Bildirim
Ekşi sözlük = sikayetvar.com
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
xxx rezaleti -
Yani ? -
Ordaki şikayetler ülkenin çalışmayan adalet sistemini gösteriyor.Evet bazıları rezaletin ne olduğunu bilmeden ortamda hava atmak için rezalet başlığı açan tiplerde var.Orda ya da burda'(DH) de görsem destek olmak için öne çıkarırım.Ülkenin adalet sistemi ağlamayan bebeğe meme yok olmuş... -
bence DH = şikayetvar.com -
Çoğu haklı şikayetler. Tüketicinin hakkını araması mı batıyor o kadar şey arasından size ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne ağladınız be çaylak sırasından çıkamayan ekşiye sallıyo dhde :D -
Aslında sorun her yerde aynı, bir üründen, hizmetten memnun olan yorum yapmıyor ama memnun olmayan biri hemen başlıyor sıkmaya
ekşiyi ciddiye almayalım alanları da zindana atalım -
quote:
Orijinalden alıntı: Moving On
xxx rezaleti
xx.xx.20xx xxx rezaleti olacakti -
"Oradakilerin zaten çoğu CHP li "demek nasıl bir zihniyetin ürünü acaba insanların oy verdiği partiye göre karakter analizimi yapıyorsunuz.Bu toprağa vatana millete "düşman" bir partiye oy vermediği sürece sorun yok. Ben Müslümanım ama isteyen dinsiz bir parti kurar ve ona oy verir ben oy verene saygı duyarım inanç bir seçenektir.Ama bu topraklarda yaşayıp bu topraklara kimse düşman olamaz çünkü kimsenin böyle bir hakkı yok.
internette bişey araştırırken bazen ekşi çıkıyor sayfanın içine bile girmiyorum o derece vasıfsız insanlar var içerisinde -
Gercekler acitir
müthiş konu -
forum DH: indirimkuponu.com
gerçi 404notfound.com da olabilir bilemedim -
Bunlar hep bisiklete ve trene binmemekten oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moving On
xxx rezaleti
Dhci yorumu: Yarıldım hocam
Ekşici yorumu: Sandelyeden yere düştüm ahdjsjsjsjsn
Dh genelinde ekşi çekememezliği var. Bu yaş ortalamasının düşük olmasından dolayı böyle.
Sen bu konuyu açarak ekşi sözlüğü şikayet etmiş oluyorsun. Bana kalırsa DH = Şikayetvar.com
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olumlu girişler oluyor da olumsuz daha fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
bence DH = şikayetvar.com
|
Ordaki şikayetler ülkenin çalışmayan adalet sistemini gösteriyor.Evet bazıları rezaletin ne olduğunu bilmeden ortamda hava atmak için rezalet başlığı açan tiplerde var.Orda ya da burda'(DH) de görsem destek olmak için öne çıkarırım.Ülkenin adalet sistemi ağlamayan bebeğe meme yok olmuş...
|
Ekşi de yazar olunca kendini filozof zannedenler toplanmış konuya
|
ne ağladınız be çaylak sırasından çıkamayan ekşiye sallıyo dhde :D
|
Çoğu aldığı hizmetteki en ufak bir sıkıntı için tüm firmayı kötülüyorlar.
|
Benzer içerikler
- babamdan nefret ediyorum
- okula gitmek istemiyorum
- cehennemin kapısında ne yazar
- erol tabak kimdir
- göze kolonya kaçması gözü kör eder mi
- google çizim yap
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X