Bildirim
ekran renkler gitti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eğer ekran o haldeyken bilgisayar çalışıyorsa yani komut sahibi isen bilgisayardan ses falan geliyorsa veya vindowa başlangç sesi geliyorsa ekranın kırilmştr görünürde pek bişey yok sanırım ama başıma geldi benm ekranm kırılmıştı. Servise götürmende yarar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekranda çatlak gözükmüyor ama pcyı tvye yada baska monıtore baglayınca sııntı yok servis yolu gözüktü sanırım lcd için teşekkürler cevap için :) -
Flex kablo temassızlık problemi . -
kablolarda sorun var -
kabloları ben değiştirebilir miyim yada ne kadara patlar acaba -
Sorun cihazınızın harici kablolarında değil . sorun cihazın içindeki kablolardadır . bilginiz yoksa hiç ellemeyin .
ne kadar alırlar ? . İnsaf derecesine göre değişir . kimi önemsiz der ,yaparım der . kimi ekran gitmiş yeni ekran almak lazım der
Servis için Fiyatlandırma yapamayacağım .. bana göre azami 150 lira . -
pcyi tamir ettirdim ekran bozulmus ama ondan once ıkı bılgısayarcıya goturdum ıkısıde tam ıncelemeden anakart dedi 3. bilgisayarcıya anlatınca (forumda sizlerin yardımcı olmak için verdiğiniz bilgileri) ekrandandır dedi ve durum düzeldi. 200 tl ye lcd değişti. yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler. -
Anakart diyen bilgisayarcı ya sahtekar ya bu işi bilmiyor .
zaten bilgisayarcılar kart söküp takmayı bilir . tamiri bilmez .. -
aynen dediğin gibi forumda okuduklarımdan anakartta değilde kabloda olmasın sonucta baska ekran baglayınca alıyorum goruntu dıyorum anakart tan sen yeni bilgisayar al diyor :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X