Şimdi Ara

Ekrem imamoglu'nun inanılmaz kalabalık Çekmeköy mitingi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekrem imamoglu'nun inanılmaz kalabalık Çekmeköy mitingi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• instagram
    İstanbulhaberleri on Instagram: "Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’ın telefonda ‘Sana dansöz kıyafeti giydiririm’ dediği vatandaş, Hakan Bahadır’a dansöz kıyafeti getirip ‘Hadi giydir’ dedi.#bahçelievlerbelediyebaşkanı #hakanbahadır #tehdit #dansözkıyafeti #seçimedoğru"
    https://www.instagram.com/reel/C3n4v2BNzyQ/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

• Kk ve sürekasi yuzunden halkta gram umut ve siyasete dair umur kalmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagram
    56K views · 6.1K likes | Tele1 TV on Instagram: "Ekrem İmamoğlu'nun yanına gelen çocuk TRT'yi sordu, İmamoğlu verdiği cevapla güldürdü!-TRT Haber mi?-O gelirken yolunu kaybediyor, sonra diyorlar ki 'Bulamadık sizi'"
    https://www.instagram.com/reel/C3vCu4SxBTF/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

hamzacığım sanırım hakimlik savcılık sınavına hazırlanıyorsunEkrem imamoglu'nun inanılmaz kalabalık Çekmeköy mitingi 

• Eski yöntemle çalışan tek kişi. Diğerleri eski yöntemi bırakmış. Her yer Ekrem'in afiş flaması ile dolu. Sokaklarda Ekrem şarkıları çığırtkanlığı var. Acaba bu eski yöntem ne kadar artı oy kazandırıyor bilemedim. Sonuçta gündemde kalıyor, zaten seçimde her şey algı değil mi. Ee o zaman demek ki Ekrem bir adım önde...
    Duyduğuma göre Ekrem RTE'yi taklit ediyor. Örneğin durmak yok yola devam'ın takliti tam yol ileri. Şimdi yeniden'in takliti tekrar İmamoğlu. Bi daha bi daha'nın takliti yeniden tekrar gibi.

RTE'nin Türk Kürt Arap Çerkez Gürcü vs söylemi Ekrem'in Türk Kürt, Sünni, Alevi vs şeklinde sokaklarda çığırtırılıyormuş..

Belediye kaynaklarını kanuna hile yaparak arka yollardan kullanması da cabası.

Ekrem bu işi öğrenmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Şubat 2024; 14:51:46 >
  • Muhalefet seçemedi saldı komple, büyük ışık, umut vs vs görmeden de bi kıvılcım çıkmaz. Ha gider oyunu kullanır mı? istemeden de olsa gider kullanır(en azından çoğu)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meyve veren ağaç taşlanır.
    Bence bu yüzden İmamoğlu na bu kadar saldırıyorlar

• Cok komiklikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt
    Aynısının Erdoğan Rize versiyonunu gördüm yakın zaman önce , olması gereken gerçekçi olan bu zaten, bunların hak ettiği bu onu geçtim artık meydan meydan gezme işi bayatliyor bu da ikinci durum hele tr gibi yürüyen ölüler ülkesinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Baya benziyor Çekmeköy mitingine.

• furandor kullanıcısına yanıt
    TürkiyeVeDünya (@yagmurizi) on Xtwitter
    TürkiyeVeDünya (@yagmurizi) on X
    https://twitter.com/yagmurizi/status/1759196958193795120

• Bilerek yalan soyluyor o. Saksakci ile konular acip agli kasmasaya calisiyor. Secim yaklasinca bunlar boyle oluyor. Bir de konulara girip algi kasanlar var tabi.

Senin boş miting dediğim bu RTE ve Rize de boş miting buna sen bile gülersin .

• mesai saati ile doğru orantı kurmuş vatandaş.Ekrem imamoglu'nun inanılmaz kalabalık Çekmeköy mitingi 

• O üç beş gelenlerin tamamına yakını taşıma partili elemanlar. Belediyeden temin edilen taşıma, yemek ve ceplerine harçlık ile oradalar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Gösterdiği fotoya karşılık verdim, herkes için geçerli olabilir doğru yanlış algı ya da değil farketmez ama farkındaysan sürekli üste çıkma ve cevap verme derdinde çünkü taraftar, ama ona hiç alınmıyorum çünkü hepsi böyle , bunu ak partili dolu bir çevrede yaşayan herkes bilir ya onlar gibi olursun ya sürekli bu atismalarda hatta fazlası ile karşılaşırsın, bu işin ak parti kısmı bir de Chp tarafı vardır da onun tarzını bilmiyorum, muhtemelen boş sol argümanlar ile komik hallere dusuyorlardir, zaten bunların ülkesinin hali de ortada, partiler boş taraftarlar da onlarla yarış içinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.