Şimdi Ara

Ekşi yi dikkate almamamız gereken bir kanıt daha (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
1
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıfta hayvan meselesi değil bence , vahim olan...

Beğenmediği fikre sahip insanlara ana avrat , dip bucak küfür etmeleri ...

Mahalle karısı gibi beddua etmeleri .

Hani hep sözlükte yerdikleri , Yozgat-Çorum-Çankırı üçgeni dedikleri bölgedeki "onbirli " muhabbeti bu .

Gerçek hayatta , o ağza sahip insanların ortamında olsalar kuyruğunu kıstıracak , okumuş yazmış insanlar bunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 23 Şubat 2018; 11:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer senin çocuğunun konstantrasyonu sınıftaki o zavallı kediyle orantılıysa hiç boşuna uğraşma senin çocuğundan bir halt olmaz.

ortaokulda sınıfın en çalışkan öğrencisinin yanına en haylazını oturttu öğretmen ama sınıfın en çalışkanı hiçbir zaman şikayet etmedi çünkü onun başarısı,konsantrasyonu pamuk ipliğine bağlı değildi.nitekim mimar olarak hayatını sürdürüyor o başarılı öğrenci.

sınıfta her türlü piçliği kabul edersiniz,her türlü kezbanlığı kabul edersiniz,orasını burasını gösteren kızlar sizin hiçbir zaman konsantrasyonunuzu bozmaz ama ufacık bir kedi konsantrasyonunuzu bozar değil mi? sanki geleceğin Aziz Sancarları olacaksınız da kedi size engel oluyor.

sizin sınıfınızda kedi yoktu,dikkatiniz dağılmadı da ne oldunuz?astronot mu oldunuz,Aziz Sancar mı oldunuz,atomu mu parçaladınız? asgari ücretle ya da asgari ücretin biraz üstüne çalışıyoruz,çalışıyorsunuz.sunduğun en saçma argümandı bu.neymiş dikat dağılırmış vah vah vah.kediyle uğraşacağınıza 13 yaşında üstünde öğrenci üniforması varken püfür püfür sigara tüttüren beyinsizleri topluma yararlı birey olarak yetiştirmekle uğraşın.onların sınıfında da kedi mi vardı da böyle psikopat gibi geziyorlar.

o kedi o çocukların insani duygularının,vicdanının gelişmesinde en büyük yardımcı olacak.

kedi dostu imamı da izle de gör bakalım.namaz kılan insanlar bile şikayet etmezken neymiş öğrenciymiş aman ne büyük iş.dikkati dağılırmış vah vah vah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 23 Şubat 2018; 11:47:57 >

• moonson kullanıcısına yanıt
    alerji yapabilecek milyonlarca pislik,bakteri varken o kedinin tüyü mü kaldı.o çocukların hangisi yemek yemeden önce elini yıkıyor git bak bakalım.mikrop yuvası paraları elleyip ellerini ağızlarına götürüyorlar mı bak bakalım

kedi ne zaman betona tuvaletini yapmış? koyarsı bir kaba kedi kumu oraya yapar.o öğrencilerin hepsi gül gibi kokuyor sanki de.koşturup terleyip leş gibi kokmuyorlar mı? çoğu öğrenci gece altına işer sabah düzgünce yıkanmadan okula gider sidik kokar.ne yani kedi mi kaldı?

biz seviyorsak siz sevmiyorsanız da saygı duyacaksınız.şahsen ben ülkemde bu kadar ne idüğü belirsiz mülteci,ülkeme hastalık getiren mültecileri istemiyorum ama bir avuç insan onları çok seviyor diye hem gelirimden veriyorum hem huzurumdan.5 milyon mülteci gelmiş gıkınız çıkmaz,müslüman din kardeşlerimiz dersiniz ufacık bir kedi mi batıyor?

sigara dumanının bol olduğu ortamlarda göğsünüzü gere gere oturursunuz,leş gibi nargileyi içinize gururla çekersiniz ama o tertemiz kedi hijyenik değil öyle mi? bırakın bu işleri

kediyi sevmem hayatta dokunamam diyen ruh hastalarına boynunda 200 lira olan bir kedi göster bak nasıl o kediyi kucaklayıp o parayı alıyor.

