Şimdi Ara

ekşi sözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buraya üye olan var mı? + ne zaman üye aldığını bilen + bunun muadili başka bir site var mı?

• bildiğim kadarıyla birkaç aydır üye almıyolar
  • uzun süredir almıyorlar. sanırım yılda 1-2 kez alıyorlarmış
  • Evet aynen öyle .
    Oranın bir alternatifi var bilirmisiniz bilmem ve şuanda orda üyeliklerin hala dewam ediyor olması laazım.
    ---------
    http://sozluk.gamextreme.org/
    Deneyin bi.
  • ee bu site resmen kopyaymış!
  • Kopya olması neyi değiştirir acaba anlamadım?
  • siteye bağlanmıyor ya :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekşi sözlük hesabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde şunu dene.
    ---------
    http://gia.gamextreme.org
  • heh, buna girdi. teşekkür..
  • ne demek kopya olması neyi değiştirir!?
    o zaman insanlarıda klonlayalım nolucak ne değişicek! olurmu öyle şey...
    emeğe saygısızlık bi kere... daha ne olsun! izin alınmışsa başka tabi ama yinede orjinal şeyler üretmek gerek diye düşünüyorum.. çalıp çırpmakla bi yere varılmaz! bi nevi hırsızlıktır buda...
  • bence alakası yok
  • Alla alla valla neyi savunuyosun anlamadım.
    Sitenin avukatı değilim yapımcısı reklamcısıda değilim.
    Ama harbiden alakası yok.
    Türkiyede onlarca bilgisayar sorunları için açılmış forum var ozaman bu forumlardan ilkini kuran adamda çıksın desinki kardeşim donanımhaber tamamen kopya yaptığınız hırsızlıktır.
    ---------------
    Orjinal fikirler üretmeli demişssin netdeki bir sözlüğün orjinal olması nereye kadar olur oda tartışılır zaten amaç belli.
    ------------------
    İllaki bu sitede orjinallik arıyosan evet site gayet orjinal ekşi sözlükten farklı kullanıcılarıyla insanların girdikleri yeni anlamlarla farklı mesajlarla yeterince farklı ve orjinal oluyo zaten
    --------------------

İkincisi kaçırdığın önemli bir nokta var ekşisözlük açıldı ve okadar çok talep gördüki bir süre sonra üya alamaz duruma geldi üye almamalarının bir başka nedeni ise sitenin bozulmasıydı.
    Gamextreme birazda başka kullanıcıları düşünerek yapıldı.
    ------------

Sen bunlarla uğraşmayı bırakda siteye enazından üye ol ve insanlara bilgi sağla bilgi al.
    Salt amaç geyik değil orda.[ban]

• Sözlük işte abartmaya gerek yok:P
    :)
  • Arkadaşım birşeyi savunduğum yok. Savunma avukatı değilim ben!:)

Forum diyosun.. forumlar için aynı şey geçerli değil.. forumların formatı bellidir zaten.. başka ne amaçlı kullanırsınki forumları!?
    her forumun konu başlıkları farklılık gösterebilir sadece..

Orjinal fikir üretmekten derken.. bi siteyi taklit etmek orjinallik değildir! en azından farklı bi tasarım yap.. biraz konsepti değiştir..
    yani neden ikinci bir sözlük sitesi yapıldı demiyorumki.. başka bir sözlük sitesi olabilir elbette.. ben kopya derken taklit olayından bahsediyorum! ekşisözlük apaçık taklit edilmiş işte! buna neden itiraz ediyorsunuz bende onu anlamadım!! ha dersenizki edilmiş ne zararı var!? bende derimki bana bi zararı yok ama taklit edilmeden yapılsa daha iyi olur.. bunlar benim düşüncelerim sadece...

Mesela daha sonra araştırdım ekşisözlüktede bazıları benim gibi düşünüyo doğal olarak...

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=gamextreme+sozluk

sende öyle düşünebilirsin buda normaldir.. herkesin düşünce yapısı farklıdır...

• Tabiiki düşünceye saygın olduktan sonra banada fazla birşey söylemeye gerek kalmaz.
    Bende senin düşüncelerine hak veririm.
    Fakat forum'ların formatı bellidir derken yani bir sözlüğünde başka ne türlü bir formatı olabilirki?
    ----------------
    Haaa başka bir konu ekşi sözlük kadar ii bir site olmamış orası ayrı fakat sonuçta insanlar ellerinden geleni yapmışlar.Neyse ben söyleyeceğimi söyledim sende öyle sanırım bir site için tartışmaya fazla gerek yok zaten:)
  • aynen hocam şimdi de üye almıyorlar :(
  • üyelik alsalar ne olacak 2 yıl sonra falan çaylaklıktan çıkıyorsun. o da tabi çıkarırlarsa.
  • Dh>ekşi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH neyinize yetmiyor bre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 6 Mart 2015; 20:04:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.