Şimdi Ara

eksik dll dosyası problemı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
18.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dejaay

"veveve" korsan bir XP mi kullanıyorsun ! Çünkü dün de ben bahsi geçen güncelleştirmeleri indirdim ancak şu anda hiçbir sorun yok (benim xp legal)

korsan olsa bu sitede ne işim var hehe :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: koyyim

ben mi yanlış düşünüyorum acaba , sp2 ve güncelleme sorun çıkarmak için birebir sanki
    sp1 var sadece ve güncelleştirme son derece kapalı
    ne çökme ne bir sorun

Aynen katılıyorum Kapatın kardeşim sizde Otomatik güncellemeleri yau
  • Güncelleştirmeleri iptal etmenize gerek yok. Yukarıda ASPES arkadaşımızın verdiği güncelleme düzeltmesini yükleyin ve sorundan kurtulun.
  • orjinal değil biizimkiler güncellemenin ne gibi faudası olur sisteme yada ele verirmi..update etmek ?
  • arkadaşlar benim bilgisayar her açılışta ''mycgscfk.dll'' diye bir dosya hata veriyor belirtilen modül bulunamıyor diyor bu ne demek sizce bu sorunu nasıl giderebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • mycgscfk.dll bunu googlede ara download et sorun çözülür
  • googlede arama yapıyorum hiç birşeyçıkmııyor sadece dosyanın adını mı yazmalıyım yoksa başka ne yapmalıyım??? yardımlarınız için şimdi den teşekkürler
  • en iyisi temiz bi format çek kurtul
  • format çekmeyide istemiyorum ama bakıcaz bi çaresine
  • arkadaşlar ben sorunumu çözdüm derken başka bir problem aşladı
    pc ilk açılışta c: tutarlılık gözden geçirilmesi gerekiyor falan diyor sonrada bir ekran çıkıyor oylece kalıyor sorun c'nın bağlı oolduğu hdd mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veveve -- 9 Nisan 2007; 10:27:39 >
  • her gümcellemeden sonra tutarlılık gozden geçirilmesi yapıyor cd orjınal hatta etkınleştırmeyı telefon ıle yaptım neden bu problemı yaşıyorum kı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gslikahraman

arkadaşlar benim bilgisayar her açılışta ''mycgscfk.dll'' diye bir dosya hata veriyor belirtilen modül bulunamıyor diyor bu ne demek sizce bu sorunu nasıl giderebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bilgisayarınıza (bozuk veya eksik dosyaları olan) kurulu olan bir program açılışta otomatik kendini başlatmaya çalışıyor. Başlat - Çalıştır - msconfig yazın Enter'a basın, Başlangıç sekmesine gelip listeyi kontrol edin.. Hangi program olduğunu saptayabilmeniz için şüphelendiğiniz satırları tek tek devre dışı bırakıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. Saptadığınızda da programı Ekle/Kaldır listenizden silip yeniden kurmayı deneyin..

• quote:

Orjinalden alıntı: veveve

arkadaşlar ben sorunumu çözdüm derken başka bir problem aşladı
    pc ilk açılışta c: tutarlılık gözden geçirilmesi gerekiyor falan diyor sonrada bir ekran çıkıyor oylece kalıyor sorun c'nın bağlı oolduğu hdd mı acaba

Öncelikle chkdsk d: /f /r komutunu deneyin, şayet hala sorun devam ediyorsa aşağıdaki yolu takip edin;

Başlat - Çalıştır'ı açın, regedit yazın şu adımları izleyin,

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager'a tıklayın,

sağ tarafta "bootexecute" girdisini bulup üzerine sağ tıklayın ve Değiştir diyin, ve içindeki yazanları önce bir notdefterine aktarın. (yedekleyin yani) Sonra o yazıları silip Tamam'a basın ve çıkın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bakalım sorununuz çözülmüş mü..

Kolay gelsin..

• arkadaşlar bu sorunu bende yaşadım daha önce ama çözdüm. ama öncelikle şunu belirteyim realtek ses kartı kullanan arkadaşalrda bu sorun oluşuyormuş. Nedeni ise microsoftun en son yaptığı güncellemelerin realtek ses kartıyla uyuşmuyor olması. bunun için başka bi güncelleme daha yayınlamış lar. Orjin kullanan arkadaşalar önceki sayfadaki linki tıklayarak yamayı indirebilirler. Orjin olmayanlar bana mail atsınlar yamayı yollayabilirim:)
  • ya arkadaşlar benım bılgısayar bu sefeerde eksık yazma problemı falan dıyor
    yazma işlemi başarılamadı sitemınızı kontrol edın veya donanımınızı kony-trol edın falan dıyor ozellıkle net te ıken bunu yaşıyorum sona bılgısayar donup kapanıyor(windows gecikmeli yazma başarısız),siyah ekranda yanıp sonen -- işareti çıkıyor bi daha da pc açılmıyor..
    sorunumu nasıl çözebilirim...
  • quote:

ya arkadaşlar benım bılgısayar bu sefeerde eksık yazma problemı falan dıyor
    yazma işlemi başarılamadı sitemınızı kontrol edın veya donanımınızı kony-trol edın falan dıyor ozellıkle net te ıken bunu yaşıyorum sona bılgısayar donup kapanıyor(windows gecikmeli yazma başarısız),siyah ekranda yanıp sonen -- işareti çıkıyor bi daha da pc açılmıyor..

Harddiskiniz sorunludur. Hata denetlemeyi çalıştırınız, hatta bütün dosyalarınızı yedekleyerek format atınız. !
  • arkadaşlar mesela sorun c:/windows/system32/rundll. hatası veriyor siz rundll yi googlede rundll indir gibisinden aratın ordan indirin sorun çözülür
  • Orjinalden alıntı: dejaay

ya arkadaşlar benım bılgısayar bu sefeerde eksık yazma problemı falan dıyor

Harddiskiniz sorunludur. Hata denetlemeyi çalıştırınız, hatta bütün dosyalarınızı yedekleyerek format atınız. !

[/quot]

hata denetlemeyı nasıl çalıştırırım hatta sıstemın yedeğinı nasıl alıp format atarım ıkı adet hdd var pcde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veveve -- 18 Nisan 2007; 11:46:44 >
  • C sürücüsüne ya da windows gecikmeli yazma hatasını veren diskinizi sağ tıklatıp özelliklere giriniz. Oradan arçlar sekmesine tıklarsanız hata denetlemeyi çalıştırabilirsiniz.

Sistem yedeğine gerek yok. Siz sadece önemli belgelerinizi ve dosylarınızı(size ait olan) 'ları alsanız yeter. Çünkü sistemi yeniden krmak zorunda kalacaksınız. Eğer sistem kurulu sürücünüz hatalı ise, sistemi yeniden kurmak zorundasınz. Yok eğer depo olarak kullandığınız disk hata iletisini veriyor ise sağ tık yapıp biçimlendir demeniz yeterli.( bu biçimlendirme işleminde de dosyalarınız kaybolur.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.