Şimdi Ara

Eksisozlugun Caylak Listesi Sacmaligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanimhaber diye uye oldum yorum yazariz falan bir baktim yaptigim yorumlari kimse gormuyormus adminler goruyormus.Caylaktan cikicakmisimda yorum yazabilecek misim.Bu ne sacmalik hayali yorum yapiyorum resmen.Caylak listeside 2 3 yilmis yani 2 3 yil bos bos kendi kendime konusucam agir ruh hastasi olmak lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dogru haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 17 Nisan 2019; 11:47:11 >
  • Sadece ruh hastalığına sahip olanlar girebilsin diye yapılmış.

• Zengin bir arkadasim var geliri aylik 30bin i dusmuyor
    Ne dh ye uye ne eksi ye uye
    Dogru duzgun internet bile kullanmiyor
    Demem o ki uye olsan ne yazar olmasan ne yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Zengin bir arkadasim var geliri aylik 30bin i dusmuyor
    Ne dh ye uye ne eksi ye uye
    Dogru duzgun internet bile kullanmiyor
    Demem o ki uye olsan ne yazar olmasan ne yazar
    hakli bir tespit

• Yazdıklarını birinin görmesini isteme ihtiyacı da yaygın bir ruh hastalığı bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamların herkes de üye olmasın canım belli bi seviyemiz olsun diye denetime tutma şekli ama süresi hakikaten uzun manyak olmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Yazdıklarını birinin görmesini isteme ihtiyacı da yaygın bir ruh hastalığı bence
    o zaman git kendi kendine konuş foruma niye yazıyon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

o zaman git kendi kendine konuş foruma niye yazıyon?

Alıntıları Göster
    Sen ilk diyalogla monologun farkını öğren öyle gel mesaj yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 17 Nisan 2019; 13:31:24 >
  • Ekşi bir kere özgür bir platform değil, üyelik sınırlandırmak süretiyle kendilerini özel ve degerli yapmaya çalışan çakma Elitler topluluğu.

Ekşicilerin her bir gönderisi "nasıl en güzel ahkam keserim" "nasıl zeka şov yaparım" kaygılarıyla dolu. Amaçları bilgiyi paylaşmaktan cok "ağzı en iyi laf yapan" kahraman olmak.

Ekşi'deki çakma Elitlerin uzmanlık alanı olan "en iyi laf üretme" tekniklerinden etkilenerek bu forumda da Ekşi'ci gibi yazarak beğeni toplamaya çalışan bircok kişi var dolayısıyla içerikten çok laf karateciliği var.

Foruma sosyal medyadaki sığ muhabbetlerden kaçmak ve gerçek yorum görmek için geliyoruz ama karşımıza Ekşi wannabe'si kişiler çıkıyor.

Ekşi adından anlaşılacağı gibi bir Sözlük'tür. Bu kadar! Sözlük. Amacı kelime anlamları vermek, kelime anlam belirsizliğini ortadan kaldırmak "disambiguation" da denilir ve Türkçe Wikipedia dahil birçok yer zaten yapar, o yüzden Ekşi Sözlük günümüzde anlamsız ve gereksizleşmiştir "irrelevant" da denir. Bilgi paylaşma ve düşünce iletme açısından Ekşi artık 'irrelevant' dır. Ancak kalem silahşörlüğü, laf hokkabazlığı, cümle oyunlarından şovmenlik kulvarında hala yem çıkıyor olmalı ki bu Ekşi'ye talep var.

5+ yıldır ekşi'nin hiçbir linkini tıklamıyorum fakat geçenlerde birşey için tıkladım. Ekran karardı, tam ekran bir reklam belirmeye başladı, bullshit dedektörümü alarma geçti, tüm sayfayı Ekşi'yi kapattım!

Bu yorum Ekşi için fazla. Fakat 5-10 yıldır Ekşi'ye 5 saniye vakit harcamamış biri olarak Ekşi'ye biraz vakit ayırayım dedim :)

Güncelleme: Kelime belirsizliği / Ambiguation giderme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 4 Mayıs 2019; 10:19:59 >

• Ekside yazarim aga lakin ayda yilda bir yazarim hatta isteyen okursa ücreti mukabilinde nicki verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Ekşi bir kere özgür bir platform değil, üyelik sınırlandırmak süretiyle kendilerini özel ve degerli yapmaya çalışan çakma Elitler topluluğu.

Ekşicilerin her bir gönderisi "nasıl en güzel ahkam keserim" "nasıl zeka şov yaparım" kaygılarıyla dolu. Amaçları bilgiyi paylaşmaktan cok "ağzı en iyi laf yapan" kahraman olmak.

Ekşi'deki çakma Elitlerin uzmanlık alanı olan "en iyi laf üretme" tekniklerinden etkilenerek bu forumda da Ekşi'ci gibi yazarak beğeni toplamaya çalışan bircok kişi var dolayısıyla içerikten çok laf karateciliği var.

Foruma sosyal medyadaki sığ muhabbetlerden kaçmak ve gerçek yorum görmek için geliyoruz ama karşımıza Ekşi wannabe'si kişiler çıkıyor.

Ekşi adından anlaşılacağı gibi bir Sözlük'tür. Bu kadar! Sözlük. Amacı kelime anlamları vermek, kelime anlam belirsizliğini ortadan kaldırmak "disambiguation" da denilir ve Türkçe Wikipedia dahil birçok yer zaten yapar, o yüzden Ekşi Sözlük günümüzde anlamsız ve gereksizleşmiştir "irrelevant" da denir. Bilgi paylaşma ve düşünce iletme açısından Ekşi artık 'irrelevant' dır. Ancak kalem silahşörlüğü, laf hokkabazlığı, cümle oyunlarından şovmenlik kulvarında hala yem çıkıyor olmalı ki bu Ekşi'ye talep var.

5+ yıldır ekşi'nin hiçbir linkini tıklamıyorum fakat geçenlerde birşey için tıkladım. Ekran karardı, tam ekran bir reklam belirmeye başladı, bullshit dedektörümü alarma geçti, tüm sayfayı Ekşi'yi kapattım!

Bu yorum Ekşi için fazla. Fakat 5-10 yıldır Ekşi'ye 5 saniye vakit harcamamış biri olarak Ekşi'ye biraz vakit ayırayım dedim :)

Güncelleme: Kelime belirsizliği / Ambiguation giderme :)
    Gerçek DH'li bunu okumaz.Yarısinda koptum olaydan ama sonda ve icerisinde goz gezdirerek zebani olmadigina gore haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Yazdıklarını birinin görmesini isteme ihtiyacı da yaygın bir ruh hastalığı bence
    ahahahaha

hocam gel sen de gül
    @Kanatlandırmayan_Redbull
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Gerçek DH'li bunu okumaz.Yarısinda koptum olaydan ama sonda ve icerisinde goz gezdirerek zebani olmadigina gore haklisin

Alıntıları Göster
    Yorumum Ekşi formatına uymadığı için Ekşi Wannabe'si DH'liler hoşlanmayabilir, benim için kayıp ta sayılmaz :)
  • Bende lale ZAAAAAAAAAAAAA IKS DE

• quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Bende lale ZAAAAAAAAAAAAA IKS DE
    de ayrı
  • Deeeeeeee iks de

• Ekşi sözlük nedir ya Cehape zihniyetlilerin toplantı salonu. Bırakın kendi kendilerine çalıp oynasınlar.
  • 2 yıldır sıkı bir ekşi takipçisiyim.uzun uzun yazmaya gerek yok.ekşi fena bozdu.bence yeni bir topluluk lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.