kediyi sevmem diyen çomarlar parkta bahçede kediyle oynayan bir kıza yaklaşmak için neredeyse kediyi öper.

sevmiyoruz diye bir şey yok işimize gelmiyor diye bir şey var.çok pimpirikliyseniz çocuğunuza bir aşı yaptırırsınız olur biter.sizin çocuğunuz için kedileri mi itlaf edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 23 Şubat 2018; 11:40:20 >

• Şikayet sahibinden çocuğun sınıfını değiştirmesini teklif etmişler. Oda kabul etmiş. Bunu kabul etmeyedebilirdi.
  • Sınıfın ortasında kedinin ne işi var arkadaş,tamam ben de hayvanları çok severim ama doğru bulmuyorum.Hayvan sonuçta ne yapacağı belli olmaz çocuğun birini çırmalasa ne olacak ? Zaten şu kedilere mama vere vere avlanmayı unutturdunuz hayvanlara,iki gün mama vermeseler çoğu kedi ölür.

• Son of Hades kullanıcısına yanıt
    abin o kadar hassassa ağzına bir maske takar olur biter. ajitasyonu bence sen yapmışsın.ne yaplım yani abinin astım krizi varsa.babamızın oğlu değil ya ne hali varsa görsün.

abin sevmiyor diye 100 metre yaklaşan kedileri sopayla kovalayacak değiliz,abin gitsin kırda bayırda yaşasın
  • Çocuğunu da al git.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Çocuğunu da al git.

Çomar diye dalga geçtiğiniz insanlardan farkınız kaldı mı? Onlardan da senin gibilerden de nefret ediyorum.Karşı fikirleri kabullenemiyorsunuz.Düşünce özgürlüğü var.

Ayrıca çocuğum olduğunu nerden çıkardın bilemeyeceğim ama yazdıklarımı okumadığın kesin.Orada kocaman kedim ve köpeğim var yazısı var.Hayvan düşmanı olduğumu düşünenlere gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 kişilik sınıfta 1 kişi bir şeyden rahatsız oluyorsa o kişinin ortamdan ayrılması en demokratik çözümdür. Her şeyimiz çok demokratik olduğu için durum bu kusura bakma. Okuduğum haberlerde sadece bir velinin rahatsız olduğunu okudum ben. Dolayısıyla bir öğrencinin sınıfını değiştirmek en mantıklı çözüm. Bu size uygun gelmiyorsa kusura bakmayın. Sırf bir mesajdan karakter tahlili yapabildiğinizi zaten ekşiye yorumundan anlamalıydım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşin komik yanı ne biliyor musunuz?

Kedi gönderilince büyük tepki gösteriyorlar, kedi geri alınınca yine tepki gösteriyorlar

• Yukarıda bir kişi ''hayvanları sevmiyorum, sevmek zorunda da değilim'' demiş. Bir de o kadar beğeni almış. Sanki haklıymış gibi

Kusura bakmayın ama hayvan sevmeyen insan ne doğayı sever, ne insanı sever, ne başka bir şeyi. Hatta hayvanlara yapılan işkencelere de sesi çıkmaz, belki hoşuna bile gidiyordur. Kısacası öyle bir insan, insan değildir.
  • başkasının özgürlüğünü kısıtladığın noktada senin özgürlüğün biter.

okul ilim irfan yuvasıdır. bir kişi bile o kediyi istemiyorsa konu kapanmıştır.
  • Neden toxoplazma gondi oldum

• Bu konuyu ben de açmayı düşünüyordum. Ekşi son derece faydalı bir platform. Bir şeyi almadan önce bir yere gitmeden önce mutlaka ekşiye bakarım. Yine gündemi filan da oradan takip ederim. Ama böyle bir kitlesi var ki adamı üye alımını bekleyip üyelik alıp çaylaklıktan filan çıkıp ana avrat düz gidecek kadar irrite ediyorlar. Hayatımda bu kadar sığırını bu forumda bile görmedim. VEEEEE en gıcık olduğum ve yazanı/söyleyeni görünce üstüne benzin döküp yakmak istediğim cümle:

