Şimdi Ara

Eksperim OL - Siz Araca Gitmeden Önce Aracın Bütün Bilgilerini Size Gönderelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
25
Favori
6.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hizmet güzel de burası Türkiye, güvenmek çok zor, yine de takip edeceğim konuyu, niyetiniz temizse, yalan dolan olmayacaksa iyi yerlere gelir firmanız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Biz aracı yerinde tespit edip size ön bilgi veriyoruz ve Aracın Detaylı fotoğrafları gönderiyoruz.Eğer arac sizin tarafınızdan olumlu olursa ve isterseniz Detaylı ekspertiz yaptırıyoruz
    Km oynanmış Detaylı ekspertizde belli olur.Performans Ölçüm değeri alındıktan sonra km yıl Aracın Yıpranma durumu hepsi göz önüne alınarak ortaya çıkar.Detaylı Ekpertiz yaptırdığımız Bir araçda km ile oynandığı anlaşılmıştı.
    Şunuda unutmayın her ekspertiz bayisine güven olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenin Adresi Bay Eksper %100 müşteri memmuniyeti almış tek firmayız.Çünkü bizim işimiz güven.Güvenilir arkadaşlarla ve Güvenilir bayilerle çalışırız.Bunu çalışmalarımızdan, müşterilerimizin yorumlarından ve verdiği puanlardan görebilirsiniz.
    Zaten bu şekilde olmasaydı Facebook gibi Türkiyenin en büyük platformunda yayın yapamazdık

    Ilginize Teşekkür Ederiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok güzel ve başarılı bir hizmet yakın zamanda kullanacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ekspertizlerini nasıl seçiyorsunuz? Devamlı bu işle mi meşguller yoksa farklı bir iş ile iştigal edip ihtiyaç halinde mi eksper yapıyorlar? Gerçekten güzel hizmet ama. Aynı benim gibi inceliyorlar aracı :)

    En son aldığım araç dışı yağmur çamurdan o kadar pisti ki sahibine yıkat yarın getir öyle bakıp alacağım dedim oda bir güzel yıkatmıştı.
  • Ekip arkadaşlarımızın bazıları kendi işlerinde Çalışıyor ama ihtiyaç olduğunda araç başına gidip Detaylı birşekilde Aracı Kendine alır gibi inceliyor.

    Biz her Aracın başına gittiğimizde sanki aracı kendimize alacağız gibi davranırız.Çünkü kendimizin beğenmediği aracı müşterimize iyi diyemeyiz.Sizinde herşeyi daha Ayrıntılı görebilmeniz için ortalama 30-40 kare fotoğraf çekiyoruz

    Size Aracın olumlu ve olumsuz Yönleri halkında bilgi veriyoruz.Eğer araç sizin tarafınızdan olumlu olursa ve isterseniz oradaki Güvenilir bir firmada Detaylı ekspertiz yaptırıyoruz.Böylelikle Görünmeyen taraflarda ortaya çıkıyor ve kafanızdaki bütün soru işaretleri ortadan kalkmasını sağlıyoruz.


    Biz vale hizmeti sunmuyoruz.Aracı Detaylı ekspertiz bayine götürüp ekspertiz yaptırıp raporları size göndermiyoruz.Biz buna ve Detaylı ekspertiz bayilerin arac BAŞINDA Detaylı ekspertiz yapıyoruz diye incelemelerine karşıyız

    ÇÜNKÜ aracı ilk önce biz inceleriz ve size Detaylı fotoğraflarını ve arac hakkında ön bilgi veririz ve isterseniz Detaylı ekspertize götürürüz.Bizim incelememiz sonucu araç tarafınızdan olumsuz olursa ekstradan Detaylı ekspertiz parası ödememiş olursunuz

    ÇÜNKÜ Detaylı Ekspertiz Sadece arac bilgisayarlı makineler bağlanarak Ölçüm çihazlarıyla yapılan testlerin sonucu çıkan raporlarla oluşmalıdır.Örneğin km ile oynanmış ise beygir gücü kaça düşmüş bunu ölçmeden diğer sonuçları almadan neye göre karar verecek hiç düşündünüzmü.Yada lifte Araçı kaldırmadan alt aksamını nasıl inceleyecek.Piyasada bir Sürü arka tarafı ek yapılmış araç var.

