Şimdi Ara

Ekran kartından gelen uğultu ( Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu güne kadar böyle bir sorun yok biraz önce csden cıkınca uğultu geldiğini fark ettim, fan ayarlarına baktım belki yüksektir diye hayır onlarda düşüktü hatta fanları yükselttim bu sefer 2 ses karışıp daha yüksek bi ses ortaya çıktı. Ekran kartını söktüm ses kesildi, tekrar takıp bir daha msi afterburnerdan fan ayarına baktım %20 kart sıcaklığı boşta 32 derece. kartın üstünde olan 2. biosu devreye soktum nafile gine bişey değişmedi. Bu arada kart R9 280x vs gayet stabil çalışıyor, psu Zalman Zm700-GLX 80 plus bronze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 14 Mart 2017; 21:26:22 >

• coil whine mı acaba bahsettiğin sorun?
  • CW olabilir. Çözümü yok diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    yok hocam cw değil sanki fanları %100 getirmişsin gibi çalışıyor. Cw mevcut değil kartta sadece 4000 5000 fps görünce kuş gibi öter
  • Cw değil dostum zaten 2 sene kullandıktan sonra ortaya çıktı. Cw mevcut değil yukardaki yorumdada belirttim 4000 5000 fps alınca cw sıkıntısı oluyor o fpside zaten mmo rpg oyunlar da id pas yerinde alıyrum knight online örnek.
  • karttakı fanın ıcıne bısey kacmıstır buyuk ıhtımal (ömrünü doldurmustur yada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 14 Mart 2017; 20:49:2 >
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    saol hocam yorumun için temizleyip deniyeceğim birazdan.

Edit: Sorun çözüldü beyler saolun yorumlarınız. Temizledikten sonra sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 14 Mart 2017; 21:25:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soporo

saol hocam yorumun için temizleyip deniyeceğim birazdan.

Edit: Sorun çözüldü beyler saolun yorumlarınız. Temizledikten sonra sorun kalmadı.

hadı gecmıs olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.