Şimdi Ara

EKRANDA KARINCALANMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlara dikkatimi çekti xbox'a oyun koyup çalıştırdığında yüklerken ekran tamamen siyah olduğunda karıncalanmalar görüyorum ama oyun açılınca düzeliyor (örnek oyun NBA 2K 2009'da oluyor mesela ve başka oyunlardada) sebebi nedir sizlerdede böyle bir karıncalanma durumu oluyormu. cevap yazan herkese teşekkürler.

• O karıncalanma olayını ben bir tek Bad Copmpany de görmüştüm ama sanırım o oyun kaynaklıydı oyun içindede vardı biraz çünkü...
  • O problem tüm xbox larda var.Tv çıkışının kalitesiz malzemeden yapılmış olmasından dolayı oluyormuş bu problem.
  • daha önceden dikkatimi çekmemişti sizdede varsa sorun değil ozaman
  • Bende öyle bir karıncalanma yok. LCD'lerde olmaması lazım. Plazma ekranlarda oluyorsa sorun yoktur, normaldir. Ayrıca bazı oyunlarda "Noise Effect" gibi isimlerle, oyun atmosferine katkı sağlayan efektler kullanılıyor. Bunlar da olabilir. Silent Hill'de mesela kullanılabiliyordu. HDMI dijital sinyal taşıdığından, onda da olmaması lazım. Ama analog bağlantılarda olabilir ve rahatsız ediciyse kablo değiştirerek sorundan kurtulabilirsiniz.
  • bu xbox 360'da ne kadar dandik malzemenden yapmışlar sanki çakma mübarek
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendomi

bu xbox 360'da ne kadar dandik malzemenden yapmışlar sanki çakma mübarek

ucuz etin yahnisi ne olurmuş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda yırtılma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Ekranda Gölgelenme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam oyunun içindeyken görüntüde sorun yok sadece dash boarddan oyuna geçerken ekran tamamen siyah oluyor ya orada oluyor oyun içi görüntüler süper.
    quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Bende öyle bir karıncalanma yok. LCD'lerde olmaması lazım. Plazma ekranlarda oluyorsa sorun yoktur, normaldir. Ayrıca bazı oyunlarda "Noise Effect" gibi isimlerle, oyun atmosferine katkı sağlayan efektler kullanılıyor. Bunlar da olabilir. Silent Hill'de mesela kullanılabiliyordu. HDMI dijital sinyal taşıdığından, onda da olmaması lazım. Ama analog bağlantılarda olabilir ve rahatsız ediciyse kablo değiştirerek sorundan kurtulabilirsiniz.
  • Aman ha 3k habercisi olmasın daGörüntüde donma yok değil mi hocam?

Kablonda sorun var desem hepsinde öyle yapardı,peki tüm oyunlardan önce mi böyle oluyor?
  • donma hiç olmadı inşallah olmaz 5-6 oyunda denedim oldu. acaba ev değiştirdim elektriksel bir sorunmu diye düşündüm ama öyle olsaydı oyun içindede olurdu. Buarada televizyonum plazma ve bağlantı şeklim HDMI, başka hdmi kablo ilede denedim fark yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendomi

bu xbox 360'da ne kadar dandik malzemenden yapmışlar sanki çakma mübarek

valla ya sanki bir konsolun çin versiyonu gibi orjinali çakma.
  • yav arkadaşlar ben öyle yazarak dalga deçiyordum bu lafı söyleyenler için orası kötü burası kötü bu ne yav birtek sorun oda gpu ısınması başka birşey yok taş gibi alet be kardeşim
  • Bizzat M$ yetkilileri açıklamıştı TV-out portunun kaliteli malzemeden yapılmadığını böylece maliyet düşürüyorlarmış.İlk çıkan versiyonlarda daha beter karıncalanma olduğundan dolayı yeni versiyonlarda portu revize etmişler ama yinede bazen belli oluyor.Çokta kafaya takılacak bir problem değil bu.
  • O oyunla alakalıdır. NBA 2k9 da bendede var aynı şey. gayet doğaldır o.

diğer oyunlarda hiç öyle bir problem yok.
  • cevap veren herkese teşekkürler konsolda bi sorun yok yani genel sorun bu.
  • Ben de 19 inçlik LCD monitörümü alınca böyle bir durumun farkına vardım. Önceden 17 inç CRT kullanırken böyle bir problemim yoktu. Ya da ben mi farketmiyordum anlamadım. Ama, dediğin gibi oyun içinde anlaşılmıyor bu durum. Sanırsam en iyi çözüm doğrudan HDMI kablosu ile bağlamak makinayı. Ama, HDMI bağlantısı olan bir görüntü cihazım henüz yok maalesef.
  • Böyle birşey başıma hiç gelmedi. Garip bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.