Şimdi Ara

Ekşi yi dikkate almamamız gereken bir kanıt daha (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burada ekşiciler haklı ama 33 veliden sadece bir tanesi karşı çıkmış sadece. Ayrıca olayı incelediğimizde kedinin öğrenciler üzerinde pozitif etkisi olduğunu görüyoruz bu da demokrasi gereğince kalan 32 velinin çocuğunun kedi sevmesine izin veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boring Man B kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsun ama sen de ona "çomar" vs diyorsun. Fark nedir?

• hakim bey kullanıcısına yanıt
    Kendini bana tanımladın. Yazdığın şeylerden ne kadar aptal olduğun da anlaşılıyor. Cahil, çomarın tekiyle konuşmanın vakit kaybı olduğunu anlayamamışım.

Liseli falan yazmış, ülkede bunun gibi aptalları üniversite eğitimine bile tabii tutmamak gerekiyor aslında.

• Shanks0 S kullanıcısına yanıt
    Kimin mesajları hakaret dolu bir bak istersen. Ben gerektiği kadar alttan almaya çalışıyorum ama bir süreden sonra aptala akıllı muamelesi yapmam. Kısacası adamına göre muamele.

• Bunlar sizin düşünceniz yalnız, çocukların öyle bir eğilimi hiç yok habere göre.

Neymiş çocuklar kopya için kediyi eğitirmiş demek o çocuklardan biri sen olsan yapacaksın çünkü kafan oraya çalışıyor.

Neymiş derse konsantre olamazlarmış. Hepsi kediden mutluyken neden derse konsantre olmasın ki, sen en yfak bir şey hareket ederken derse konsantre olamıyorsan o kedinin suçu ne? Kimse de şikayetçi değildi. O veliye yapılacak en güzel şey, çocuğunu başka sınıfa almaktı. Umarım o pofuduğa güzel bir yer bulurlar bir veli yüzünden olan duruma bak. Evet benim gözümde de hayvan düşmanı o veli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakim bey

Ekşi sözlük denen çöpte PKK’yı överseniz bu düşünce özgürlüğü olur. Pkklı bir köpeğin ölüsüne sevinirseniz cani olursunuz, ama mesela hayvanlardan hoşlanmadığınızı vs söylerseniz bu düşünce özgürlüğü olmaz. Hayvan beslemek istemediğinizi söylerseniz cani olursunuz kötü insan olursunuz.

Öyle iki yüzlü bir platform ki mide bulandırıyor. Ekseriyetle terör seviciler ve her şeye karşı olmayı kendine görev edinenlerden oluşuyor.Sırf Türkiye cumhuriyetini aşağılamak islam dinini aşağılamak için kurulmuş bir platform olduğunu düşünüyorum bazen.

Sen gene öyle düşün ama yanlış düşündüğünü de bil..

İslam dinini aşağılama derdi yok kimsenin..

Sizin havadan nem kapıp, hiçbir şey ama hiçbir şey için göstermediğiniz hassasiyeti sadece ve sadece din için göstermeniz, en en en küçük eleştiriye dahi "aşağılama" dediğiniz için oluyor böyle..

Sen herkese gavur, zındık, kefere, dinsiz, ateist de.. Ama senin dininle ilgili söylenen en Alakasız söze bile "inancıma hakaret ediyürler" de..

İzlanda çok güzel bi karar verdi geçende..

"İnsan hakları inanç özgürlüğünden önce gelir" diyerek..

Ayrıca ben ekşide, gayet de güzel bir şekilde PKK ya saydırabiliyorum.. Sıkıntı değil.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Bu mesajla ne kadar ruh hastası olduğunuzu kanıtlamış oldunuz tebrikler.

1 Kedi sevmeyenleri savunan birisi de kedi sevmiyordur önyargısı (mesajımda kedileri çok sevdiğimi belirtmeme rağmen)

2 Kedileri hijyenik, onun dışındaki bütün canlıları pis, leş gibi, hastalıklı varlıklar olarak görme durumu (zaten bütün insanlar leş gibi, hiçbiri banyo yapmıyor, ellerini yıkamıyor, dişlerini fırçalamıyor. Acaba bu aşağılama hissi çevrenizdeki insanlar böyle olduğu için mi yoksa bizzat siz böyle olduğunuz için mi oluşuyor onu merak ediyorum. Bu arada bütün kedilerin lavanta kokan, tek bir bakteri bile taşımayan canlılar olduğu hissine nerden kapıldınız bilmiyorum ama bir ara sokak kedilerine de göz atmanızı tavsiye ederim. Zira bir çocuk evdeki, okuldaki temiz kediyi severek büyüyebilir fakat sokak kedilerinin pis olduğunu düşünmez ve onlara da yaklaşır.)

