Otogar temizliği tuvalet açılışı vs. büyük vizyon heykeli nasıl oldu da unuttun Kemerburgaz kent ormanı dediği yeri imamoğlu yapmadı ismini değiştirdi Bak unuttuğun merter otoparkı var 2018 yılında açılan otoparkı da ben yaptım dedi Atatürk kent ormanı dediği yer ormanlık alandı zaten isim vermekle orman yaptım olmuyor Fatih Sultan Mehmed tablosu hala Bellini'nin mi değilmi belli değil birçok tarihçi net cevap veremiyor ve buna 6.5 Milyon verildi evet. Cemal Kamacı Spor Tesislerinin yenilenmesi 2018' de başlandı Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi 13 yıl önce yapımı başlatıldı ve 2017 bitirildi fakat biz yaptık diyerek çöken ekrem oldu Seymen Çöp Gazı Enerji Üretim Merkezi inşaatı 2018 yılında başlanmıştı çöken yine imamoğlu oldu Çekmeköy - Sultanbeyli metro hattının 10%'luk kısmı yapılmıştı ve Çekmeköy - Sultanbeyli hattı gibi durudurulan metro hatlarının dış kredi görüşmeleri devam ediyordu ve imza aşamasına gelinmişti sonra biri çıkıp 2 yıldır hiçbirşey yapılmıyordu ben başlattım dedi halbuki kendisi ''müjde 580 milyon dolar borç aldık'' diyerek metro çalışmalarının yapılacağını söylemişti işte kendisinin kredi bulamadığı için beklettiği projeler de geçmişte aynı sebeple bekletildi evet. Ataköy İleri Biyolojik Atık Su Tesisi projesinin ilk etabı 2012 yılında açıldı ikinci etabı ise 2017 yılında başlanıp imamoğlu açılışını yaptı varolan projelere çökme sanatını devam ettirdi Mecidiyeköy - Mahmutbey metrosunu yazarken hiç mi utanmadın? 2019 yılında test sürüşü başlamış eylül 2019'da açılışı yapılacak projeyi 1 senede açamadınız muhtemelen bu konuda hiçbir bilgin yok. Üsküdar ve Kadıköy'deki su taşkını sorununu imamoğlu çözmedi var olan projeyi devam ettirdi eğer imamoğlu çözdü diyorsan projenin ihalesini bir göster bakalım ne zaman yapılmış ne zaman başlanmış Kurbağalıdere projesi 2016 yılında başladı ve 2013 yılında chp'lilerin red oyu verdiği bir projeydi bundan da haberin yok Öğrenci akbil ücreti AK Partili meclis üyelerinin önerisiyle gündemine alıp kabul edildi sonrasında 10TL zam yapıştırıldı evet Ücretsiz sütler hakkında hala net bir bilgi yok atılan 2 twitteki rakamlar bile birbirini yalanlıyor. Üniversite öğrencilerine eğitim yardımı bundan önce de vardı ve CHP'nin anayasa mahkemesine şikayeti üstüne iptal edilmişti şimdi imamoğlunun başarısı diye çıkıp utanmadan övünüyorsunuz bravo ikiyüzlüler. Fide desteğini satınalma garantisiyle verdi sonra satın almadı üstüne silivrideki çiftçi mahsulünü kadıköyde satması gerektiğini söyledi muhteşem bir proje evet. Yazdıklarının yarısından fazlası devam eden veya daha önce yapılan bitirilmiş projeler olduğunu gelişmeleri twitter'dan takip ettiğin için ya bilmiyorsun ya da yalan söyleyerek milletin aklıyla alay etmeye çalışıyorsun ama şu bir gerçek İstanbul yönetilemiyor bu 1.5 senede elle tutulur projesi olmamasıyla ve borç batağına girmesiyle çok bariz bir şekilde ortaya çıktı. Ayrıca Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Temel Atmama Projesi, Yeşil Peyzajı Yok Etme Projesi, Haliç'i balçıklaştırma Projesi, Pandemi dönemi otobüslerin metrobüslerin garaja çekilerek sefer sayılarının düşürülmesi, Hastaneye yol dahi yapamaması, Durdurulan ve iptal edilen metro hatları, Hayali 500 Bin Ton Asfalt, Hayali Söyleşi, Büşon Hizmeti, Yandaşlara tanıdıklara eşe dosta ihale konser etkinlik işe alım, Yandaş Kanallara Sponsorluk Reklam vs. gibi mükemmel işlerini de yazmadan geçmeyelim. |