Şimdi Ara

Ekrandaki garip çizgiler şeyler nedir bu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, ekranımda bu gibi sorunlar var ? acaba fazla çalışmadan mı kaynaklıdır nedir bilen var mı ?
     Ekrandaki garip çizgiler şeyler nedir bu ? Ekrandaki garip çizgiler şeyler nedir bu ?

• ekran kartın yavaş yavaş gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: drax_power

ekran kartın yavaş yavaş gidiyor

Oooo onun sebebi mi yani ?? Dell inspron n5010 modeli bu !! 4 sene olacak nerdeyse .. ne yapmamız lazım çözümü var mı ? Pek anlamam bu ekran işlerinden.
  • Ekran kartından monitöre giden kabloyu sök, monitörün menüsünü aç bak bakalım ekranda o çizgiler var mı. Var ise sıkıntı monitörde yok ise ekran kartındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Ekran kartından monitöre giden kabloyu sök, monitörün menüsünü aç bak bakalım ekranda o çizgiler var mı. Var ise sıkıntı monitörde yok ise ekran kartındadır.

heee makineyi aç diyorsun yani :D kardeş ben onu yapamamki yapsam bile bozarım !
  • @ugri28 Yok dostum, herhangi bir şeyi sökmeyeceksin. Monitörün kasaya giden kablosunu çıkar, ardından monitörün üzerindeki tuşlar ile menüde gezin eğer o çizgiler görünürse demek ki monitörden kaynaklanıyordur. Diğer türlü ekran kartından kaynaklandığı kesinleşmiş oluyor.
  • quote:

@ugri28 Yok dostum, herhangi bir şeyi sökmeyeceksin. Monitörün kasaya giden kablosunu çıkar, ardından monitörün üzerindeki tuşlar ile menüde gezin eğer o çizgiler görünürse demek ki monitörden kaynaklanıyordur. Diğer türlü ekran kartından kaynaklandığı kesinleşmiş oluyor.

Yalnız laptop bu o şekilde dediğin gibi olmuyor ... başka çözümü var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

quote:

@ugri28 Yok dostum, herhangi bir şeyi sökmeyeceksin. Monitörün kasaya giden kablosunu çıkar, ardından monitörün üzerindeki tuşlar ile menüde gezin eğer o çizgiler görünürse demek ki monitörden kaynaklanıyordur. Diğer türlü ekran kartından kaynaklandığı kesinleşmiş oluyor.

O zaman ekran varsa elinde veya TV`ye baglanabiliyorsa o şekilde dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

quote:

yok kardeşim tv'de sorun olmuyor o zaman benim laptop'ın ekranda mı sorun oluyor ? nasıl olacak çözümü ?

• sadece leptp ekrabinda sorun varsa laptopun lcd sini degismen gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun laptopun ekranındamı? yoksa ekran kartındamı öğrenmek için laptoptan ekran resmini çek (Printscreen) falan resmi buraya at telefonla değil laptopun kendisinden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

quote:

yok kardeşim tv'de sorun olmuyor o zaman benim laptop'ın ekranda mı sorun oluyor ? nasıl olacak çözümü ?

Lapotpun ekranında sorun var.Ama bayağı pahalı külfeti olacaktır sana.Garantisi devam ediyorsa garantiye ver.Yoksa bilgisayarcıya sor derim ben.

• EKran kartı yada monitör ikisinden biri pert olmuş
  • Laptop lcdsi gitmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopun ekranı gitmiş ekran kartı değil.

değişim şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

laptopun ekranı gitmiş ekran kartı değil.

değişim şart.

Sağolasın .. peki kaç liraya hallolur bu iş .. DELL marka 15.4' inç ekran ?? Bilgin var mı bu konuda ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

laptopun ekranı gitmiş ekran kartı değil.

değişim şart.

Sağolasın .. peki kaç liraya hallolur bu iş .. DELL marka 15.4' inç ekran ?? Bilgin var mı bu konuda ?

hayır bilgisayarcılara sordur veya en temizi delli ara sor

100 - 200 civarları
  • Lcd mefta...
    Model eski. Bilgisayar tamircilerinde ucuz yollu çıkmalardan hallettirebilirsin.
  • Anladım cevaplar için teşekkür ederim Arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.