Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren AKP’li Mustafa Demir baltayı taşa vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belediyelerin işi gazete dağıtmak mıdır?’ diyen AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Demir’in, Fatih Belediye Başkanlığı döneminde her ay 130 bin gazete dağıttığı ortaya çıktı.
    Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer kendisine ait sosyal medya hesabından AKP’li Mustafa Demir hakkında bir paylaşımda bulundu. “Belediyelerin işi gazete dağıtmak mıdır?” diyerek paylaşım yapan AKP’li Demir’e cevap veren Soner Özimer “Çok ilginç yıllarca kendi dağıttı. Fatih Belediyesi bütçesinden ayırdığı Fatih halkının parasını , kendi iktisadi teşekkülü Halktaş a bastırdığı Fatih Gazetesi ne harcadı . Komiksiniz” dedi.

Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer’e ulaşan eski bir Fatih Belediyesi çalışanı ise Mustafa Demir döneminde her ay 130 bin gazete dağıttıklarını iddia etti. Eski belediye çalışanı “4 sene boyunca biz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Destek Ekibiyle her ay 130 bin gazete dağıtımı yaptık. 130 bin bitmeden bir sonraki ayın gazete ve etkinlik broşürleri basılmış şekilde depoda görüyorduk.” ifadelerini kullandı.

Kaynak ve resimler için :

https://tele1.com.tr/imamoglunu-elestiren-akpli-mustafa-demir-baltayi-tasa-vurdu-151455/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak ben bu konuya da katılmıyorum

Şimdi x bir belediyenin kendisinden bağımsız özel bir şirkete ait olan bir gazeteyi dağıtması başka
    Bir belediyenin kendi gazetesini çıkartıp bunu dağıtması başka

Belediyeler kendilerine basım yayın anlamında bütçe ayırırlar ve bu bütçeler ile çeşitli yayınlar çıkartırlar

Bu gazete olur, kitap olur,dergi olur,almanak olur vsvs

Mesela şuan İBB nin birsürü dergisi var.
    Ha ben bunu örnek verdim, kimisi elektronik ortamda olur, kimisi basılı olur
    Şu an İBB de basılı hiç yoktur da Ankara'da vardır
    Ama vardır yani

İkisi aynı şey

Elma ile armutu karıştırmayalım

Ha tabi benim yaptığım bu yorumu buraya gelip yapabilecek AKP yanlısı kaç kişi olacak derseniz
    1 2 3 belki o kadar.
    Diğerleri gelse bile hebele hübele derler o ayrı birşey :)

SON NOT : Bakın üstüne basa basa tekrar yazıyorum

Fatih belediye başkanı bu gazeteyi yandaşına bastırmıştır, haksız kazanç sağlamıştır ya da bu gazete basımı gereksiz masraftır vs bunu eleştirirsiniz, buna birşey demiyorum

Ama bu gazetenin basılıp dağıtılması ile SÖZCÜ nün dağıtılmasını karşılaştırmak

AKILDAN YOKSUN bir harekettir gençler.

Biraz düşünüp öyle konu açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 15 Nisan 2020; 4:29:34 >

• Oehh asıl komedi şu.

Sözcü bedavaya verildi belediyelere.

Ve Chp'li belediyeler ücretsiz verirseniz sizi de dağıtalım dediler havuz medyasına.

Sonuç tısss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Resimleri atayım yine insanlar linke tıklamaya üşeniyor ve bazı anlamayan insanlar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 16 Nisan 2020; 19:9:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.