Şimdi Ara

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
40.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-1926531A2

Ekrem İmamoğlu, Erzurum'a tatile gitti
    Elazığ'da depremzedeleri ziyaret ettikten sonra Tunceli Belediye Başkanı ile buluşan İBB Başkanı İmamoğlu, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde konakladı.
    Haber Merkezi | 28.01.2020 - 02:26..
    Haberler Politika

puhahahaha zuhahaahah kapak hepinize :) yalancının mumu yatsıya kadar yanar ahahahahah

Alıntıları Göster
    uahahah öyle deme ağlarlar :D bide unutmadan tatil ona çok yakışıyor
  • quote:

SORU-CEVAP
    Toplantının ardından Kılıçdaroğlu’nu uğurlayan İmamoğlu, bir kez daha kameraların karşısına geçti. İmamoğlu’na sorulan sorular ve İBB Başkanı’nın verdiği yanıtlar şöyle oldu: 

AFAD’daki önemli toplantıya katılmadığınız yönünde eleştiriler var, bu konuya bir açıklık getirir misiniz?
    -              Devletin en önemli sorunu deprem konusu. Yani depremle ilgili süreç, hazırlıklar, çalışmalar bizim de gündemimizi ve bilgilerimizi tazeliyor.  Bu konuya çok yoğunlaştık. Bu konunu, bunun önüne geçmesini istemiyorum. Net söyleyelim ki, devletimin davet ettiği hiçbir yere katılmamazlık etmem.

Davet almadınız o zaman?
    -              Devletimizin davet ettiği hiçbir yere katılmamazlık etmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adam belliki yazın ucuz olsun diye erken rezervasyondan almış tatili oda deprem gününe denk gelmiş napsın iptal mi etsin zaten paylaşan kişinin dediği gibi depremin hüznü suratından okunuyor başkanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Erzurum da var

• Tamam elazigda da göründum isbirligine varim dedim(adam sanki yunan baskani isbirligi dyor)
    Simdi kayak takimlarimi alip kayabilirim
    Tatil ne guzel ne guzel... utan be adam bari uzgunsen samimi isen birkac depremzede ziyaretinde daha bulunsaydın tatilini de yapmasaydın sen siradan bir insan degilsin milletin gözünde.
    Kukla.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Mansur Yavaş'tan umutluyum.

Ülkeyi şahlandıracak, uçuracak diyemem ama bir şeylerin iyi gitmesi için bir kıvılcım olacak. İnşallah bozulmaz, bozulmadığı şekilde de ülke yönetimine gelir.

Gerisi yalancı/çıkarcı/şovmen.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bunlar hep spor takımı destekler gibi parti desteklemekten.
  • Mevzu takım tutar gibi parti tutmaktadır.
  • Ordan da Erzuruma tatile gitmiş. Çok samimi kendisi
  • HR Creative kullanıcısına yanıt
    Aynen.. zAten olanlarla ilgili Bir Fikri olan insanin tepkisi de olur.

Tepkisiz saksakci insan kitlesi artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xeraw3

Ordan da Erzuruma tatile gitmiş. Çok samimi kendisi
    Hmm sizinkiler topluca Erzincan da Dimi firesiz.

Ne yapacaktı karne tatili çocuklarını tatile götürmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 28 Ocak 2020; 10:41:4 >
  • Şehit cenazesinde tabuta yaslanıp selfie çektiren
    Şehide kelle diyen
    Şehit ailesine hadsiz diyen
    Şehit ailesine bu mesleğe girmeseydi diyen
    Şehit annesine ev anahtarı verip şov yapan
    Devletin televizyonuna "duble yollar ile şehitler memleketlerine daha hızlı ulaşıyor" dedirten
    Kıldığı namazı 3 farklı açıdan fotoğraf çektirmek sureti ile kayıtlara geçirten
    Türk şehit çocuğuna boş boş bakıp Arap çocuğuna salya sümük ağlayan
    Çok samimi birinin saksakcilari konuda cirit atıyor ve yüzsüz yüzsüz yazılar yazıyor pes..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 28 Ocak 2020; 10:39:47 >
  • ekrem imamoğlunun erzurumda ne işi vardı diye değiştirilse konu uygun olur

• freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    İBB TV seyredin Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Konumuz o değil İBB şeysi . Ak partili bakanlar depremzedeler ile beraber soğuktan kırılırken Haşmetli başkanız aynı soğuğu daha iyi hissetmek için Erzurum Palandöken de kayak yapıyordu.kaymak ona yakışıyor Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Şehit cenazesinde tabuta yaslanıp selfie çektiren
    Şehide kelle diyen
    Şehit ailesine hadsiz diyen
    Şehit ailesine bu mesleğe girmeseydi diyen
    Şehit annesine ev anahtarı verip şov yapan
    Devletin televizyonuna "duble yollar ile şehitler memleketlerine daha hızlı ulaşıyor" dedirten
    Kıldığı namazı 3 farklı açıdan fotoğraf çektirmek sureti ile kayıtlara geçirten
    Türk şehit çocuğuna boş boş bakıp Arap çocuğuna salya sümük ağlayan
    Çok samimi birinin saksakcilari konuda cirit atıyor ve yüzsüz yüzsüz yazılar yazıyor pes..
    Noldu zorrruna mi gitti ekreminizin gercek yuzu ile yüzleşmek.
    sehitler uzerinden duygu sömürüsü yaparak sen ne yapmaya calisiyosun ekreminin yaptigini kurtarmaz bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

Mansur Yavaş'tan umutluyum.

Ülkeyi şahlandıracak, uçuracak diyemem ama bir şeylerin iyi gitmesi için bir kıvılcım olacak. İnşallah bozulmaz, bozulmadığı şekilde de ülke yönetimine gelir.

Gerisi yalancı/çıkarcı/şovmen.
    Bende boyle dusunuyorum ekrem, mansur yavasin tirnagi dahi olamaz. Sol cenah birilerini destekleyecekse bu mansur olmali. Proje adami ekrem degil.

• Her şey düpedüz ortada iken neyini savunuyorsunuz yanlışa yanlış deyin doğruya doğru. Ama Ekrem İmamoğlu taktir ediyorum metrobüslrre balon aşmıştı ne kadar çok sevindim.

• Ekrem İmamoğlu Atatürk gibi adam yani Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin 🤫

• hakanarslan30 H kullanıcısına yanıt
    Yuh artik . Atatürk ile İmamoglunuda bir tuttunuzya helal olsun size.

• hakanarslan30 H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle eğer kendi parasıyla gitmiş ise yaptığınız sizin dininizde çok büyük günah ve bunu affedecek olan da şu an iftira attığınız kişi.

Ak partili bakanlar "algı yönetimi" olayını sordular, ak partili bakanlar HDP'den gelen yardımları kabul etmediler de insanları üşüttüler, Ben Elazığlıyım, şehrin yarısı dışarda uyudu ilk gece. 1000'e yakın ev baştan yapılmak zorunda.

İmamoğlu'nun gidip kaymasını desteklemiyorum sizin aksinize benim tasmam yok boynumda.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.