Şimdi Ara

Ekran koruyucuda mat mı parlak mı? Kendi yorumum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
40.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrHxor

iphone 4 de mat kullanan kim acaba

Babam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bilmeyenler için http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/wrapsol-iphone-4s-ekran-koruyucu-arka-on-yan-82168756
    The Blacklist Atlantis The Mentalist Intelligence Hostages Helix
  • Wrapsol parlaktir keza Bodyguardz da oyle. iphone 2g den beri cikan her iphone u kullandim. Akliniza gelen gelmeyen her jelatinide kullandim. Bodyguardz, invisible shield, wrapsol, ipg ve markasizlar..

Sizlere tavsiyem paranizi bunlarla cöp etmeyin.

Tavsiyem asagidaki cam ekran koruyucu olacaktir. Jelatinden farki gercek cam olmasi, orjinal ekrana dokunuyor hissi vermesi, parmak izine karsi korumali olmasi, ekran goruntusunde zerre degisiklik yapmamasi ve orjinal hassasiyeti bozmamasi. Tek handikapi uygulamada tek sansinizin olmasi, duzgun uygulanmadiginda cikarip tekrar takma sansi yok..

Begenmeyen olursa da ben burdayim, gelip ne isterseniz soyleyin.

http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-44s-glast-premium-ekran-koruyucu-cizilmez-anti-parmak-izi-cam-ekran-koruyucu-/productDetails.aspx?productId=telkilsgpekrnglass&categoryId=16102

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max

• Mat kullanıyorum, evet ekran biraz sarımsı ama gündüz belli olmuyor. Pederdeki parlak. Ekran yağ oluyor.

• El kadar jelatinlere dünyanın parasını vermeyin yazık günah ömürlük değil sonuçta en fazla 2-3 ay sonra çizikten yağdan geçilmiyo zaten. Alın 5 liralık bilemedin 10 liralık rastgele bişey tamamdır işte. İphonu ilk aldığımda avm lere gidip 20 liralık jelatinlerden taktırıyodum kaliteli olsun diye birgün internetten bişey alıyodum bi baktım jelatin 3 tl alıyım dedim hazır kargo parası vermişken oda gelsin kendim deneyim takmayı vs. O günden beri jelatini hep kendim değiştiririm üstüne bide o 3 tllik jelatin 20 liralıklardan daha kaliteli çıktı valla gözle görülür parmakla hissedilir bir kalite farkı vardı. Herşeyin bokunu çıkarmamak lazım 2000 liraya telefon aldın diyede naylon parçasına 50 lira vermek zorunda değil kimse.

Orijinalden alıntı: cedric...

El kadar jelatinlere dünyanın parasını vermeyin yazık günah ömürlük değil sonuçta en fazla 2-3 ay sonra çizikten yağdan geçilmiyo zaten. Alın 5 liralık bilemedin 10 liralık rastgele bişey tamamdır işte. İphonu ilk aldığımda avm lere gidip 20 liralık jelatinlerden taktırıyodum kaliteli olsun diye birgün internetten bişey alıyodum bi baktım jelatin 3 tl alıyım dedim hazır kargo parası vermişken oda gelsin kendim deneyim takmayı vs. O günden beri jelatini hep kendim değiştiririm üstüne bide o 3 tllik jelatin 20 liralıklardan daha kaliteli çıktı valla gözle görülür parmakla hissedilir bir kalite farkı vardı. Herşeyin bokunu çıkarmamak lazım 2000 liraya telefon aldın diyede naylon parçasına 50 lira vermek zorunda değil kimse.

Kesinlikle katılıyorum. 10 tl ye buff diye bir marka aldık 2 arkadaş. Sanırım çakma ama gayet memnunuz baya kalın ama ne parmak izi ne yağ lekesi bırakıyor. Cam gibi sert malzemeden yapmışlar.

• en iyisi parlak ekran bende öle kullanıyorum mat çok soluk gösteriyor

Orijinalden alıntı: sky__walker

Wrapsol parlaktir keza Bodyguardz da oyle. iphone 2g den beri cikan her iphone u kullandim. Akliniza gelen gelmeyen her jelatinide kullandim. Bodyguardz, invisible shield, wrapsol, ipg ve markasizlar..