"Hayvan sevmeyen insan da sevmez"
  • Ekşi sözlüğe kafa dağıtmak için girip bir kaç komikli entry okumak iyidir. fakat onun dışında kesinlikle ama kesinlike ciddiye alınıp orda fikir beyan eden yazarların entrylerini dikkate almayın. tamamen pkk yuvasına donuşmuş bir platformdur ekşi sözlük. hatta pkk yı geç alenen türkiye cumhuriyeti düşmanlığı yapılan bir platform haline dönüşmüş durumda. dikkat edin hiç bir ciddi konuda türkiye cumhuriyeti devletinin yanında olmazlar. tek amaçları devleti ve milleti kötülemektir.
  • Sınıfta hayvan olması iyidir iyi demiş ekşici reyizler. Hayvan düşmanı çomarları takmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

eğer senin çocuğunun konstantrasyonu sınıftaki o zavallı kediyle orantılıysa hiç boşuna uğraşma senin çocuğundan bir halt olmaz.

ortaokulda sınıfın en çalışkan öğrencisinin yanına en haylazını oturttu öğretmen ama sınıfın en çalışkanı hiçbir zaman şikayet etmedi çünkü onun başarısı,konsantrasyonu pamuk ipliğine bağlı değildi.nitekim mimar olarak hayatını sürdürüyor o başarılı öğrenci.

sınıfta her türlü piçliği kabul edersiniz,her türlü kezbanlığı kabul edersiniz,orasını burasını gösteren kızlar sizin hiçbir zaman konsantrasyonunuzu bozmaz ama ufacık bir kedi konsantrasyonunuzu bozar değil mi? sanki geleceğin Aziz Sancarları olacaksınız da kedi size engel oluyor.

sizin sınıfınızda kedi yoktu,dikkatiniz dağılmadı da ne oldunuz?astronot mu oldunuz,Aziz Sancar mı oldunuz,atomu mu parçaladınız? asgari ücretle ya da asgari ücretin biraz üstüne çalışıyoruz,çalışıyorsunuz.sunduğun en saçma argümandı bu.neymiş dikat dağılırmış vah vah vah.kediyle uğraşacağınıza 13 yaşında üstünde öğrenci üniforması varken püfür püfür sigara tüttüren beyinsizleri topluma yararlı birey olarak yetiştirmekle uğraşın.onların sınıfında da kedi mi vardı da böyle psikopat gibi geziyorlar.

o kedi o çocukların insani duygularının,vicdanının gelişmesinde en büyük yardımcı olacak.

kedi dostu imamı da izle de gör bakalım.namaz kılan insanlar bile şikayet etmezken neymiş öğrenciymiş aman ne büyük iş.dikkati dağılırmış vah vah vah.

Tüm eğitim bilimlerini yerle bir eden dahi...

• Haif tebeüssüm yapabilecek kaliteli ve mantıklı yazılara göz gezdiriyim dedim de,
    Yazılarınızın çoğu kusar gibi...

Ekşideki nefret dolu karşılıklı kapışmalar mı
    yoksa
    buradakiler mi daha hastalıklı bilmiyorum

ama sinirlerim bozuldu kapatıyorum.
  • işinize geldiği zaman ama konuyu ekşiye taşıyın diye talep de bulunursunuz ama, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

30 kişilik sınıfta 1 kişi bir şeyden rahatsız oluyorsa o kişinin ortamdan ayrılması en demokratik çözümdür. Her şeyimiz çok demokratik olduğu için durum bu kusura bakma. Okuduğum haberlerde sadece bir velinin rahatsız olduğunu okudum ben. Dolayısıyla bir öğrencinin sınıfını değiştirmek en mantıklı çözüm. Bu size uygun gelmiyorsa kusura bakmayın. Sırf bir mesajdan karakter tahlili yapabildiğinizi zaten ekşiye yorumundan anlamalıydım.

Kusura bakma da "Çocuğunu da al git." diye bir mesaja bakarak gayet te karakter tahlili yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.