Bildirim
Ekrandaki garip çizgiler şeyler nedir bu ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ekran kartın yavaş yavaş gidiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: drax_power
ekran kartın yavaş yavaş gidiyor
Oooo onun sebebi mi yani ?? Dell inspron n5010 modeli bu !! 4 sene olacak nerdeyse .. ne yapmamız lazım çözümü var mı ? Pek anlamam bu ekran işlerinden. -
Ekran kartından monitöre giden kabloyu sök, monitörün menüsünü aç bak bakalım ekranda o çizgiler var mı. Var ise sıkıntı monitörde yok ise ekran kartındadır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincolnn
Ekran kartından monitöre giden kabloyu sök, monitörün menüsünü aç bak bakalım ekranda o çizgiler var mı. Var ise sıkıntı monitörde yok ise ekran kartındadır.
heee makineyi aç diyorsun yani :D kardeş ben onu yapamamki yapsam bile bozarım ! -
@ugri28 Yok dostum, herhangi bir şeyi sökmeyeceksin. Monitörün kasaya giden kablosunu çıkar, ardından monitörün üzerindeki tuşlar ile menüde gezin eğer o çizgiler görünürse demek ki monitörden kaynaklanıyordur. Diğer türlü ekran kartından kaynaklandığı kesinleşmiş oluyor. -
quote:
@ugri28 Yok dostum, herhangi bir şeyi sökmeyeceksin. Monitörün kasaya giden kablosunu çıkar, ardından monitörün üzerindeki tuşlar ile menüde gezin eğer o çizgiler görünürse demek ki monitörden kaynaklanıyordur. Diğer türlü ekran kartından kaynaklandığı kesinleşmiş oluyor.
Yalnız laptop bu o şekilde dediğin gibi olmuyor ... başka çözümü var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ugri28
quote:
@ugri28 Yok dostum, herhangi bir şeyi sökmeyeceksin. Monitörün kasaya giden kablosunu çıkar, ardından monitörün üzerindeki tuşlar ile menüde gezin eğer o çizgiler görünürse demek ki monitörden kaynaklanıyordur. Diğer türlü ekran kartından kaynaklandığı kesinleşmiş oluyor.
Yalnız laptop bu o şekilde dediğin gibi olmuyor ... başka çözümü var mı ?
O zaman ekran varsa elinde veya TV`ye baglanabiliyorsa o şekilde dene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon
quote:
quote:
yok kardeşim tv'de sorun olmuyor o zaman benim laptop'ın ekranda mı sorun oluyor ? nasıl olacak çözümü ?
-
sadece leptp ekrabinda sorun varsa laptopun lcd sini degismen gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunun laptopun ekranındamı? yoksa ekran kartındamı öğrenmek için laptoptan ekran resmini çek (Printscreen) falan resmi buraya at telefonla değil laptopun kendisinden -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon
quote:
quote:
yok kardeşim tv'de sorun olmuyor o zaman benim laptop'ın ekranda mı sorun oluyor ? nasıl olacak çözümü ?
Lapotpun ekranında sorun var.Ama bayağı pahalı külfeti olacaktır sana.Garantisi devam ediyorsa garantiye ver.Yoksa bilgisayarcıya sor derim ben.
-
EKran kartı yada monitör ikisinden biri pert olmuş -
Laptop lcdsi gitmis :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
laptopun ekranı gitmiş ekran kartı değil.
değişim şart. -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
değişim şart.
Sağolasın .. peki kaç liraya hallolur bu iş .. DELL marka 15.4' inç ekran ?? Bilgin var mı bu konuda ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
değişim şart.
Sağolasın .. peki kaç liraya hallolur bu iş .. DELL marka 15.4' inç ekran ?? Bilgin var mı bu konuda ?
hayır bilgisayarcılara sordur veya en temizi delli ara sor
100 - 200 civarları -
Lcd mefta...
Model eski. Bilgisayar tamircilerinde ucuz yollu çıkmalardan hallettirebilirsin. -
Anladım cevaplar için teşekkür ederim Arkadaşlar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X