Şimdi Ara

ekran kartının ramini yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amd ye entegre bir ekran kartı kullanıyorum . bu kart sanırım ramleri kullanıyor ben kullandığı ram miktarını nasıl artırabilirim ?

• up
  • selamlar .exper kazrizma laptopum var paylaşımlı ekran kartı 128mb'tan 640mb'a kadar.bunu yükseltmek istiyorum ama biosta advanced bölümünde graphic bölümü yok sanırım kısıtlı.bunu nasıl yapabilirim?
  • Emin değilim ama zaten gerektiği taktirde ram miktarını kendisi ayarlayıp kullanıyo. ram miktarını arttıkmak pekte işe yarar bi durum değil. heleki entegre ekran kartında sen hangi amaçla ram miktarını arttırmak istiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 21 Kasım 2014; 19:26:53 >
  • pes2015 indirdim ve onun için ekran kartı yetersiz.oyun başlarken uyarı veriyor ve sürekli kasıyor oyundayken.bir şekilde artırmam lazım ama biosta grafik sekmesini nasıl bulacağımı bilmiyorum bios kısıtlı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snt89

pes2015 indirdim ve onun için ekran kartı yetersiz.oyun başlarken uyarı veriyor ve sürekli kasıyor oyundayken.bir şekilde artırmam lazım ama biosta grafik sekmesini nasıl bulacağımı bilmiyorum bios kısıtlı sanırım.

Ekran kartında önemli olan bellek ve işlemci hızlarıdır. buna paralel olarak bit değeridir. ekran kartın yetersiz ise ramden fazla kullanmak işine yaramaz. çözünürlük ve kalite değerlerini biraz düşürüp performans alabilirsin.
  • emin ol hepsini denedim kalite istemiyorum oyunu rahat oynatsın yeter ama olmuyo bilgisayar çok iyi bişey değil bir sene daha idare etsin diye uğraşıyorum başka bi yolu yokmudur ki overclock falan deniyo ama o kadarına gerek yok diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Ekran kartında Dual Bios
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biosta grafik bölümünü bulma konusunda yardım edebilecek olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.