Şimdi Ara

EKRANDA ÇIKAN GARİP HATA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İyi günler diliyorum öncelikle,
    Sorum bilen arkadaşlara , bilgisayarımı toplayalı daha 2 ay oldu. Fakat garip sorunlarla karşılaşıyorum. Bilgisayarı vatan computer'dan topladım.
    Özellikleri ;
    AMD FX 6300 SİX 3.50 GHZ
    8 GB RAM
    3 GB 384 BİT EKRAN KARTI SAPPHİRE AMD RADEON

Arkadaşlar hatalar şöyleki ; bilgisayar kendi kendine donuyor ve kapanıyor , açılırken bios ekranını geçtikten sonra
    Windows başlatılamadı. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir. Sorunu düzeltmek için vs vs

Hata kodu olarak durum : 0xc000000e
    Bilgi olarak : Gerekli bir aygıta erişilmediği için, önyükleme seçimi başarız oldu. diyor.

Son zamanlardada Şu ekran hatasını alıyorum aniden , facede takılırken veya başka birşey yaparken aniden bilgisayar donuyor ve ekranda şu hata oluyor ;

Arkadaşlar sorunun ne olduğunu bilirsem vatana o şekilde gidipde çözmelerini sağlarım. Veyahutta benim çözebileceğim bir sorun ise benim çözmemde yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler , şimdiden ilginize teşekkürler..

• Yokmu yardımcı olacak bir arkadaş ?
  • sisteminiz benimkiyle hemen hemen aynı

windows cd sini takın.kurulum ekranında onar seçeneğini tıklayıp bilgisayarınızı onarmayı seçin.
  • juven J kullanıcısına yanıt
    Bu sorun windows ile alakalı bir sorunmu hocam ? Çünkü windowsu kurduktan sonrada bu hatayı alıyorum. Acaba windows 8mi kurmam gerekiyor desteklemeyen bir parçammı bulunuyor ? SSD hard disk kullanıyorum çünkü
  • anakart ve raminizi de yazarsanız daha iyi olur.msi 970a-g46 anakartım ve 2x4gb hilevel ramler ile birçok sorun yaşamıştım.birgün elektrik kesildikten sonra pc göçtü.ramler zarar görmüş.neyse o sebepten ramlerimi ve anakartımı değiştirdim.artık eskisi kadar soru yaşamıyorum.format cd sinden başlangıç onarmayı seçip şansınızı deneyin.düzelme ihtimali var.olmadı ramler çift yada farklı marka ise tekini sökün,yerlerini değiştirin.sizin sorun harddisk yada ram gibi gözüküyor.deneme yanılma ile sorunu bulabilirsiniz.harddisteki bazı dosyalar bozulmuş olabilir.
  • Banada daha cok donanımsal gibi geldi yazılımsal değil de eğer anakartınızda onboard ekran kartı varsa pcdeki ekren kartını söküp onboardla kullanmayı denermisiniz aynı problemler başgöstericek mi
  • Ekran kartından kaynaklı gibi duruyor. Farklı bir ekran kartı ile deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu genel itibariyle Windows'un hata vermesiyle alakalı onarmayı deneyin ekranınız berbat durumda düzgün dursa komut sistemiylede bazı komutlar yazarak düzeltilebilir.
  • Ekran kartı temassızlık yapıyor sanırım iyice oturtun ekran kartini hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu hatayı aldıkdan sonra bilgisayarımı yeniden başlatıyorum sorun kalmıyor bu hatayı anlık veriyor bilgisayar. Şimdi arkadaşın dediği gibi ramlerin yerlerini değiştirdim. Bir sorun gözükmüyor dünden beri. Bir daha verecekmi bakalım merak ediyorum. Windows'u düzeltmekle alakalı bir durum yok bence. Daha bilgisayarım 2 aylık ve formatı 1 ay önce atıldı. Bence bunun başka bir sorunu var. Ekran kartı tam oturmasa yerine, bu hatayı verdikten sonra hiç açılmaz ekran.
  • Tüm usbleri çıkarıp deneyeceksin, anakartın güncel değilse güncelle. Bios ayarlarını sıfırla. Sorun harddiskteki silmeden kurulan windowsların çakışması. Eğer tek Windows var ise çözümü için mesaj at, bilmekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direkt3d D kullanıcısına yanıt
    Size özel mesaj atamıyorum arkadaş olarak ekledim tek bir windows kurulu şuanda fakat ben format atarken diski biçimlendiriyorum yinede windows kalıntıları kalmış olabilirmi ?
  • ram lerden olabilir mi en son kasa içinde ne değişlik yaptınız çıkarıp takma gibi görülen hata ilginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.