Sizlere tavsiyem paranizi bunlarla cöp etmeyin.

Tavsiyem asagidaki cam ekran koruyucu olacaktir. Jelatinden farki gercek cam olmasi, orjinal ekrana dokunuyor hissi vermesi, parmak izine karsi korumali olmasi, ekran goruntusunde zerre degisiklik yapmamasi ve orjinal hassasiyeti bozmamasi. Tek handikapi uygulamada tek sansinizin olmasi, duzgun uygulanmadiginda cikarip tekrar takma sansi yok..

Begenmeyen olursa da ben burdayim, gelip ne isterseniz soyleyin.

http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-iphone-44s-glast-premium-ekran-koruyucu-cizilmez-anti-parmak-izi-cam-ekran-koruyucu-/productDetails.aspx?productId=telkilsgpekrnglass&categoryId=16102

iphone5 icin olanini 2 aydir kullaniyorum ve tek kelime muthis...

• Anti glare kullanıyorum. Mat-şeffaf arası.

Parmak izi, yağ vb seyler kalmıyor.

İphone 5 için 1.4$ fiyatı vardı popüler Çin sitelerinde :)

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

merhaba arkadaşlar. 5-6 aydır iphone kullanıyorum ve bu süre zarfında 4 kere ekran koruyucu değiştirdim. ilk ekran koruyucumu telefoncunun tavsiyesi üzerine ve parmak izi bırakmıyor yalanı yüzünden mat aldım. Daha sonra da mat almaya devam ettim.
    son ekran koruyucumun açık havada telefonu 5800 ekranına benzetmesi nedeniyle parlak ekran koruyucu taktım ve çok rahat ettım. açık havada ekranın gözüklemesi söz konusu bile değil. yeni alacak arkadaşlara sesleniyorum KESİNLİKLE PARLAK EKRAN KORUYUCU ALIN.

Konudan epey bir zaman geçmiş ama belki bakarsın diye bir soru sorucam.Parlak ekran koruyucusu mat kadar kaygan oluyor mu?

daha kaygan

Millet niye tartışıyor ki o zaman herkes parlak alsın hem kaygan hem ekranı karartmıyor?

ustam ayriyetten dokunmatik daha iyi algiliyor

Ben aslında tablete alıcam.Yani tablet alıcam ilk belki yanında alıcam.Sence tablet için gerekli mi ekran koruyucusu?

tabletinde ne yazıkki çiziliyor aksine tablette aksiyon oyunlarında parmaklar birer pençeye dönüşebiliyor tabletinizede parlak çekin mis gibi

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

merhaba arkadaşlar. 5-6 aydır iphone kullanıyorum ve bu süre zarfında 4 kere ekran koruyucu değiştirdim. ilk ekran koruyucumu telefoncunun tavsiyesi üzerine ve parmak izi bırakmıyor yalanı yüzünden mat aldım. Daha sonra da mat almaya devam ettim.
    son ekran koruyucumun açık havada telefonu 5800 ekranına benzetmesi nedeniyle parlak ekran koruyucu taktım ve çok rahat ettım. açık havada ekranın gözüklemesi söz konusu bile değil. yeni alacak arkadaşlara sesleniyorum KESİNLİKLE PARLAK EKRAN KORUYUCU ALIN.

Konudan epey bir zaman geçmiş ama belki bakarsın diye bir soru sorucam.Parlak ekran koruyucusu mat kadar kaygan oluyor mu?

daha kaygan

Millet niye tartışıyor ki o zaman herkes parlak alsın hem kaygan hem ekranı karartmıyor?

ustam ayriyetten dokunmatik daha iyi algiliyor

Ben aslında tablete alıcam.Yani tablet alıcam ilk belki yanında alıcam.Sence tablet için gerekli mi ekran koruyucusu?

tabletinde ne yazıkki çiziliyor aksine tablette aksiyon oyunlarında parmaklar birer pençeye dönüşebiliyor tabletinizede parlak çekin mis gibi

