Şimdi Ara

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
40.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizler diyordunuz ya ? İkinci Atatürk diye onu Muharrem İnce içinde soyluyordunuz. TWEETER sosyal medya yıkılıyordu. Ekremin daha çok foyasi ortaya çıkacak ama yine siz bildiğinizi okuyacaksınız. Adamın demiş hpd den gelen yardımlar kabul edilmedi diye Yunanistan danda gelen yardımlar kabul edilmedi. Allah muhafaza kamyonun içine 3-5 terorist koyar askerimizi şehit etmesin diye önlem alınmıştır. Deprem olduktan sonra Urfa'da leşleri serilen teroristler aklıma geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_chiko kullanıcısına yanıt
    Ben bir tutmam asla sizler tuttunuz

• Eko ekooo gökleri yarsan yaranamazsın ekooo sen bırak siyaseti delirttin akplileri birader.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanarslan30 H kullanıcısına yanıt
    Yanlisiniz var sizler dediginiz kimse . Ben Atatürk le kimseyi bir tutmam . Ama reisciyim haberin olsun.Karistirdin sen

Kemal Atatürk'ün Adnan Menderes'in Turgut Özal'ın Necmettin Erbakan'ın Muhsin Yazıcıoğlu'nun ikincisi olmaz. Tabi KeMAL da dahil buna türk siyaseti onunda ikincisini görmedi.Ecevite Baykal'a Kurban olsunlar. Chp den tek beğendiğim insan Mansur Yavaş. Gerisi boş fasa fiso.

• -dead kullanıcısına yanıt
    Adamın söyledikleri gayet açık . Sen neyin derdindesin. Tüm sorduklarının cevabı zaten orda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Pal

İmamoğlunu sistematik kötülemeye devam. Siz kötüledikçe sevenlerin sayısı çığ gibi büyüyor bilesiniz. Derdiniz reisiniz koltuğu kaybetmesin. Deprem olmuş insanlar ölmüş ne gam.
    Siz burda yıllardır AKP ti karalıyorsunuz da ne oluyor . Al birini vur ötekine . Ama önce iğne çuvaldız meselesi

• Hakkında rüşvet iddiaları olsada Ankara nın başkanına sözüm yok. Öyle yada böyle.çalışıyor. ama kabul edin bu Ekrem abiniz İstanbul u haketmiyormuş chp keşke daha Çalışkan aklı başında birini aday yapsaydı . Zaten kim olursa olsun İstanbulu kazanıyormuş. Daha çalışkan iş bilen biri olsaydı bir dahaki seçimlerde çok avantajlı olurdu

Ekrem başkanın Elazığdaki bir afet için sorumluluğu olamaz.Kendisi gonullu olarak orada bulunup daha sonra erzuruma gecmis.18 yildir ulkenin kaymagini yiyen siyasetciler, bir gece sogukta beklemis cok mu?

• Boş muhabbeti bırakında bu kaçıncı deprem onu söyleyin yıllardır deprem için toplanan paralar nerdeee?? Yıkılan evler yenilenecekmi insanların mahduriyeti giderilicekmi bi kaç tane çadır kurmakla olmuyor bu işler.
  • Şu İmamoğluna 2.Atatürk gibi benzetmeler yapanlara .. geliyor.Atatürk'ün tırnağı etmez.
  • yaw bide bu imamoğlu hatay reyhanlıda patlama olunca ölüler etrafa saçılmışken düğünde göbek atmıştı onu unutmayalım.

• Bizans Kargası kullanıcısına yanıt
    Sadece bir gece mi ? Diğer doğal afetlerde hiç görmedin mi ? Ecevit dönemi hatırlatmazmisin. Erzincan depremini görmedin mi ? 99 depremini hatirlamazsan yaşın küçüktür 42 yaşındayım benim yaşıtlarımdaysan kör olduğunu düşüneceğim

• 1lac kullanıcısına yanıt
    Düşman oklarını takip et kime gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aksi Müddea

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oo tebrikler banın hayırlı olsun.. Ekrem imamoğlu'nun deprem bölgesinde aktif olması, yardım eli uzatmasının benim için sakıncası %0 (yazıyla sıfır). Sıfır işte. Bu beni salak yapıyorsa evet salağım.

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    İstabulda yoktum olsaydım Binali Yıldırım a oy verirdim adamın projelerini dinlemediniz hiç biriniz hadi seçildi Ekrem bir daha ki seçime kadar İstanbul un ekstra sıkıntıları var gerçi bir çoğu düzene girmiştir su elektrik vs. Eğer bunları idame etirirse ne ala ekstra trafik akışı için tünel yol mutlaka olmalı toplu taşıma olarak metrobüse ekstra metro ağlarına devam etmeli . İş aş süt beledeyinin aslı görevi değildir yapılırsa güzel İBB seçildiğinde metrobüs lere balon aşmıştı millette sevindi Yav ben cocukmuyum da kandırıyor Avrupa'ya sağa sola gideceğine aslı işi ile uğraşsın

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    İstabulda yoktum olsaydım Binali Yıldırım a oy verirdim adamın projelerini dinlemediniz hiç biriniz hadi seçildi Ekrem bir daha ki seçime kadar İstanbul un ekstra sıkıntıları var gerçi bir çoğu düzene girmiştir su elektrik vs. Eğer bunları idame etirirse ne ala ekstra trafik akışı için tünel yol mutlaka olmalı toplu taşıma olarak metrobüse ekstra metro ağlarına devam etmeli . İş aş süt beledeyinin aslı görevi değildir yapılırsa güzel İBB seçildiğinde metrobüs lere balon aşmıştı millette sevindi Yav ben cocukmuyum da kandırıyor Avrupa'ya sağa sola gideceğine aslı işi ile uğraşsın

• Kayak yapmaya giderken uğramış.
    Hiçbir şey yapmayan adamı, depremde bu kadar fedakarlık yapan varken konuşma yüzünü nasıl buluyorsunuz?
    Trollük dediğiniz şey tam olarak bu değil mi?
    Ne yapsa değil yapmasa da adamı alkışlıyorsunuz.
    Yaptığı elle tutulur henüz bir şey yokken her gün her alanda başlıklar açıp adamı yalamak yakalalık değil de nedir?
    Şuradaki başlıklara bakın. O hükumete yalakalıkla eleştirdiğiniz insanlar bunun için kaç başlık açmış siz kaç başlık açmışsınız?
    Kendinizden olanı hiç eleştirmemeniz aleni ortada. Üstelik Ekrem gibi fevkalade vasat bir tipi trollükle efsane gibi göstermeye utanmıyor musunuz? Başka işiniz yok mu?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.