Şimdi Ara

Ekran Kartında 6 pinden 8 pine dönüştürücü kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar, sorunum şu asus rx570 ekran kartı alacağım minimum psu 450w ve 8pin bağlantı kablosu istiyor. Benim psu 500w fakat pcı-e bağlantıları 2x6 pin. Asus müşteri hizmetlerini aradığımda dönüştürücü kullanabileceğimi fakat kullanıcı kaynaklı bir sorun olduğunda mesuliyet kabul etmediklerini belirttiler. Aranızda bu dönüştürücüden kullanan veya başka bir çözüm yolu bulan varmı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

• Ben donusturusuyle 6 pini 8 pin cevirip rtx 2060 la kullaniyorum sorunsuz calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500w ancak kaç watt 12v kanallarına iletebiliyor bunlar önemli hocam, genellikle psu üreticileri desteklemeyeceğini düşündükleri formatları koymazlar. İşlemcin çok güç çeken bir model değilse ve psunun 12v kanalları doyurucuysa sorun yaşamazsın.
  • şu kabloya bakılırsa 6 pin kablo yanına 2 tane negatif faz yani siyah kablo gelecek.benim powerda 6+2 şeklinde mevcut ama olmasaydıda yapabilirdim.tabi risk etmemek için dönüştürücü en iyisi.
    Ekran Kartında 6 pinden 8 pine dönüştürücü kullanan?
  • verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim en iyisi ben gidip bir psu alayım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.