Bildirim
Ekrem İmamoğlu sizce neler yapmalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
İett fiyatlarında düzenleme.
Su ,elektrik ,doğalgaz fiyatlarında düzenleme .
Ve kısa süre içinde tamamen betonlaşan yerleri düzenleme.Özellikle Üsküdar Beyoğlu gibi yerleri.
Kısa süre içinde bunlar olursa çok iyi.Zira faturaların düzenlenmesi rahatlatacak çünkü artık vergileri tamamen kökleyecek AKP. -
Metro yapımları acilen. İstanbul gibi yolları problemli bir şehrin ana taşıyıcı hattı mecburen metrolar olmalıdır.
Ben olsam Moskova metrosu gibi yapardım. Üst yollarda otobüs ve dolmuş sayısı çok çok azalacağı için trafik te bir rahat nefes alırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yolsuzlukari ortaya cikarsin yoksa oy moy yok CHP'ye. Zaten cikarmassa kendiside yemeye gelmistir demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urkal -- 1 Nisan 2019; 13:17:55 > -
Neler yapmali bilmiyorum, ama ne yapmasini istedigimi cok iyi biliyorum, metrolar 24 saat olsun, hayat kalitem inanilmaz artar. Saat basi bile olsa olur, dusunsenize rahatligi...
Ayrica soyle bir sozu var kendisinin
"15 milyonun, 12,5 milyonu yürüyerek metroya erişebilecek."
Ben zaten metro yaninda oturdugum icin bu beni etkilemez, AMA benim durumumda olmayan insanlari inanilmaz bicimde etkiler. Normalde her sabah otobus ile ter icinde ise giden insanlarin metroya bindigini bir dusunsenize. Aninda yasam standartlari firlar.
Ogrencilere aylik kartin 50 lira yapilacak olmasi da cok iyi, uzun yol gidenlere cok buyuk yardim. -
Toplu taşıma biraz ucuzlasın artık. -
İşini yapsın
Metro kesinlikle
Hatta gerekirse butun belediyelerdeki memurlari da toplasin metro insaatlarinda calistirsin Hatta kendi de calissin
5 yilda 4-5 tane metro hattini tamamlasa diger secim de onundur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
taksim meydanındaki cami inşaatını durdursun. yerdeki taşları soksun agac diksin. yarın birgun gezi parkı gibi olaylar çıkarsa kalabalık orada toplanamasın
Canan Kaftancıoğlu'nu şutlasın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 1 Nisan 2019; 13:32:34 >
Para daha güzel nasıl israf edilebilir acaba? Başka bir fikriniz daha var mı? Kaldırım taşlarını değiştirmek, boyamak gibi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 1 Nisan 2019; 13:59:25 >
belediye kasasında para bulursa yapar. akpnin çoğu belediyesi borç batağında.
bence ilk önce akpnin peşkeşiyle belediye kadrosuna girenleri tespit edip tekmeyi atsın.
Cebimdeki paranın hesabı sorulsun hangi kulübe, hangi vakfa, kimin cebine gidiyor? -
Metrolar 24 saat açık kalırsa -hele ki bizim ülkemizde- turnikelere kadar olan mesafedeki güvenlik nasıl sağlanacak? En merak ettiğim kısım bu. Ekstra personel mi alınacak? Ki bu ekonomik krizde zor. Ya da turnikeleri metro girişine mi çekecekler? Düşünsenize haberleri; "Gece 2'de Taksim'de eğlenceden çıkan genç kızlar, metro girişinde tacize uğradı." vs. Allah korusun yani.quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
Neler yapmali bilmiyorum, ama ne yapmasini istedigimi cok iyi biliyorum, metrolar 24 saat olsun, hayat kalitem inanilmaz artar. Saat basi bile olsa olur, dusunsenize rahatligi...
Ayrica soyle bir sozu var kendisinin
"15 milyonun, 12,5 milyonu yürüyerek metroya erişebilecek."