Ya bir şey diyeceğim.Baktım teknosadan ya da bimeksten yok.Tek electro world'de buldum.Oradakide ipad için yazıyor.Şimdi ipad'in ekranı da 9.7 inç benimkide.Herhangi bir uyumluluk problemi olur mu birde ayrıca parlak mı mat mı yazmıyor.İşte;Yansıma önleyici ya da direk ekran koruyucu yazıyor.Nasıl anlıcam ne olduğunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Mayıs 2013; 22:09:34 >

• Htc one ve iphone 4 kesinlikle jelatinsiz 2 side hissiyatı kaybettiriyor

Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • Telefon kapaliyken mat ekran telefonu cok guzel gosteriyor ama acikken goruntu berbat. Gecen gun htc one'in o muazzam ekranina turkcellden 30tllik kalitrli bi ekran filmi uygulattim, mat. Adam cok guzel yapti milimetrik ve sifir toz kabarcik. Neyse eve ulasmadan telefonun ekrani o kadar berbat oldu ki, kirmizi yesil sari pikselcikler görünüyordu. Daha eve gormeden cikarip cope attim. Kalitelisi falan yok bu isin. Samsung laptop alindi sirkete ekrani kendinden mat, dikkat ettim onda bile piksel gorunuyor. Demek ki mat dis yizey ışığı kirarak renklerin dogal yansimasini bozuyor. Kisacasi kaliteli ya da kalitesiz mat ekran koruyucu almayin. Cunku sokup atarsiniz kisa sure sonra.

• ya aynen öyle. iphonedo bu konu hakkında bir videosunda "kim mat ekran koruyucu ekranı öldürüyor diyor buyrun bakın hiç öyle bir şey yok" falan diyip telefonunu göstermişti videoda da hakkaten bi olay yokmuş gibi duruyor ama 5 6 farklı marka mat ekran jelatini kullandım hepsi resmen piksel piksel dağıttı ekran sinir etti ben de o günden beri parlak kullanırım.

tabi iphonedo nun amerikadan aldıgı mat ekran jelatinin markası fark hissettiriyor olabilir bilemiyorum. kendisi apple expertidir teknoloji konusunda ne dese güvenirim :)

edit: konu bildiğin hortladı topic açılalı 2 sene olcak nerdeyse =)

• mat tatmin edicidir.
    not: daha önce parlak film kullanmadım
    not2: kullandığım telefon HTC wildfire S

Orijinalden alıntı: erhan6110

mat tatmin edicidir.
    not: daha önce parlak film kullanmadım
    not2: kullandığım telefon HTC wildfire S

Mat olanı,hangi açıdan tatmin edici buldunuz acaba?
    Ben de almayı düşünüyorum da,
    Ellerim çok terliyor benim :((
    O yüzden parlak almak istemiyorum.

Orijinalden alıntı: mustafa5532

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

El kadar jelatinlere dünyanın parasını vermeyin yazık günah ömürlük değil sonuçta en fazla 2-3 ay sonra çizikten yağdan geçilmiyo zaten. Alın 5 liralık bilemedin 10 liralık rastgele bişey tamamdır işte. İphonu ilk aldığımda avm lere gidip 20 liralık jelatinlerden taktırıyodum kaliteli olsun diye birgün internetten bişey alıyodum bi baktım jelatin 3 tl alıyım dedim hazır kargo parası vermişken oda gelsin kendim deneyim takmayı vs. O günden beri jelatini hep kendim değiştiririm üstüne bide o 3 tllik jelatin 20 liralıklardan daha kaliteli çıktı valla gözle görülür parmakla hissedilir bir kalite farkı vardı. Herşeyin bokunu çıkarmamak lazım 2000 liraya telefon aldın diyede naylon parçasına 50 lira vermek zorunda değil kimse.

Kesinlikle katılıyorum. 10 tl ye buff diye bir marka aldık 2 arkadaş. Sanırım çakma ama gayet memnunuz baya kalın ama ne parmak izi ne yağ lekesi bırakıyor. Cam gibi sert malzemeden yapmışlar.

paalıymış. ben 5 tanesini 1.5$ a aldım dx.com dan...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.