3 Kedileri sevmeyen herkesin belli bir siyasi kesime ait olduğu inanılmaz komplo teorisi (buna her zaman gülmüşümdür Ülkeye gelen mültecilerden benim kadar nefret eden ya da şu anki hükümeti benim kadar eleştiren var mıdır bilmiyorum ama hala bu olayın kedilerle ne alakası var bunu da anlayabilmiş değilim Ayriyetten o mültecileri her ne kadar sevmesem de, siz de sevmeseniz de, onlar birer İNSAN olduğu için saygı duymak zorundasınız. Yaptığınızın ırkçılık olduğunun farkında mısınız bilmiyorum ama ırkçılık kedi düşmanlığından beter bir psikolojik rahatsızlıktır. Ayriyetten İNSAN hayatı hayvan hayatından daha önemlidir. Siz muhtemelen 1 hayvan ve 1 insanın ölmek üzere olduğunu gördüğünüzde kurtarma tercihinizi hayvandan yana yaparsınız fakat yarın öbür gün o duruma kendiniz düştüğünüzde sizin hayatınız yerine bir hayvanın hayatı, ya da çocuğunuzun hayatı yerine bir kedinin hayatının kurtarıldığını görmek sizde nasıl bir etki yaratır merak ediyorum doğrusu)

4 Sigaradan nefret üstüne nefret ederim. Bir fırt sigaranın üflendiği odada duramam. Fakat sigara bir bağımlılık. Bırakamayan delicesine bağımlı olan çok insan gördüm ve onları da anlayışla karşılamamız gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bir zamanlar ben de asitli içeceklere bağımlıydım. Çok değil 6 ay önce bıraktım asitli içecek içmeyi. Ki yaklaşık 20 yıldır her gün 3 4 litre içmeme rağmen. Nargileyi severim. Bunu inkar etmeyeceğim. Aşırı sağlıksız olduğu doğru da olabilir fakat bence öyle olsaydı hemen her gün nargile içen ben, şu an yaşamıyor olurdum.

5 İşi paraya bağlama aşağılık kompleksi (200 lirayı kediye değil bir insanın en sevmediği ya da korktuğu neye bağlarsanız bağlayın insanlar alır. Çünkü insanlar muhtaç. Bunun ikiyüzlülükle alakası yok. Aslında bu acınacak bir durum. Dikkat ederseniz televizyonlarda insanlar para ödülünü kazanabilmek için ne yarışmalarda nelere katlanıyorlar. Paraya muhtaç olan sadece diğer insanlar değil, siz de muhtaçsınız ve ben de muhtacım. Bu yüzden sizin en sevmediğiniz çomarın üstüne 200 lira bağlasam siz de onunlar can ciğer kuzu sarması olur parayı alırsınız... demek isterdim ama aşağılık kompleksi işte )

6 Abazalık kartını oynama feminaziliği (abazalık erkeklerin genel sorunu, bununla ilgili ülkemi suçlayacak da değilim çünkü bütün ülkelerde abazalık var. Fakat dikkat ederseniz kadınların ilişkinin başlamasındaki payları sıfır. Bir erkek hamle yapmadığı sürece ikili arasında hiçbir iletişim yaşanması mümkün değil. Hal böyle olunca erkeğin normal davranışları da abazalık, sapıklık, tacizcilik olarak görülebiliyor. Bu kadar önyargılı bir kezbanın yalnız kalmasında hiçbir anormallik göremiyorum. Olayın yine kedilerle bir alakası yok. Üstün komplekslerinizin ürünü )

