Şimdi Ara

eksik dll dosyası problemı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
18.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ASPES

izin verdi download ettik different language falan diyor :SSS..

bu bill gelecek mı yakın zamanda türkiye'ye?

Nasıl yani? İzin verdi demekle neyi kastettin anlayamadım?
  • continue tıklıyorsun download u açıyor...linkden indirmedim direk çalıştırdım.. extracth ederken zart diye different language vs.vs. dedi...
  • Download edemiyorum. Orijinal ürün taraması yapıyor. Sen edebildin mi?
  • benim xp lisanslı ama bende de aynı problem var güncelleştirmeden sonra oldu
  • dosyayı aldım fakat dediğim gibi dil problemi falan var anlamadım olayı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASPES

izin verdi download ettik different language falan diyor :SSS..

bu bill gelecek mı yakın zamanda türkiye'ye?

Change Language'den Türkçe'yi seçip yüklemeniz gerekiyor. (İşletim sisteminiz Türkçe ise)

Kolay gelsin..
  • Türkçeyi seçiyom fakat yükleyemiyorum. Yükleyen bir arkadaş varsa bana mail atabilir mi?
  • emok mail pm pls.

türkçeyi seçmek de fayda etmıyor olmuyor arkadaşım
  • ASPES gönderdim, bakabilirsin. En kısa zamanda bekliyorum. Teşekkürler...
  • ne salak adamım ben ya!! kafa basmıyor bu saatte.. her iki dili de indirdim en sonunda..

türkçe ve ingilizce.. lazım olan buyursun... sorun kalmadı bende de...malum link .. r.a.p.ı.d.

http://rapidshare.com/files/24369843/yama.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASPES -- 5 Nisan 2007; 1:50:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enok

Arkadaşlar az önce de Moonstar ing-tür sözlüğü çalıştırmak istedim ve şu uyarı çıktı.

eksik dll dosyası problemı

valla arkadaşlar aynı sorun bendede olmaya başladı update yaptım ve bu sorun çıktı ve kaldırıyorum yeniden yüklüyorum fakat nafile düzelmiyor.. ne yapmak lazım açıklarsanız sevinirim ..işletim sistemim legal sorun olmaması lazım ama anlamadım gitti sevgiler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirmacier -- 5 Nisan 2007; 21:58:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86

arkadaşlar orijinal windowsunuz varsa yukarıdaki linke tıklayıp programı yükleyin sorun ortadan kalkıyor, Allah kahretsin bu update i bunun yüzünden format attım yaaaa yeni buldum çözümünü

ewet yükledim sağolasın. Zaten bu düzeltme güncelleştirmesiymiş. Emeğine sağlık !!

yukarıdaki linkle işlem tamamdır arkadaşlar..teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: sirmacier

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86

arkadaşlar orijinal windowsunuz varsa yukarıdaki linke tıklayıp programı yükleyin sorun ortadan kalkıyor, Allah kahretsin bu update i bunun yüzünden format attım yaaaa yeni buldum çözümünü

ewet yükledim sağolasın. Zaten bu düzeltme güncelleştirmesiymiş. Emeğine sağlık !!

yukarıdaki linkle işlem tamamdır arkadaşlar..teşekkürler.

bende de aynı sorun oldu.Allah razı olsun arkadaşın verdiği linkle düzeldi.Peki neden böyle bi sorun yapıyomuş bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexTR -- 5 Nisan 2007; 23:31:04 >

• ben herkese otomatik güncelleştirmeleri kapatmayı öneririm. gerektiği kadar yamadık windowsu yaalı bohçaya döndü zaten. nedenini sorarsanız microsoft stoklarındaki xp leri eritmek için böyle saçma işlere bulaşmaya başladı. hergün yeni bişey çıkıyor. ha illaki güncelleme yapacaksanızhttp://windowsupdate.microsoft.com/ burdan yapın. ve güncelleme türünü özel seçerek updatelerin açıklamalarını okuyun. size tavsiyem bu olur
  • quote:

Çok sağol kardeş.

Arkadaşlar bir uyarı yapayım.Bu yamayı çekip yükledikten sonra dil hatası alanlar, dosyayı indirmeden önce dili "turkish" olarak seçsinler orada sayfada.Ondan sonra download yapsınlar.Problem halloluyor

• arkadaşlar dün akşam bu sorunu yaşamıştım.linkteki dosyayı yükleyince düzeldi.bugünde dünkü gibi tam açılacakkenn tekrar başa dönüyor ve siyah ekran karşıma çıkıyor(pcniz düzgün çalışamadı).bende olağan şekilde başlat'a basıyorum veya en son düzgün yaplılandıra basıyorum.tekrar tam açılacakken yine başa dönüyor.bunu bi çok kez deniyorum ve bazen pc açılıyor dll hatası vemiyor..neden bu sorun var.yalnız daha önce pc'mde reset atma sorunları yaşıyodum.servise verdim. ve anakartı değiştirdiler.servisten pazar günü geldi.o günden dün akşama kadar gayet güzel çalışıyodu.
  • saolun. ben de dili türkçe yapıp indirdim. hal oldu. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirmacier

quote:

Orjinalden alıntı: enok

Arkadaşlar az önce de Moonstar ing-tür sözlüğü çalıştırmak istedim ve şu uyarı çıktı.

eksik dll dosyası problemı

valla arkadaşlar aynı sorun bendede olmaya başladı update yaptım ve bu sorun çıktı ve kaldırıyorum yeniden yüklüyorum fakat nafile düzelmiyor.. ne yapmak lazım açıklarsanız sevinirim ..işletim sistemim legal sorun olmaması lazım ama anlamadım gitti sevgiler....

ya bende de aynı problem var!!
    sistem geri yukleme yapmak zorunda kaldım!! sonra duzeldi ve update yapmıyom suan.

• arkadaşlar dün akşam bu sorunu yaşamıştım.linkteki dosyayı yükleyince düzeldi.bugünde dünkü gibi tam açılacakkenn tekrar başa dönüyor ve siyah ekran karşıma çıkıyor(pcniz düzgün çalışamadı).bende olağan şekilde başlat'a basıyorum veya en son düzgün yaplılandıra basıyorum.tekrar tam açılacakken yine başa dönüyor.bunu bi çok kez deniyorum ve bazen pc açılıyor dll hatası vemiyor..neden bu sorun var.yalnız daha önce pc'mde reset atma sorunları yaşıyodum.servise verdim. ve anakartı değiştirdiler.servisten pazar günü geldi.o günden dün akşama kadar gayet güzel çalışıyodu.
  • Sisteminize XP CD'siyle Onarma işlemini uygulayın. Donanımlarınızın bağlantılarını kontrol edin, (RAM'ler dahil) güç kaynağınızda da (power supply) sorun olabilir.

Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.