Ben zaten metro yaninda oturdugum icin bu beni etkilemez, AMA benim durumumda olmayan insanlari inanilmaz bicimde etkiler. Normalde her sabah otobus ile ter icinde ise giden insanlarin metroya bindigini bir dusunsenize. Aninda yasam standartlari firlar.
Ogrencilere aylik kartin 50 lira yapilacak olmasi da cok iyi, uzun yol gidenlere cok buyuk yardim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oncelikle torpille yerlestirilen herkesin poposuna tekmeyi vursun.
O değilde, "B.k kokulu İzmir" diyenler için literatüre yeni şehirler eklendi...İftiracılar çeşit yaparlar artık.
İdrar kokulu İstanbul, Çöp kokulu Ankara...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 1 Nisan 2019; 13:44:21 >
Hocam suan metrobus acik zaten, metrobus kullaniyor o kizlar, tek far metrobuste milletin dayamasi yerine metroda oturacaklar. Taksimde taciz edecek insan niye tam metro girisinde etsin, istiklalde yururken eder zaten.quote:
Orijinalden alıntı: reguse
Metrolar 24 saat açık kalırsa -hele ki bizim ülkemizde- turnikelere kadar olan mesafedeki güvenlik nasıl sağlanacak? En merak ettiğim kısım bu. Ekstra personel mi alınacak? Ki bu ekonomik krizde zor. Ya da turnikeleri metro girişine mi çekecekler? Düşünsenize haberleri; "Gece 2'de Taksim'de eğlenceden çıkan genç kızlar, metro girişinde tacize uğradı." vs. Allah korusun yani.
Alıntıları Göster
Oyle cok personale gerek yok, gun icinde ne kadarsa o kadar, kameralar var metrolarda ve girislerde. Onlarin maddiyati onesenmeyecek kadar az, asil para metro masrafina gider. Ayrica bu metrolar zaten parayla kullanilan araclar, ki geceleri 4 lira yapsalar bile yine kullaniriz, millet taksiye biniyor 20-30 lira verip evine donebilmek icin geceleri, o halledilir yani.
-
Çok kolay bunun çözümü.
Ekstra personel eğer yandaşlara giden para kesilirse zaten çıkar.Ve şu an zate çok sayıda polis bekçi alımı var akp tarafından.
Bakımları da gayet rahat yapılabilir .
Yolsuzlukari ortaya cikarsin yoksa oy moy yok CHP'ye. Zaten cikarmassa kendiside yemeye gelmistir demektir.
|
Canan Kaftancıoğlu'nu şutlasın!
![]() ![]() |
Metro yapımları acilen. İstanbul gibi yolları problemli bir şehrin ana taşıyıcı hattı mecburen metrolar olmalıdır.
Ben olsam Moskova metrosu gibi yapardım. Üst yollarda otobüs ve dolmuş sayısı çok çok azalacağı için trafik te bir rahat nefes alırdı. |
Belediyelere hdpkk lıları sokmasın yeter
|
GSS primi ile İBB’nin ne alakası var allah aşkına ya? Adam Belediye Başkanı seçildi, Cumhurbaşkanı değil. Az mantık.
|
Toplu taşıma biraz ucuzlasın artık.
|
İett fiyatlarında düzenleme.
Su ,elektrik ,doğalgaz fiyatlarında düzenleme . Ve kısa süre içinde tamamen betonlaşan yerleri düzenleme.Özellikle Üsküdar Beyoğlu gibi yerleri. Kısa süre içinde bunlar olursa çok iyi.Zira faturaların düzenlenmesi rahatlatacak çünkü artık vergileri tamamen kökleyecek AKP. |
Suriyeli sorununu halletsin.
|
Benzer içerikler
- ayse tekin
- yetmez ama evet
- dişi inek eti yenir mi
- dost koleji hangi cemaat"in
- filistin türkiye"ye ne yaptı
- hyundai tucson engelli fiyatı
- togg yeni kampanya
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- dünyanın en zengin ülkesi
- türksat 6a ne zaman hizmete girecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X