Şimdi Ara

Ekran kartları neden pahalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasa’da ekran kartı kalmadığı için pahalı olduğunu düşünüyorum fakat bu ne kadar sürecek.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mining ve bitcoin işi ne zaman biter ozaman piyasa yine eski haline döner ama oda zor görünüyor. Dünyada Bitcoin ve türevleri kripto para birimlerine talep devam ediyor. Hükümetler bile bu işe el atmaya başladı. Umarım bu işin bir çaresi bulunurda oyuncu kesim için uygun fiyattan ekran kartı bulmak kolaylaşır. Yoksa yeni seri kartlar çıksa bile bunların son kullanıcıya veya oyunculara ulaşması çok zor olacaktır diye düşünüyorum.
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Piyasa da şuan ekran kartı yok mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Maalesef doğru düzgün kart yok piyasada. Olanlarda çok aşırı yüksek fiyatlarla satılıyor. Çok üzgünüm ama bu zamanda oyun oynamak için kart alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 31 Ocak 2018; 14:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamanda ekran kartı alınmaz ama ne zaman alınabilecek hiç bilmiyorum. Bu kan emici firmalar oldugu sürece ekran kartları stoklara tekrar gelse bile aynı fiyattan satmaya devam ederler. Dolar yükseldi fiyatlar arttı dolar düştü fiyatlar aynı kaldı. Geçen yaz stoklar bitti stoklar geldi fiyatlar aynı kaldı bu sefer de değişecegini sanmıyorum nasılsa 1300 tl lik kartı 2bin tlye 2,500tlye alanlar var diye satmaya devam ederler. Sitede 2.5bine stoga 1060 girince hemen bitiyor.
  • Net bir şekilde ekran kartı alamayanlardayım.
  • gtx 1050 ti ler 1000 tl olmuş, 3 gb 1060 lar 1400 falan, gtx 2000 ler çıksa gene bunlardan pahalı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Eeee... ne yapacağız arkadaşlar ? Bu devran böyle devam edecek mi ?

• Ekran kartı almayın stok yok ondan pahalı
  • Şu mining yapanlar batarlar inşAllah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede 6gb gtx1060 var.Ama bu miningçilik inşallah patlar.O zaman kart fiyatları yarısına düşer.Hatta miningte kullanılan kartlar 3 te1 ine düşer.gtx1060 1000 liralık kart 2500 lira ayıptır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.