7 Kedileri sevmeyen insanlara anlayış gösterilmesini istendiği zaman hemen "siz satanistsiniz, kedileri itlaf edicekler!" propogandasıyla etrafı galeyana getirme ezikliği (Bakın beş parmağın beşi de bir değil. Kimi insan köpeklerden korkar veya sevmez. Kimi insan kedileri, kimisi caz müziği, kimisi metali, kimisi tabloları, kimisi tarihi yapıları, kimisi biber dolmasını... yani kısaca insanlar her şeyi sevmek zorunda değil. Ama insanlar her sevmediği şeyi yok etmeye çalışmıyorlar. Sadece ondan uzak duruyorlar. Her çocuk kedileri sevmeyebilir. Çocuğun kediyi incelemesi sırasında yapacağı yanlış bir hareket, kedinin pençesiyle çocuğa zarar vermesi, ya da gözünü çizmesi ve kalıcı hasar bırakması, kedinin çocuğu ısırmasına sebep olabilir. Neticede birisi hayvan her dediğinizi anlayıp ona göre hareket eden bir canlı değil. Birisi ise çocuk, annesinin babasının göz bebeği bir insan. Zaten bu sebepten dolayıdır ki insan çocuğunu istediği gibi yetiştirebilir çünkü o çocuğu o anne baba yapmıştır. İsterlerse hayvansever bir birey yetiştirirler, isterlerse bir bilimci, isterlerse dindar bir birey. En nihayetinde 18 yaşına geldiğinde çocuk zaten kendi kararını vermeye hak kazanacaktır. Eğer çocuğunuzun kedileri sevmesini çok istiyorsanız ona bu eğitimi kendiniz verebilirsiniz. İlla okulda diğer çocuklarla birlikte bunu almak zorunda değil. Sonuçta herkes bunu istemiyor ve istemek zorunda da değil. Sizin sevmediğiniz, başkalarının sevdiği şeyleri çocuğunuza öğretmiyorlarsa, bu durumun tam tersi de geçerli olacak haliyle. Çünkü her insan eşittir. )

Son olarak bu kadar yazıyı neden yazdım. Çünkü kedileri ne kadar sevsem de çevrem de onlara sempati göstermeyen, sevmeyen ya da kedilerle ilgili herhangi bir düşüncesi olmayan, fakat çok iyi çok düzgün bireyler var. Sadece kedileri sevmiyorlar ya da yakınlık hissetmiyorlar diye bu insanları hayatımdan mı çıkarayım? Aşağılık insanlar olduğu düşünüp hakaret mi edeyim? Bu ancak basit kafalı bir yobazın yapacağı (evet bayım siz ) birşey. Bir dostumun sözü ile yazımı bitiriyorum:

"Ülkecek deodoranta ve biraz anlayışa çok ihtiyacımız var"

• quote:

Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

Burada ekşiciler haklı ama 33 veliden sadece bir tanesi karşı çıkmış sadece. Ayrıca olayı incelediğimizde kedinin öğrenciler üzerinde pozitif etkisi olduğunu görüyoruz bu da demokrasi gereğince kalan 32 velinin çocuğunun kedi sevmesine izin veriyor.

Kurallarda her sınıfta kedi bulunmalı yazsaydı evet haklılardı.Ama olmayan bir kurala göre demokrasi uygulayamazsın.Bir örnek vericem mesela 33 insan var ve 32si hadi pencereden atlayalım diyor 1 kişi karşı çıkıyor sonra demokrasi yauwww

• Gre3n kullanıcısına yanıt
    Keşke sizinki gibisine denk gelebilsem. Hayvanların çoğunu severim ve kedileri de sevmek isterim lakin bu zamana kadarki gözlemim anlattığım kadarıdır.
  • Ekşi Sözlük’te yazanlar da sıradan insanlar. Yani “hepsi” bilir kişi, bilim insanı, profesör falan değil. Dolayısıyla okuyup geçmek, çok ciddiye almamak lazım. Kaldı ki bir insan bu sıfatları taşısa dahi her şeyi doğru bilemez. Maalesef Ekşi’de yazanlar her şeyin doğrusunu bilir gibi bir algı var. Bundan kurtulmak gerekiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedinin dönmesi ile ilgili bir diğer kaynak verelim;

http://www.ajanimo.com/iyilik-kazandi-tombi-sinifina-geri-donuyor/
  • Bildiğin duyar kasmışlar.

Kedi filan umurlarında değil duyarlıyım ayakları. Bu forumda da çok var o tiplerden.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Sistemin işine gelmez. Sevgiyle barışla büyüyen çocuklar. Çünkü bu çocukları ilerde piyon gibi kullanamazlar. Eline silah verip, git şunu öldür, ya da daha kötüsü git şurda öl diyemezler. Ama daha çocukken kafaları şiddet, milliyetçilik, din vb. ile yıkanmışları yollamak kolaydır. Bu kedili sınıf, ülke için tamamen istisna.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.