    Lütfen araç alırken işinizi riski atmayın sadece Güvenilir firmalardan yardım alın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksperim OL -- 14 Mayıs 2016; 22:56:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hizmet guzel. Fiyatta uygun oldugu surece kullanmaktan cekinilmeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar herzaman uygun olacaktır.Teşekkür Ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde takibe alalım bakalım
  • Eksperim OL - Siz Araca Gitmeden Önce Aracın Bütün Bilgilerini Size Gönderelim
    ARTIK ARABA ALMAK ÇOK KOLAY


    Aradığınız Aracı Sonunda Buldunuz Ama Şehir Dışında Olduğundan Gidemiyormusunuz?Araç Eğer Sahibinin Dediği Değilse Boşyere Hem Maddi Hemde Zaman Kaybı Yaşamak İstemiyormusunuz?


    İşte Bütün Bu Sorunları Eksperim OL İle Tarihe Karışıyor .Siz Hayalinizde ki Aracı Bulun ve Bizi Arayın.Siz Günlük İşlerinize Devam Ederken Biz Aracı Yerinde İnceleyelim ve İsterseniz Güvenilir Bayide Detaylı Ekspertiz Yaptıralım.
    Aracın Ayrıntılı Bilgi ve Fotoğraflarını Size Rapor Halinde Sunalım




  • Mesajım bulunsun lazım olcak.
    Fiyat ne kadar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda Tanıtım Kampayasında Olduğumuzdan Dolayı Aracı Yerinde İnceleme Ön Rapor Ücreti Sadece 60TL (İstanbul 75TL)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GezenAdam'a rakip gibi sanirim
    Hayirlisi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel başarılı bi şey olmuş cidden duzgun yapıyosanız helal olsun valla cok güzel bişey
  • Hangi illere hizmet var şu an
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz

    Öncelikle Biz kimseye rakip değiliz.Çünkü bizim sistemiz tamamen farklı olup Sistemimiz Ön rapor ve Güvenilir Bayide Detaylı Ekspertiz yaptırmak üzere 2 aşamadan oluşuyor.

    Almayı düşündüğünüz aracı ekip arkadaşımız yerinde inceleyip size bir ön rapor sunuyor.Eğer ön raporda araç sizin tarafınızdan olumlu olursa detaylı ekspertiz yaptırıyoruz Eğer olumsuz olursa aracı eliyoruz.

    Bizi Facebook'tan takip edebilirsiniz orada müşterilerimizin değerlendirmelerini ve incelediğimiz Araçları görebilirsiniz.Bugune kadar %100 müşteri memmuniyeti alarak başarılı çalışmalarımıza devam ediyoruz.
    Internet sitemiz yakında açılacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksperim OL Aracı Yerinde İnceleme Hizmeti Verdiğimiz Şehirler

    İstanbul-Ankara-İzmir-Bursa-Manisa-Kütahya-Kocaeli-Gebze-Aydın-Denizli-Isparta-Burdur-Antalya-Mersin-Adana-G.Antep-Hatay-Zonguldak-Karabük-Samsun-Eskişehir-Van-Diyarbakır-Kırıkkale-Tokat-Çorum-Çorlu-Kayseri-Niğde-Ordu-Rize-Artvin-Konya-Tunceli-Batmanda hizmet vermekteyiz.

    Güvenin Adresi Eksperim OL Alıcıyı Dürüst Satıcı ile Buluşturan Adres

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir dışından araba almak icin cok mantikli. Yalnız biz aracı alsak da almasak da baktığınız her arac icin ücret ödüyoruz sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her araç için ayrı ayrı hizmet verdiğimizden dolayı üçret alıyoruz. Uzun uğraşlar sonucu aracınızı bulamadıysanız 3.araçdan sonra Müşteri koruma programı kapsamında Aracın ilanı merkezimizde inceliyor.Sizinle aracı tekrar değerlendiriyor ve fiyatta %50 indirim sağlıyoruz.

    Bizim sistemimizin bu avantajı var ön raporda araç sizin tarafınızdan olumsuz olursa aracı eleyebilirsiniz.Böylelikle Detaylı ekspertize gerek kalmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksperim OL -- 8 Kasım 2016; 14:44:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün mesajları okudum, yalnız şu konuyu tam anlayamadım. Şimdi ön inceleme ücreti 75 tl (istanbul için). Ben onayı verirsem de siz anlaşmalı eksperlere mi gidiyorsunuz araçla ?Bu durumda da gittiğiniz eksper ücreti artı sizin ön raporunuz fiyatı ortaya çıkıyor. İstanbulda şu aralar eksper 200 tl civarı. 75'de ön rapor desek. 275-300 tl civarında bir maliyet çıkıyor. aslında çok da yüksek bir fiyat değil. Mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.