Şimdi Ara

Ekşi sözlük rezil bir platformdur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır hem ekşide yazar olan hem de bu foruma üye olan biri olarak söylüyorum bunu, ekşi sözlüğün ilk çıktığı zamanlarda nasıl olduğunu bilmiyorum fakat son yıllarda rezil, iğrenç bir siteye dönüştü. Açılan başlıklar ya kadına şiddeti ve tecavüzü normalleştiren, azgın ve ruh hastası ergenlerin açtığı başlıklar (Tayt giyen kızın amacı, nefes alan kızın amacı, şunu yapan kızın amacı, bunu yapan kız çekiciliği) ya ilkokul çocuklarının tartışıp kompleks yaptığı şeyler (1.70 boyundakiler erkek değildir, 1.90 altındakilerin adam olmaması) yada magazin şovundaymış gibi hayali bir karaktere övgüler yağdırılan amaçsız başlıklar (1.85 boyunda üçgen vücutlu oyş erkek, 1.70 boyunda kıvrımlı oyş kadın).

Lafa gelince bu forumu yerin dibine sokarlar, velet dolu derler fakat asıl ekşi sözlüğün yaş ortalamasının 10-15 arası olduğunu düşünüyorum, veyahut ciddi psikolojik sorunları olmalı ki bütün gün aynı şeyleri konuşuyorlar.

• Ama öyle deme onlar toplumumuzun elit kesimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni en çok geren olay bunların beyaz türk gibi ortalama insanları sürekli küçük görmeleri, aşağılamaları. Bugün yazmışlar Tinder'da kız arayan erkek eziktir çirkindir diye. Ama Dh'ye gelince de kendini gömen, aşağılayan çok insan var. Konu Dışı'nı okumak istemiyorum artık sevgilim olmuyor pasifim şöyleyim böyleyim diyenlerden dolayı.
  • Turk insanin hayatini aile yapısını elestirmekten baska bi vasiflari yok orda üye olan cogu kisi benim mokum olamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sözlük, 2011-12 sonrası bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 24 Mayıs 2019; 20:9:17 >
  • Anonim ortamların tamamı rezil ortamlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çomarlar öğrendiğinden beri iyi değil ekşi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2005 te yazar olmuştum 05-12 arası gayet güzeldi 12-15 arası yalpaladı 15 ten sonra çöplüğe döndü fakat bu ekşi sözlüğün suçu değil toplumdaki ahlaki çöküşün sosyal mecralara yansıması yani ekşi sözlük yahut başka bir platform seviye artık her mecrada yerlerde

• Okumadım. Ekşi son zamanlarda bozsa da gayet iyi

• Ekşi aslında iyi bir platform çok zeki insanlar barındırıyor ama şu son 2 jenerasyon acayip kötü orta okul ve lise 1 de ekşiye giriyorlar sebebi o ekşi gibi platformları kullanmayı havalı zannediyorlar hani şöyle düşünüyorlar ben ekşide takılıyorum aşırı zekiyim gibi düşünüyorlar ama ben ekşide ciddi manada zeki başarılı insanlar olduğunu biliyorum tanıdıklarımda var o yüzden her zaman saygı duyduğum bir platform Dh nin konu dışı hariç diğer kısımlarında ekşiden daha az ergen var.
  • Ekşi gene iyi, inci ve uludağ sözlükten haberiniz yok heralde.
  • Ekşide şuan roma imparatorluğu başlığı mahvedebiliyor.İnsanların bilgi almak için girdiği böylesine bir ortama daha sıkı moderasyon şarttır.Her şeyi espri malzemesi yapan akılları cinselliğe çalışan aptallar moderasyon tarafından uçurulmalıdır.

• benim ünlü şarkıcı hergun gordugum abım hakkında hem yanlıs yazı vardı hem nerde dıye merak eden vardı
    uye oldum yazdım..yanlıs bılgıyı duzelttım ve nerede oldugunu dedım
    hıc yazım cıkmadı cok komık bır durum,hıc boyle sıte gormedım,hersey eksıkmı boyle
  • 3 yıldır çaylağım 421 entry girdim hala yapmadılar yapılana kadar bencede çöp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.