Şimdi Ara

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
2
Favori
40.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kitlesinde bir at gözlüğü var tarih böylesini yazmadı. Adam kayağa gitmis, yüzünde depremin hüznü vardı diyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vay be 10 sayfa olmuş konu...süt konusu da böyleydi...adam 800k fark attı hala bi çekememezlik falan...

süt konusunda da nerdeyse abdülhamit dönemine gitmeler 1950 chp döneminden örnek vermeler ...ne yapacaklarını şaşırmışlardı...olm adam süt verecez dedi mi dedi dağıttı mı dağıttı..ne alaka şimdi 1950 türkiyesi

komik şeyler sizi..burda da aynı tripler

adam vatandaş olarak gitmiştir ziyaret etmiştir..belediye başkanı olarak gitmiş gerekli yardım süreçlerinde destek olmuştur vss..neyse ejderya suyu aromalı soda için iyi gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 27 Ocak 2020; 22:44:55 >

• Diyarbakır da evlatlarını isteyen annelere de uğrasaydı pkk destekçilerine 16 milyon İstanbullunun selamını götürdü ama annelere desteği çok gördü şovmen, omuzundan çeken el nereye yönlendirirse oraya.

• Otelin geceliğide kişi başı 8 bin tl diyorlar. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu adam tatile giderken yol üstü uğramış ne abartıyorsunuz? 🤣

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Belediyenin parasıyla mı gitmiş? Torununu çoluğunu çocuğunu da belediyenin parasıyla mı götürmüş?

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Elazigda oyle bir otel yok.

• hakanarslan30 H kullanıcısına yanıt
    Savcı sayan'ım evinde burada sülalemizi satsak oturamayız.

• hakanarslan30 H kullanıcısına yanıt
    Tevfik goksu yine saptirdi konuyu. Konu oyle degil iyi arastirmali.

• Bu adamı niye sevmezler? Turgut gibi çehresi var, sülo gibi gıdısı var, tayyip gibi sivri dili var. Sizinkisi kara sevda ben söyliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinde siyasetinizinde Allah.......!

• Trabzonlu siyasetçileri ve trabzonlu mutahitleri sevmem. Bu ekremi de sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Deprem bölgesinden hemen sonra kayak merkezine geçmesi hoş olmamış! Asıl sıkıntı bu şovmene oy verenler Ekreme toz kondurmuyorlar:D Bu adam her seferinde bir yerlerde tatilde! Mübarek bari Elazığ ziyaretinden hemen sonra yapmasaydın bunu..
    Eşini her yere götürüyordu, sorgulamazdım. Sonuçta en yakınlarımız hayattaki en büyük destekçilerimiz ancak bu depremden sonra yine götürdüğünde garipsemiştim. Dilek hanımın gözlemlerinin ne faydası olacak, hangi yardımların ulaşıp ulaşmadığını kontrol edecek, hangi raporu kaleme alacak diye insan irdeliyor. Demek ki tatile gidiyorlarmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidince ne işi var derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Aç bak.
    Ekrem İmamoğlu, Erzurum'a tatile gitti
    Elazığ'da depremzedeleri ziyaret ettikten sonra Tunceli Belediye Başkanı ile buluşan İBB Başkanı İmamoğlu, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde konakladı.
    Haber Merkezi | 28.01.2020 - 02:26..
    Haberler Politika

puhahahaha zuhahaahah kapak hepinize :) yalancının mumu yatsıya kadar yanar ahahahahah
  • Ne güzel. Ben depreme neden olur demedim. Deprem paraları nereye harcandı, dedim.
    quote:

AKOM'da Ekrem İmamoğlu ile birlikte basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Ağustos depreminden sonra toplanan vergileri hatırlatarak, "Ne oldu o deprem vergileri? Nereye gitti o deprem vergileri?" diye sordu. İmamoğlu, deprem toplama alanlarının bir çoğunun tanıma uygun olmadığını söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun ortak basın toplantısında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yer aldı. 27 Eyl 2019 19:22

İMAMOĞLU: GERÇEKLERLE YÜZLEŞECEĞİZ
    Ekrem İmamoğlu da, “Deprem toplanma alanlarıyla ilgili rakamlar veriliyor. 2 bin 859 adet alandan bahsediliyor. Ne yazık ki bu alanların bir çoğu deprem toplanma alanı tanımına uymuyor. Deprem toplanma alanlarının bir tanımı, ölçeği gibi alt yapısı olmalıdır. İstanbul’da deprem toplanma alanları konusunda karnemiz zayıf. Bu konuyu hep birlikte çalışacağız” dedi. İmamoğlu şöyle devam etti: “Biz kafamızı kuma gömecek durumda değiliz. Bu sorunun siyasi partisi olmaz. Gerçeklerle yüzleşeceğiz, yüzleşirken çözümler üreteceğiz. Bir yandan da dua edeceğiz ki deprem İstanbul’a geç gelsin. Bu sırada hasar tespit edilen binalarla ilgili süreç devam ediyor. Şüphesi olan vatandaşlarımıza yönelik hizmetler gerçekleşiyor. İBB’nin teknik koşulları bir çok konuda iyi seviyede. Bir günde 360 bin kişiye yemek imkanı sağlayacak bir lojistik merkezi vardır. İstanbul’un yapılaşma ve deprem toplanma alanı sorununu aşmak için bir seferberliği başlatmış durumdayız.” 

• klasik chpli yönetici şaşırmadık yine ne zaman millet için dertlendiği görülmüşki

Ekrem İmamoglu Elazığda ne işi vardı diyenlere gelsin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.