Şimdi Ara

eksik dll dosyası problemı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
18.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımın ana kartı asrock 775 dual vsta asr
    pc yı açtığımda eksık dll dosyası dll sağlayıınızdan yeni bir dll dosyası alın gıbısınden bı şeyler yazan pencere çıkıyor en son bu pencere çıktıktan sonra pc çöktü belkide şimdi pc yı k apattıktan sona bı daha açılmayacak, acaba sorun ne olabılır yadımlarınızı beklıyorum teşekkurler.....

• bu bir virus ve ya windowsun lisans uyarılarından biri olabilir.
    eğer ilk defa bugun olduysa, aynı hatayı benim pc de yaptı.
    2 saat kadar önce de, bir arkadaş aynı katayı bildirdi telefonla bana.
    bakalım ne çıkacak.
  • Bazen sorun eksik dll dosyalarından kaynaklanabiliyor.Eğer eksik olan dll ismini veriyorsa googleda dllnin ismini yaz ve gerekn yere at
  • windows cdni tak. çalıştıra şunu yaz sfc /scannow ve işlemin bitmesini bekle. eksik ve bozuk .dll leri kopyalar,onarır
  • Arkadaşlar benim bilgisayarda da bir kaç saat önce oldu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

windows cdni tak. çalıştıra şunu yaz sfc /scannow ve işlemin bitmesini bekle. eksik ve bozuk .dll leri kopyalar,onarır

dediğini yapıyorum windows dosya koruması yapıyor sonucu bildiririm
  • hata mesajı alan herkezin Win UPDATE'ler açık mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimki açık ve zaten update'den sonra başladı. Orjinal Ürün paketine benziyor galiba. Yemeyenler için mi yaptılar bunu acaba
  • tamam bitti ve kendiliğinden pencere kapandı tamam mı şimdi arkadaşım
  • bittiyse tamam. yeniden başlatıp sonucu yaz bakalım. yine hata verirse hangi dll ise not et. ona göre bi çare bulalım
  • sorun budur arkadaşlar lütfen acil kesin çözüm gerek ... update den sonra çıktı bu bu arada.. yukarıda dediğiniz yöntem işe yarıyorsa deneyelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASPES -- 4 Nisan 2007; 23:27:41 >
  • Arkadaşlar az önce de Moonstar ing-tür sözlüğü çalıştırmak istedim ve şu uyarı çıktı.

• Abi veveve bilgisayarı kapatıp açamadı galiba
  • bende yapıyorum şimdi olayı yazarım sonucunu birazdan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enok

Arkadaşlar az önce de Moonstar ing-tür sözlüğü çalıştırmak istedim ve şu uyarı çıktı.

uygulamayla ilgili sorun oluşmuş olabilir. sürekli çıkıyosa yeniden yüklemeyi dene.

@ASPES senin sorununla ilgili biraz arama yaptım hepside windows update'den sonra olduğunu yazmış. eğer yakın bi tarihte güncelleme yaptıysan sistem geri yükleme yap veya program ekle kaldırdan elle kaldırmayı dene
  • Walla bilgisayarı kapatmaya korkuyorum. Baksanıza veveve hala yok ortalarda.
  • bişey olmaz. çok yaptım ben. deprem oldu ankarada belki korkup sokağa fırlamıştır
  • Yapma ya kaç şiddetinde olmuş?
  • peace sağol arkadaşım şu tarama bir bitsin olmadı geri yükleyeceğiz.. ama ondan sonra da otomatik update olayını kapatmamız lazım sanıırm.. hele bi tarama sonucunu görelimde hala sürüyor :) bizim emektar 1.86 kasım kasım kasılıyor:):)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.