Şimdi Ara

ekşi sözlük yazarlarına soru: yazarlığınız ne kadar sürede onaylandı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nForcer

Benim yazarlığım üyeliğimden 2 yıl 4 ay sonra onaylandı. Tabi yazarlığımın onaylandığı zaman "kondüktör" denen kullanıcı grubunun henüz olmadığını hesaba katınız.
    İpucu: Sözlükte sürekli online olursanız çaylak onay listesi sıranız daha hızlı ilerler.

bu ipucunun geçerliliği var mı? Sonuçta ilk 10 entry'den sonra yazarlığımız onaylanana kadar entry giremiyoruz. Neye göre çaylak onay listesi sıram daha hızlı ilerleyecek?
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Benim yazarlığım üyeliğimden 2 yıl 4 ay sonra onaylandı. Tabi yazarlığımın onaylandığı zaman "kondüktör" denen kullanıcı grubunun henüz olmadığını hesaba katınız.
    İpucu: Sözlükte sürekli online olursanız çaylak onay listesi sıranız daha hızlı ilerler.

bu ipucunun geçerliliği var mı? Sonuçta ilk 10 entry'den sonra yazarlığımız onaylanana kadar entry giremiyoruz. Neye göre çaylak onay listesi sıram daha hızlı ilerleyecek?
    Tabii ki geçerliliği var. 10 çaylaklık entry'si girip bir daha hesabınıza giriş yapmazsanız yönetimin ve kondüktörlerin dikkatini çekmezsiniz. Hatta hesabınızı silmeleri işten bile değil. O yüzden sık sık hesabınıza giriş yapın. 2008 yılı sonundaki sabırtaşı yazar alımlarının buna göre yapıldığını hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 10 Kasım 2011; 22:59:26 >

• yıllar önce kardeşim tarafından uçurtulan hesabımın ardından geçen sene tekrar yazar oldum. 1 sene civarında sürüyor. bir de ssg efendinin doğum günü münasebetiyle genelde yazar alımı yapılıyor aralık sonu.

tabi yazar oldum diye her konuya balıklama dalıp, formatı delik deşik edenler aynı gün şutlanıyor, haberiniz olsun.

bir bakmışım bu e-posta geldi:

ekşi sözlük camiasina hoşgeldiniz! sizin şahane bir insan olduğunuzu farkettik, sözlügü daha iyiye gotureceğinize inandık, size sığındık. sözlük yazarı olmanın tadını çıkarmanız dileğiyle --ekşi sözlük entelijans güruhu.

ekşi sözlüğü baltalamaya çalışanlara bakma. ekşi sözlük de gayet güzel bir sitedir. sub-ethaları bambaşkadır. orada futbol da tartışırsın sanat da. sözlük kısmını da anlatmama bile gerek yok. sub-ethalarda 2. el kısmı vs her şey var. aynı zamanda sub-ethalardaki ekşi duyuruda sorduğum sorulara genelde forumdan daha hızlı ve düzgün cevap alabiliyorum. ciddi ciddi bir şey soracağım zaman oraya soruyorum. ekşi sözlüğün sözlük kısmı geyik yeri olmasa da ve dışarıdan soğuk bir ortam gibi görünse de özel mesaj sistemi buradakine göre inanılmaz farklı işliyor. ayrıca yönetimi burası gibi pısırık da değil, bir etkinlik de ayarlayabiliyorlar protestoya da gidebiliyorlar.

• benım ıcın eksı sozluk yazarlıgı bır anlam ıfade etmemeye baslayıncaya kadar surmustu,sımdı kırk yılın bası gırıp ıkı laf edıyorum ıste,ama unıversıtedeyken olmak ıcın beklemıstım,
  • Şu ekşi sözlüğe girip de entry yazanlara "yazar" demeyin Allah rızası için. Yazar tanımı o kişiler için çok fazla. Daha Türkçe konuşmasını bilmeyen adamların burnu havalara kalkıyor yazar dendi mi.
  • yaklaşık 1 yıl bekledim son 10000 deyken falan sebepsiz yere hesabım kapanmıştı çok sinirlenmiştim hatta başka hesplar açıp bu konuyu dile getirmiştim takan olmayınca 3. açtığım hesapla siteye küfür bile etmiştim 2 yıl önceydi sanırım o gün bu gündür inci deyim.Kafam rahat moralim bozulduğunda giriyorum iyi geliyor
  • 4 bilemedin 5 ayda onaylandı. Bir gün canım sıkılmıştı, ne yapsam diye düşünürken ekşiye üye olayım, herkes üye olmak için çabalıyor ne var ben de bakayım dedim. Geçen senenin sonlarına doğruydu tabi bu olay 10 tane entry girdim, baktım başka bir şey yapamıyoruz sadece mesajları okumamıza izin veriyor daha hiç uğramadım. Aradan 4-5 ay geçince bir baktım üye olmuşum, o gün bugün canım sıkıldıkça giriyorum.
    DH KAFKAS ÇERKES KÖKENLİLER CEMİYETİ
    Şerefsizce yaşamaktansa şerefimle ölürüm
  • Nisan ayında 10 entry mi girdim ve şuan 11722'nci sıradayım. Görünüşe göre Nisan'a doğru üye olurum

Orijinalden alıntı: Z.K

Bende 36.684.'yüm.1 ayda bu kadar oldu ancak.Çok sürüyor yahu

hey gidi, şimdi 8000'den geri sayıyorum
  • 7 yılda oldu benimki çünkü 10 entry girip çylak olmamşım
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: martinist

7 yılda oldu benimki çünkü 10 entry girip çylak olmamşım

• 38k dayım şu an. 3-4 gün gözlemledim günde 90-100 kişi kadar sıra atlıyor. Bazı günler 120-130 da oluyor... Yaklaşık 1 sene falan sürer gibi geliyor bana. 10 tane entryim de çok iddialı valla benim entrylere sıra gelse 2-3 tanesini okuyup direk yazar yaparlar.. Niye akıl etmediysem eskiden 10 yıldır internet alemindeyiz yeni aklımıza geldi üye olmak..neyse seneye bu zamanlar %99 yazarım :)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.