Bildirim
Ekran kartlarını anlamak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Forumu biraz araştırırsan sorularına cevap bulabilirsin ekran kartını,gpu'yu,belleği anlamak kolay iş
ekran kartlarındaki ilk önce aranacak şart saat hızları sonra gpu modeli ve soğutma sistemi en son bellekler
bunlardan önce ciddi şekilde araştırma ve inceleme -
Yaklaşık 4-5 ay önce benim ne işlemci ne de ekran kartı hakkında zerre kadar bilgim yoktu. En ufak birşeyini bile bilemezdim. 1gb ekran kartı işte o şekilde. Taa ki kendime kasa toplamaya kalkana kadar. Araştıra araştıra o kadar derinlemesine indim ki inan şuan da kasa toplıcak insanlara cpu, gpu, anakart, ram gibi bileşenler hakkında tavsiye bile verebiliyorum.
Hangi ekran kartı referans pcb kullanıyor hangisi özel pcb kullanıyor. Hangi kart oc a yatkın, Hangi özel kartın soğuması daha iyi hangisi kötü, Kaç w tdp değerlerine sahip olduklarına kadar hepsini biliyorum. -
senin işin biraz uzun sürer çünkü bu konuyla ilgili çok makaleler ve haberler var -
quote:
Orijinalden alıntı: Micro 1618
Forumu biraz araştırırsan sorularına cevap bulabilirsin ekran kartını,gpu'yu,belleği anlamak kolay iş
ekran kartlarındaki ilk önce aranacak şart saat hızları sonra gpu modeli ve soğutma sistemi en son bellekler
bunlardan önce ciddi şekilde araştırma ve inceleme
forumun araması çok kötü olduğu için aradığımı bulamıyorum
link atabilirmisiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X