Şimdi Ara

Ekşi sözlük ölücüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet zamanında donanım haber ölücüleri diye konu açıp buradakileri yerden yere vurmuşlardı.Orada yazar olmama rağmen dananım haber benim için daha özel bir yere sahip.2 dakika sözlüğe girip okuyalım yazalım diyorum 2 küfür salladıktan sonra geri çıkıyorum artık berbat halde.

-Sıcak fırsatlarda takılan insanlara ağır küfürler edip haktan hukuktan emekten bahsedip akşama maç başlığı altında "ülker link olsada serinlesem" yazanları görebilirsiniz.

-Asla hemfikir oldukları bir konu yoktur.İzleyemediğiniz bir maç hakkında yorumları okumak için girersiniz yarısı takımın çok iyi oynadığını yazarken yarısı çok berbat oynadığını yazar asla ortası yoktur.

-Aklınızda bulunan bir araba modelinin başlığına girip yorumları okursunuz.Kapıyı kapatınca çok ses çıkıyor diye arabayı yerden yere vuran mı dersiniz xxx markalı otomobile çok benziyor diye eleştirenler mi ararsınız aklı yok fikri var dedikten sonra küfürü basarsınız.

-Her gün kin kustukları bir şirket vardır.Mesela bugünün şanslısıda Digiturk. Fenerbahçe maçını 30 liraya satıyormuş diye iptal ettireceğim diyenler, inadına kaçak izleyeceğim maç saatinde ülker link ile serinlemek isteyenler yeşillendirsin diyenler var bolca bugün.Hani şu milleti eleştirip ölücü diyen tayfa.İşin ilginç kısmı Digiturk bu maçı yayınlayacağım dememiş zaten ekstra bir hizmet sunuyor adamlar.Zamanında D-smart bile dalga geçti bu yazarlar yüzünden sözlükle bir reklamında.

-En çok sevdikleri şeylerin başını hükümeti eleştirmek çeker.Mesala 2 gün önce Suriye'den ülke topraklarına saldırı haberi başlığında hükümeti pasiflikle korkaklıkla suçlayan yazarları bugün Suriye'ye karşılık verildiğine dair başlık açılsa hükümeti ülkeyi savaşa sokmaya çalıştığına dair eleştirileri okuyabilirsiniz.Kaçarı yok illa eleştirilecek o hükümet.

-İçlerinde bolca sapık bulunur bayan yazarları özelden taciz edip açılan tacizci veya tecavüz ile ilgili başlıklarda idamın geri gelmesini isteyen yazarı ifşa etmişti bir bayan arkadaş.

-Bir de bunların içinde hiç bir şeyi beğenmeyen tipler vardır.Bunlara dözlük içinde "Ekşi sözlük hiçbir miki* beğenmeme timi" deriz.Fragmanı çıkmadan filmi eleştiricek kadar ne yaşadıklarını kimse bilmez.Hayata adeta eleştirmek beğenmemek için gelmiş adamlar.Yüzüklerin efendisi soundtrack albümünü beğenmeyeni gördü bu gözler.Onu geçtim Dh için önemli bir yeri olan Barbara Palvin başlığına girin bakın görmesek bilmesek sırf o yorumlara sanırım Yıldız Tilbe gibi birisi diyeceğiz.

-Ateist, solcu olmayı bir ayrıcalık bir mok sanarlar.Milletin değerlerine sayıp sövmeyi pek severler.

-Sözlükte pkk sempatizanı diğer bütün sosyal medya sitelerinden fazladır.

- Ülkede ne zaman olumsuz bir olay olsa (bkz: türkiye'den sektir olup gitmek) yazmayı pek severler.
    Birinin bile ülkeye 5 kuruşluk katkısı yoktur.

Onların erkekleri Ricky Martin den daha yakışıklı kızları Eva Green den daha güzel.Onlar C.Nolan dan daha iyi yönetmen Mourinho dan daha iyi futbol bilgisine sahipler. Onlar ekşi sözlük yazarları.

Not:Mobilden yazdığım için yazım hataları olabilir.

Elimde bir çok ekran alıntısı mevcut bunlarla ilgili pc başına geçince editlerim.Sizde katkıda bulunabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim ne dersen ekşi tr'deki en iyi sosyal platformdur.

• sözlükten soğudum ne yazmışın bro oyle sen. ama cidden her moku eleştirdikleri doğru

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam hesapları rusyaya geçiren adama demediklerini bırakmadılar burada.

DH'de az fena değil.

• haklı

• Çok değişik tip var gerçekten pkk'lı elemanlarda kol geziyor.
  • Ekşi Sözlük ölücüleri, DH ölücülerinin alt kümesidir. DH ölücüleri, ölücüler aleminde evrensel kümedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık ekşi sözlük hesabı
    12 yıl önce açıldı
    Ekşi sözlük hesabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadın yalakalığı da çok üst seviyede orada, onu da eklemek lazım.
  • DONANIMHABER'i YEDİRTMEYİZ!
  • Ülker link olsa da serinlesek

• Digiturk konusu hariç hepsine katılıyorum. Digiturk hak ediyor o lafları.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH ölücüleri değil Sıcak Fırsatçıları diyeceksiniz, fırsatları değerlendirip firmaların verdiği hediye çeki puan vs leri biriktirip zaten misli misli kazıklandığımız şu ülkede bir şeyleri bir nebze olsun ucuza almaya çalışmak ne zaman ölücülük oldu ? Zaten ekşicilerin bu konuda bu kadar bilgi sahibi olmasında DH SIcak Fırsatlar bölümünde yatıp kalktıklarını, yararlandıklarını ama yedikleri kaba tükürdüklerini de anlıyoruz.
  • Tatlısu solcuları,elitist geçinen sonradan görmeler,pkklılar,ölücülerin kol gezdiği bir site. Bu sitenin 2.el hesaplarını fahiş fiyatlardan satarlar birde. Alan gereksizlerde var orası ayrı.
  • 60 yaşında emekli dayılardan farkları yok. Herşeyi eleştirirler.

Fikir özgürlüğünü savunurlar, ama karşıt görüşe söverler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH ELEMANLARI HER DAİM ELİT EKŞİ SÖZLÜK ORTAMINI KISKANIYOR

KATILANLAR + LASIN

• Eleştiri yapınca kendilerini entel hissediorlar sanirim

• Çok uzun bir çaylaklık süresi olduğu halde yazarların ortalamasına baktığımızda kalite yine yerlerde. Yazar alım süreci şeffaf değil, hangi kriterlere göre yazar olunduğunu kesin bilmiyoruz, benim çaylak onay listesinde sıram geldiğinde daha özenli entryler yaz denerek yazar yapılmadım mesela. Yazarlara bakıyorum, adam daha bağlacı ayıramıyor, anlatım bozukluklarından yazılar okunmuyor, hadi Dh'ta bunu anlarım, ama sen en az 2 yıllık bir çaylaklık süresi koyuyorsan böyle şeyler olmamalı. 10 tane sözlük ortalaması üzeri entry girmek sizi yazar yapmıyor, zira hiç onaya falan girmeden tanıdık vasıtasıyla yazar olanlar var. Sözlük açıkladı bunu, yazar alımı yapan artık konduktor müdür nedir herneyse sıradan istediği adamı çekip alabiliyor. Dolayısıyla Ekşi de buradan farklı değil yani, belki bir zamanlar öyleydi, ama artık değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Ülker link olsa da serinlesek

Bi bitmediniz

• ekşi sözlüğün yüzde 70 i pkklı.Kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum bu durumun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.