< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EKREM TATLININ OĞLU YARGI DAĞITIYOR

-
-
Vurulma sahneleri o kadar dandik ki gülmeden duramadım
-
Hamzoş çok boşsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Reyiz adam o koca göbeğiynen yargının dibini dağıttıquote:
Orijinalden alıntı: ZodionVurulma sahneleri o kadar dandik ki gülmeden duramadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne arkadaşım böyle? Whatsapp grubuna yazar gibi başlık mı açılır? Profiline bakayım dedim bir tane doğru düzgün mesajın yok.
Senin gibi etrafına hiç bir faydası dokunmayan insanları görünce çıldırıyorum. Şu saatte dizi izleyen adamdan dünyaya ne gibi bir katkı sağlaması beklenir ki zaten.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrıldı01Bu ne arkadaşım böyle? Whatsapp grubuna yazar gibi başlık mı açılır? Profiline bakayım dedim bir tane doğru düzgün mesajın yok.
Senin gibi etrafına hiç bir faydası dokunmayan insanları görünce çıldırıyorum. Şu saatte dizi izleyen adamdan dünyaya ne gibi bir katkı sağlaması beklenir ki zaten.
Hsjfjajsfj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu ulkenin benden iyi hukukcusu olmaz kanki emin ol xddquote:
Orijinalden alıntı: ZodionDoğru söylüyor hamza.Joker hayranı hukukçu mu olur
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrıldı01Bu ne arkadaşım böyle? Whatsapp grubuna yazar gibi başlık mı açılır? Profiline bakayım dedim bir tane doğru düzgün mesajın yok.
Kural 1) Dünyaya/insanlığa faydalı olmak için yaşayan insanın kendine saygısı yoktur, kendine saygısı olmayan ne başarsa da boştur.
İnsanlığın bu uygarlık seviyesine ulaşması da kendi için yaşayan insanlar sayesinde olmuştur.
Gerçek 1) Seni tanımıyor olsam da ilk izlenimime göre, Hamza'nın senden daha dolu olduğuna %75 ihtimal veriyorum.
-
EyyyyvAllah be kankaquote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainKural 1) Dünyaya/insanlığa faydalı olmak için yaşayan insanın kendine saygısı yoktur, kendine saygısı olmayan ne başarsa da boştur.
İnsanlığın bu uygarlık seviyesine ulaşması da kendi için yaşayan insanlar sayesinde olmuştur.
Gerçek 1) Seni tanımıyor olsam da ilk izlenimime göre, Hamza'nın senden daha dolu olduğuna %75 ihtimal veriyorum.
Alıntıları Göster
Sen de olmasan çakal çukala yem olacaz burda
Adamsın
-
-
-
Ahahahahah EyvAllah ustaquote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainKonseyci konseyciyi kollar knk.
Alıntıları Göster
KONSEYİMİZ VAR OLSUN
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X