bittiğinden beri.
ya da;
lan yoksa ... -
azcık fren balatası yemiş olursun bişey olmaz -
Yok ne olacak o kadardan? Eski arabalarda el freni çekik Edirne-Hakkari yapılırdı. -
annem öyle kullanmayı sever pek bişi olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: fprox41
Yok ne olacak o kadardan? Eski arabalarda el freni çekik Edirne-Hakkari yapılırdı. -
Arabayı alalım daha 2gun oldu araba sifir otomatik vites olduğu için unuttum arka arkaya gitmek için hafif gaza bastım gitmedi dedim çukura girdik heralde biraz fazla bastın gitti 3 metre böyle gittim öne gidicekken fark ettim -
konu dısınada aynı konuyu acmıssın.quote:
Orijinalden alıntı: Talbot Lago
annem öyle kullanmayı sever pek bişi olmuyor.
Alıntıları Göster
muhtemelen ehliyetin yok.muhtemelen otomobiller hakkında zerre bilgi sahibi degilsin.
sana önerim.ehliyetı almadan aracın yanına ugrama. -
quote:
Orijinalden alıntı: conta.
konu dısınada aynı konuyu acmıssın.
muhtemelen ehliyetin yok.muhtemelen otomobiller hakkında zerre bilgi sahibi degilsin.
sana önerim.ehliyetı almadan aracın yanına ugrama.
Ne alaka el freni çekik arabayı 3 5m ileri götürmeyle ehliyetin olup olmaması? -
quote:
Ehliyetim varAma acemiyim daha 1 sene bile olmadı alalı ehliyeti arabayıda yeni almışım insanın içine kurt düşüyor acaba arabaya birşey olmus mudur diye otomatik vites oldugu için el freninin çekik oldugunu hiç anlamadım geri geri gidicekken gitmeyince araba çukura girdi sandım biraz daha bastım gaza araba hareket etti geri geri gittim
-
Bir şey olmaz o kadar şeyden. En fazla fren balataların 30 bin km gidecektir de 29 bin gider. Diskler 60 bin km. gidecektirde 59 bin gider. Onu da tecrübe kazanmanın bedeli say. En büyük derdin o olsun. Boş ver...quote:
Orijinalden alıntı: oranj001quote:
Ehliyetim varAma acemiyim daha 1 sene bile olmadı alalı ehliyeti arabayıda yeni almışım insanın içine kurt düşüyor acaba arabaya birşey olmus mudur diye otomatik vites oldugu için el freninin çekik oldugunu hiç anlamadım geri geri gidicekken gitmeyince araba çukura girdi sandım biraz daha bastım gaza araba hareket etti geri geri gittim
Alıntıları Göster
-
Şu alaka arkadaşım.
Ehliyet almak isteyen insanlar sınava tabi tutulup belirli bir egitimden geciyorlar.
Bu egitimde el freni ve fren balatası hakkında fazlasıyla bilgi iceriyor.
Arkadaş o konuyu kacırmış sanırım.
Bilmem anlatabildim mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
quote:
Ne alaka el freni çekik arabayı 3 5m ileri götürmeyle ehliyetin olup olmaması?
-
quote:
Şu alaka arkadaşım.
Ehliyet almak isteyen insanlar sınava tabi tutulup belirli bir egitimden geciyorlar.
Bilmem anlatabildim mi?
quote:
quote:
bence abartıyorsunuz. sizde çok iyi biliyorsunuz ki derslere girmek zorunlu değil.
-
quote:
Şu alaka arkadaşım.
Bilmem anlatabildim mi?
quote:
quote:
bence de abartıyorsun.
konuyu açan arkadaşa gelince, bnm kız ark el freni çekik 7 8 km gitmiş, çağardı beni gittim baktım ki diskler alev topu gibi. daha sonra biraz soğmasını bekledik, herhangi bi problem yaratmadı.
-
quote:
Şu alaka arkadaşım.
Bilmem anlatabildim mi?
quote:
quote:
Siz ne zaman aldınız ehliyeti bilmiyorum ama benim aldığım zaman yani 2007 yılında ne el freni ne normal frenlerle ilgili detaylı bilgi verilmedi. Sadece el frenini çekin vitesi 1e alın frenden ayağınızı çekin tamam dendi.
-
Ben üni.deki ders yoğunlugu nedeniyle sürücü kursundaki hiçbir derse girmedim.quote:
Orijinalden alıntı: Ünalquote:
Şu alaka arkadaşım.
Bilmem anlatabildim mi?
quote:
quote:
Siz ne zaman aldınız ehliyeti bilmiyorum ama benim aldığım zaman yani 2007 yılında ne el freni ne normal frenlerle ilgili detaylı bilgi verilmedi. Sadece el frenini çekin vitesi 1e alın frenden ayağınızı çekin tamam dendi.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: oranj001
2-3 metre el freni cekik araba kullandım tam çekildi el freni acaba sorun olurmu geri geri giderken 2-3 metre gittim
balataların ömrünü çok az yemenin haricinde bir sorun olmaz -
İnsan hata yapabilir, benim 15 yıllık ehliyetim var ama kimi zaman el freni çekik halde arabayı hareket ettirmeye çalışabiliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Allahtan arabanın burnu havaya kalkınca uyanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: GreatWhite
İnsan hata yapabilir, benim 15 yıllık ehliyetim var ama kimi zaman el freni çekik halde arabayı hareket ettirmeye çalışabiliyorum
Allahtan arabanın burnu havaya kalkınca uyanıyorum
Yani hata değil bence bu unutkanlık insanın bazen dalgın anına gelebiliyor.Annemde bir ara eski arabamızla 10-15km yol yapmışdı tabi el frenini annem tam çekmiyordu yarım çekiyordu ondan fazla sorun olmamışdı arabada ben tam çekerim -
hiç bir şey olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: oranj001quote:
Orijinalden alıntı: GreatWhite
İnsan hata yapabilir, benim 15 yıllık ehliyetim var ama kimi zaman el freni çekik halde arabayı hareket ettirmeye çalışabiliyorum
Allahtan arabanın burnu havaya kalkınca uyanıyorum
Yani hata değil bence bu unutkanlık insanın bazen dalgın anına gelebiliyor.Annemde bir ara eski arabamızla 10-15km yol yapmışdı tabi el frenini annem tam çekmiyordu yarım çekiyordu ondan fazla sorun olmamışdı arabada ben tam çekerim
Alıntıları Göster
-
El freni ile ehliyetin ne alakası var anlayamadım. Ben ehliyeti alalı 5 yıl oluyor + 1.5-2 yılda korsan kullanımı dahil edersek 7 yıllık şoförüm bazen ben bile unutuyorum el frenini indirmeyi...quote:
Orijinalden alıntı: kritios
hiç bir şey olmaz.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- tipo 1.4 s yorumları
- flexride şasi nedir
- clio 4 kalorifer ısıtmıyor
- dualogic şanzıman robotu fiyat
- tata araba yorumları
- araba markaları
- opel corsa elektrikli fiyat
- dacia jogger yorumları
- lexus gx
- dacia spring fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X