Şimdi Ara

eksik dll dosyası problemı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
18.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTHDCPL.EXE user32 dll sistem dll sinin bellekte konumu değiştirildi uygulama düzgün çalışmayacak konum değişikliği, c:windows/system32/hhctrl.ocx dll si windows system dll leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı dll ureticisi ile yeni dll edinmek için bağlantı kurulmalı

işte restartdan sonra olay bu noktaya geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: veveve

RTHDCPL.EXE user32 dll sistem dll sinin bellekte konumu değiştirildi uygulama düzgün çalışmayacak konum değişikliği, c:windows/system32/hhctrl.ocx dll si windows system dll leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı dll ureticisi ile yeni dll edinmek için bağlantı kurulmalı

@aspes le aynı sorun sende de var. son yaptığınız güncellemeleri kaldırın.
  • bu arada bende updateden hemen sonra bu problemi yaşadım nedenolabilir
  • quote:

RTHDCPL.EXE user32 dll sistem dll sinin bellekte konumu değiştirildi uygulama düzgün çalışmayacak konum değişikliği, c:windows/system32/hhctrl.ocx dll si windows system dll leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı dll ureticisi ile yeni dll edinmek için bağlantı kurulmalı

benım bu durum hemen update den sonra oldu arkadaşım.. bak geriye resmini bile koydum..
    quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

3.2 kısa sürdü gerçi

http://forum.donanimhaber.com/forumid_12/tt.htm

saat 00:07 yenı bıttı tarama şimdi restart yapacağım göreceğiz nedir son durum..

verdiğin link direk konu dışı topiğini açıyor nedır oradakı başlık???

• quote:

quote:

sistem geri yukleme ılemı kaldırayım yoksa başkabı yolu varmı
    bide artık guncelleme yapamayacakmıyım bu benım pc için sorun teşkıl etmezmı acaba

• quote:

quote:

quote:

sistem geri yukleme ılemı kaldırayım yoksa başkabı yolu varmı
    bide artık guncelleme yapamayacakmıyım bu benım pc için sorun teşkıl etmezmı acaba

sen sistem geri yüklemeyi kullanma. sfc /scannow yaptık ya. bi de updateleri silince sistem kararsızlaşabilir. program ekle kaldıra gir. yukardak,i güncelleştirmeleri göster kutusunu işaretle, sırayla en son yüklediğin gübcellemeleri kaldır. ara ara yeniden başlatıp hatanın düzelip düzelmediğini kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 5 Nisan 2007; 0:12:52 >

• "veveve" korsan bir XP mi kullanıyorsun ! Çünkü dün de ben bahsi geçen güncelleştirmeleri indirdim ancak şu anda hiçbir sorun yok (benim xp legal)
  • bekleyin microsoftta bununla ilgili bir şey buldum. koyu işaretliğim kb 'lerden olanlar varsa ilk iş onları kaldırın

CAUSE
    This problem may occur after you install security update 925902 (MS07-017) and security update 928843 (MS07-008). The Hhctrl.ocx file that is included in security update 928843 and the User32.dll file that is included in security update 925902 have conflicting base addresses. This problem occurs if the program loads the Hhctrl.ocx file before it loads the User32.dll file.
  • bunu deneyin bi de

@credo

Ses kartınızla alakası olabilir. Prpgram Ekle/Kaldır listesinde RealTek sürücülerini uninstall edip yeniden yükleyip re-start atmanız bi'fayda sağlayabilir diye düşünüyorum. Denemekte fayda var.

Kolay gelsin..

Edit: Ayrıca Başlat - Çalıştır'a msconfig yazın, açılan menüde Başlangıç sekmesine gelin, listeden RTHDCPL'yi kapatın.

Tekrar kolay gelsin..
  • quote:

bekleyin microsoftta bununla ilgili bir şey buldum. koyu işaretliğim kb 'lerden olanlar varsa ilk iş onları kaldırın

CAUSE
    This problem may occur after you install security update 925902 (MS07-017) and security update 928843 (MS07-008). The Hhctrl.ocx file that is included in security update 928843 and the User32.dll file that is included in security update 925902 have conflicting base addresses. This problem occurs if the program loads the Hhctrl.ocx file before it loads the User32.dll file.

"PeaCe SeLLs" Bende 04.04.2007 tarihili (925902) numaralı güncelleştirme mevcut ancak şu anda bilgisayarımda herhangi bir sorun gözükmüyor. Acaba neden? Bu uyarı bilgisayara göre değişyor mu yoksa, herbilgisayarda mutlaka uyarı geliyor mu?

• arkadaşlar aynı sorundan bende de oldu şimdi çözümü buldum buraya koyuyorum sakın bir şey silmeyin bu yüzden format bile attım ben
  • http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86

arkadaşlar orijinal windowsunuz varsa yukarıdaki linke tıklayıp programı yükleyin sorun ortadan kalkıyor, Allah kahretsin bu update i bunun yüzünden format attım yaaaa yeni buldum çözümünü
  • Arkadaşlar ben bilgisayarın başında değildim bu uyarı çıkınca. Geldiğimde gördüm ve kapattım. Bir daha da olmadı. Siz ne yapıyorsunuz da zırt pırt çıkıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86

arkadaşlar orijinal windowsunuz varsa yukarıdaki linke tıklayıp programı yükleyin sorun ortadan kalkıyor, Allah kahretsin bu update i bunun yüzünden format attım yaaaa yeni buldum çözümünü

ewet yükledim sağolasın. Zaten bu düzeltme güncelleştirmesiymiş. Emeğine sağlık !!

• sen sağol gardaş ayıp ediyon
  • Ürün orijinal değilse ne yapmamız lazım?
  • ulan ne biçim iş yaa
    1-sfc /scannow yaptık olmadı
    2- geri yükleme yaptık kabul etmedi :SS

update sitesine bi gireyim dedim 12 tane yama var şimdi onları indiriyorum.. hay ben bu bill gates ın .....

neyse gelirim yıne:P
  • valla kardeş orijinal değilse o linkte verdiim güncellemeyi yüklemen lazım bir şekilde işte, ama orda yükleyemezsin microsoft izin vermez, şu an sorun kalmadı ben de

quote:

Orjinalden alıntı: enok

Ürün orijinal değilse ne yapmamız lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

valla kardeş orijinal değilse o linkte verdiim güncellemeyi yüklemen lazım bir şekilde işte, ama orda yükleyemezsin microsoft izin vermez, şu an sorun kalmadı ben de

quote:

Orjinalden alıntı: enok

Ürün orijinal değilse ne yapmamız lazım?

O güncellemeyi mail'imi versem bana yollayabilir misin?
  • izin verdi download ettik different language falan diyor :SSS..

bu bill gelecek mı yakın zamanda türkiye'ye?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.