Şimdi Ara

Ekranı 2'ye nasıl Bölebilirim ? (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tek bir kasa, 2 tane monitör var. Amacım tek ekranda internette gezmek diğer ekranda film vs. izlemek.

Ekran kartı ayarlarımda birden çok ekran seçeneği var fakat içinde tam ekran butonu mevcut başka bişey yok.

elimde 1 vga çıkışını 2 vga çıkışı yapan aparat mevcut.

kasamın arkasında 3 cıkıs var bunlar fotoğraftaki gibidir.

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMATİ -- 13 Şubat 2014; 23:30:56 >

• oncelikle ekran kartinin iki cikisi varmi? ve kullandigin isletim sistemi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR1970

oncelikle ekran kartinin iki cikisi varmi? ve kullandigin isletim sistemi nedir?

W7. 1adet vga cikisi var bide fotografta görürken 2 diğer cikis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam iki monitoru ayri ayri iki cikisa bagla.. sorununun kalmayacak:) gerisi kolay
  • quote:

tamam iki monitoru ayri ayri iki cikisa bagla.. sorununun kalmayacak:) gerisi kolay

Hocam girisler bu diger monitor vga çıkışlı nasil bir aparat almalayim adi nedir yani vga girisini bu girise cevirsİN. ?

• sanirim bir dvi birde vga cikisin var arkada.. monitorlerinin ikisidemi vga? dvi baglantisi olan yoksa eger bir dvi to vga converter alip denemelisin
  • quote:

sanirim bir dvi birde vga cikisin var arkada.. monitorlerinin ikisidemi vga? dvi baglantisi olan yoksa eger bir dvi to vga converter alip denemelisin

hocam dvi çıkışında başında ince bi cubuk var benimkinde öyle bişey yok yani dvi cıkısı degil bu farklı bişey :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasada yeterli çıkış yok.
    Girişler ekran, yazıcı ve seri port. 2 ekranda farklı görüntü için ekran bağlayabileceğiniz ikinci bir çıkış olması gerekir.
    Adaptörle iki monitörde de aynı görüntüyü alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Kasada yeterli çıkış yok.
    Girişler ekran, yazıcı ve seri port. 2 ekranda farklı görüntü için ekran bağlayabileceğiniz ikinci bir çıkış olması gerekir.
    Adaptörle iki monitörde de aynı görüntüyü alabilirsiniz.

yani ne yapmmız gerek hocam
  • Ekran kartınız onboard.
    2 çıkışlı bir ekran kartı almanız gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Ekran kartınız onboard.
    2 çıkışlı bir ekran kartı almanız gerekir.

+1
    Daha açık dilde söylemek gerekirse senin bilgisayarında ekran kartı yok hocam
    Yeni bir ekran kartı alıp birini dvi'dan,diğerini de vga'dan bağlayıp yazılımdan da ayarı vermen gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.