Şimdi Ara

ekran parlak değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekranım eskiden daha parlaktı şuan çok sönük mekanik bi problem değil yazılımsal bi neden ama ne olduğunu çözemedim bilen varsa yardım etsin

• notebookmu bilgisayarınız? eger notebboksa chipset driveri hub ve ekran kartı driverinizi güncel tutun fn+ şışk çoğaltma yardımı ile artırabılırsınız
  • LAPTOP FORMAT ATILDIKTAN SONRA ORJİNALİ BOZULUNCA EKRAN SÖNÜK KALDI BNCE DE EKRAN KARTI İLE İLGİLİ AMA BU KONUDA EN ANLAMADIĞIM DA EKRAN KARTI GUNCELLEME OKADAR ARIYORUM DRIVER BULAMIYORUM BUNA
  • marka ve model verın bırde kullandıgınız ısletım sıstemını verın arastırıp lınk vereyım sıze
  • ASUS MARKA EKRAN KARTI ATİ RADEON HD 2600 WİNDOWS7
  • win7 ama kaç bit? modelinide yazın asus'un?
  • Sanırım bilgisayarı yeni aldın ve ekran parlaklığını değiştirmeyi bilmiyorsun.

Ekranın sağ altında saatin yanında, Pil ve Fiş işareti bulunan bir simge var. Ona tıkla. Küçük bir pencere gelecek. Oradan Ekran parlaklığını ayarla'yı seç.

ekran parlak değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TFT Ekran O Kadarda Kötü Degil
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • driver kurulu değilse aktif olmaz o caps ledıgınız fotodakı gıbı.
  • 32 BİT ASUS X52S İNTEL CORE 2 DUO T 9300 :) yok yeni değil o dediklrinle ilgili bi mesele değil ayarlarda en yüksek parlaklıkta ama parlak değil acılısta parlak oluyor sonra sönuyor format atarken parlak oluyor sonra sönuyor gıbı vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceran83

driver kurulu değilse aktif olmaz o caps ledıgınız fotodakı gıbı.

Eğer driver kurulu değilse Ekran otomatik olarak %100 parlaklıkta olur. Konuyu açan arkadaş ekranın çok sönük olmasından şikayet ediyor.
  • ok ben son driverlerı bulup sıze lınk atıcam ındırın ve eskısını sılıp onu kurun.
  • bios üzerinden led-lcd low ise napıcak peki mustafa kardeşim
  • notebooklarda biosun birçok kısmı kilitlidir.. oyuzden windows üzerinden ayarlanır bu işler siz hiç m-flaş tekniği ile notebooka biosta bios update yaptınızmı? bunun ımkanı yok cunkı bıos locked
  • normalde daha parlak olabılecek ıken bı sebepten dolayı en yuksek parlaklıkta bıle sönuk kalıyor ama format esnasında dedıgım sekılde parlak olabılıyor weya bazen denk gelıyor bısey yaparken acılıp kapanırken bı an parlak oluyor sonra yıne sönuk bnce drıver ıle alakalı ama o konuda pek ıyı degılım ondan yardım istedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceran83

bios üzerinden led-lcd low ise napıcak peki mustafa kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: jmlab

32 BİT ASUS X52S İNTEL CORE 2 DUO T 9300 :) yok yeni değil o dediklrinle ilgili bi mesele değil ayarlarda en yüksek parlaklıkta ama parlak değil acılısta parlak oluyor sonra sönuyor format atarken parlak oluyor sonra sönuyor gıbı vs

Ozaman açılışta ve format ekranında da ekranın sönük olması gerekmiyor mu?

@jmlab Başlat menüsünden Denetim Masasını açın ve oradan Aygıt Yöneticisi ne tıklayın. Orada Ünlem yada Çarpı işaretli bir aygıt varmı acaba?

• Driver kardeşim sabret bulucam ben
  • mesela şu guc seceneklerı warya onda tasarruf secınce de aynı parlaklıkta yuksek performans secınce de aynı parlaıklıta
  • quote:

Orijinalden alıntı: jmlab

mesela şu guc seceneklerı warya onda tasarruf secınce de aynı parlaklıkta yuksek performans secınce de aynı parlaıklıta

Öyle tabiki parlaklık değişmez. O ekranda En alt kısımda Ekran Parlaklığı olucak. Onu ayarlamanız gerekiyor.

ekran parlak değil

Olmassa, Başlat menüsündeki arama kısmına mblctr yazıp enter tuşuna basın. Oradan da ayarlayabilirsiniz.

ekran parlak değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klonoa -- 2 Şubat 2013; 1:17:09 >

• chipset driverlerini kurdunuzmu yada son surum drıver...
  • allah razı olsun kardeşim şu saatte uğraşıyorsun olmasa bile çok teşekkür ederim ikinize de. baktım yok çarpı yada unlem :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.