hd çıktığından mı neden bilmiyorum ama ekran kartı fiyatları ne zaman bu kadar arttı ?
ATI ile Nvidia nın kapışması sonucu fiyatlar bu hale geldi adamla hiç boş durmuyor 3 ayda bir ekran kartı çıkartıyorlar bu kadar seri bir şekilde ekran kartlarının çıkmasından dolayı yapılan yeni yatırımlar sonucunda fiyatlarda yükselişe geçiyor haliyle
Yeni çıkan ekran kartları her zaman pahalıdır diğerlerine nazaran. Ancak şöyle de bir durum var, tüm ekran kartları pahalı değil. Söz gelimi HD 3850 çıktığı zamanlarda 250$ fiyata kadar çıkıyordu. Üstelik 512MB olduğu zaman fiyatı daha da artıyordu. Şimdilerde 80$ civarında. X1650 ekran kartları 150$ civarından giriş yaptı modeline göre ama şimdi ne halde?
Ekran kartları pahalı değil, normal seyrindeler. Yeni modeller yeni fiyatlarla gelirken eskilerde indirim yapılıyor ve daha ucuz olarak piyasaya sürülüyor. Kurun yüksek olması sebebiyle bize biraz pahalı geliyor bunu da inkâr edemem tabîi...
peki en ucuz ekran kartı ne kadar?
2. elde 1 ytl ye bile satılanlar var. Ne için kullanacağına bağlı
2.El e ucuz bulabilirsin
p4 3.2 - 2gb ddr2 ram - 512 mb ekran kartım var güncel oyunlar çalıştırmak ya da biraz daha performans için ekran kartını derğiştirmek faaydalı olurmu ne alınmalı
Aslında düşünürsek ekran kartları geçmişe nazaran ucuz bile. Bunda rekabetin çok büyük payı var. 4850 çıkmadan önce 9800GTX 350$ gibi fiyatlara satılıyordu.
o sisteme takviye bana göre boşa yatırım olur 512 mb ekran kartı yeterli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme