Şimdi Ara

Ekşi sözlük = sikayetvar.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google da ne arasam ilk sıralarda ekşi sözlük denen site çıkıyor, adamların hiçbir şeyi beğendiğini görmedim yazarlar sözlüğü sikayetvar.com sanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombombombom -- 5 Şubat 2018; 14:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ordaki şikayetler ülkenin çalışmayan adalet sistemini gösteriyor.Evet bazıları rezaletin ne olduğunu bilmeden ortamda hava atmak için rezalet başlığı açan tiplerde var.Orda ya da burda'(DH) de görsem destek olmak için öne çıkarırım.Ülkenin adalet sistemi ağlamayan bebeğe meme yok olmuş...
  • xxx rezaleti
  • Yani ?
  • Ordaki şikayetler ülkenin çalışmayan adalet sistemini gösteriyor.Evet bazıları rezaletin ne olduğunu bilmeden ortamda hava atmak için rezalet başlığı açan tiplerde var.Orda ya da burda'(DH) de görsem destek olmak için öne çıkarırım.Ülkenin adalet sistemi ağlamayan bebeğe meme yok olmuş...
  • bence DH = şikayetvar.com
  • Çoğu haklı şikayetler. Tüketicinin hakkını araması mı batıyor o kadar şey arasından size ?

• ne ağladınız be çaylak sırasından çıkamayan ekşiye sallıyo dhde :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekşi sözlük
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında sorun her yerde aynı, bir üründen, hizmetten memnun olan yorum yapmıyor ama memnun olmayan biri hemen başlıyor sıkmaya

• ekşiyi ciddiye almayalım alanları da zindana atalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

xxx rezaleti

xx.xx.20xx xxx rezaleti olacakti
  • "Oradakilerin zaten çoğu CHP li "demek nasıl bir zihniyetin ürünü acaba insanların oy verdiği partiye göre karakter analizimi yapıyorsunuz.Bu toprağa vatana millete "düşman" bir partiye oy vermediği sürece sorun yok. Ben Müslümanım ama isteyen dinsiz bir parti kurar ve ona oy verir ben oy verene saygı duyarım inanç bir seçenektir.Ama bu topraklarda yaşayıp bu topraklara kimse düşman olamaz çünkü kimsenin böyle bir hakkı yok.

• internette bişey araştırırken bazen ekşi çıkıyor sayfanın içine bile girmiyorum o derece vasıfsız insanlar var içerisinde
  • Gercekler acitir

• müthiş konu
  • forum DH: indirimkuponu.com

gerçi 404notfound.com da olabilir bilemedim
  • Bunlar hep bisiklete ve trene binmemekten oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

xxx rezaleti

Dhci yorumu: Yarıldım hocam

Ekşici yorumu: Sandelyeden yere düştüm ahdjsjsjsjsn

• Dh genelinde ekşi çekememezliği var. Bu yaş ortalamasının düşük olmasından dolayı böyle.

• Sen bu konuyu açarak ekşi sözlüğü şikayet etmiş oluyorsun. Bana kalırsa DH = Şikayetvar.com

• Olumlu girişler oluyor da olumsuz daha fazla

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.