Şimdi Ara

Ekran Kartın daha önceden kullanılmış mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar incehesaptan gaming gecesinden Msı trio Rtx 5070 white aldım. ürün bugün elime ulaştı fakat ekran kartının Vida yerinde eğrilikler var bu kart daha önceden kullanılmış mıdır ? Msı ürün kaydı yaptım izin verdi garanti süresi 28.11.2028 görünüyor.Sizce iade etmek gerekir mi bunu kontrol filan mı ediyorlar göndermeden önce yardımlarınızı rica edecektim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İade ürünü tabiri caiz ise çakmışlar. Klasik gaming gecesi rezaleti. İletişime geçin, değiştirmeye yanaşmıyorlarsa iade edin. Fiyatı epey uyguna geldiyse kullanabilirsiniz.

• Kayıt ettirdiğin ürünü nasıl iade edeceksin ki? Kutu etiketi sökülmüş ürünlerin iadesi zorlaştı. Servis raporu olmadan iade almazlar bence ki başkasına gitse bu ürün ayıplı olacak çünkü kayıt yaptırdınız ve varsa promosyon hakkından mahrum kalabilir alacak kişi.

1. Kutu etiketi
    2. Ürün jelatini

Mutlaka kontrol edilmesi gerekiyor paketi açım aşamasında.

Oradaki eğrilik kullanılmışlıktan değil gibi ürün görsellerinde de eğrilik var hafif tasarım olarak o şekilde olabilir. O içbükey kartın kasaya ve anakarta tam oturması için bir tırnak vazifesi görüyor vida sıkıldıkça esneyebilir. Vida dıştan sıkıldığı için içe bükülmesi imkansız zaten kullanımda.

Kartı açmışsınız zaten bir deneyin varsa coil whine, ses veya herhangi bir sorunda 14 gün içinde iade hakkınızı kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 29 Aralık 2025; 15:48:48 >

• RElS kullanıcısına yanıt
    Kutunun jelatini yoktu patpata sarıp göndermişler. Daha önceden MSI sıvı soğutma almıştım o kutusu jelatinli gelmişti. İncehesap müşteri hizmetleri bazı markaların anakart ve ekran kartlarımın kutusunda jelatin olmadığını söyledi. Akşam Pc ye takıp test edeceğim bir kusuru yoksa zaten ürünü iade etme gibi bir niyetim yok. Kutu şu şekilde geldi

• muroekc M kullanıcısına yanıt

Benim aldığım MSI anakartda da ürün etiketi yoktu. Bu avantaj aslında kolay iade edilebilir ürünler. Performansından memnun kalmasanız bile iade oluşturmaya imkan tanıyor ürüne herhangi bir zarar vermedikçe. Hayırlı olsun beyaz sistemlerde kullanılabilecek güzel kartlardan biri tasarım olarak. Keşke AMD tarafıyla yeniden anlaşabilse MSI. Şu modelin 9070 XT'si güzel olurdu.

3DMARK'tan şu testleri yaptım. Bilgili bir arkadaş yorumlayabilir mi skorları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muroekc -- 29 Aralık 2025; 23:29:34 >

• O bahsettiğiniz eğrilikler bütün sıfır kartlarda var, kullanılmış olduğundan değil yani. İçiniz rahat olsun, güle güle kullanın.

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Geçen birisine aynı kartla sistem toplamıştım. Çok şık bir kart. Ekran Kartın daha önceden kullanılmış mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD Ryzen 5 5600X 4.3 GHz@1.15V///Asrock X470 Taichi///Crucial Ballistix 2X8 Gb, 3200 MHz, CL16///MSI RTX 4070 Gaming X Trio///Corsair Force MP510, 480 Gb, Nvme///Arctic Liquid Freezer II 240 MM///Seasonic Snow Silent 1050W, 80+ Platinum///Be Quiet! Pure Base 500DX Beyaz///Aorus FI27Q, 1440P@165 Hz, IPS///Razer Deathadder V2///HyperX Alloy Core RGB
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Evet güzel bir kart. Fakat Bf6 da kullanılan Vram 13 gb (kartın vram 12 gb nasıl oluyor bilmiyorum ) civarı görünüyor ayarları yükselttiğimde. Kart Vram konusunda yetersiz kalıyor sanırım. 1080P oynadığım için darboğazı aşmak için ayarları ultra veya overkill yapmak zorundayım. Sanırım 2K monitöre geçmem gerek.

• Oralar fabrikasyon şekilde içe doğru kavisli yapılıyor vidanın baskısıyla kasa demirine daha iyi oturması vidalıyken bile kart oynamasın diye o şekilde üretliyor artık. Vida izleri varmı ona emin olamadım. Vidalama izi varsa sök tak yapılmış olabilir. Kartın fanlarında herhangi bir sıkıntı arka vidasındaki etiketi duruyorsa sağında solunda çizik veya herhangi bir görsel kozmetik bir sorun yoksa kullanabilirsiniz. Sonuçta satıcılarda bunu pek istemeselerde Tüketici kanunun tüketicilere verdiği haklardan dolayı alıp beğenmeyip iade eden müşteriler olduğu için birinden geri dönen ürün başkasına tekrar satılmak durumunda kalınıyor. Önemli olan üründe sizi rahatsız edecek sorun/kusurun bulunup bulunmaması. Sizde eğer içinize sinmediyse kartı aynı şekilde kargo teslim tarihinin üzerinden 2 hafta geçmediyse şayet iade edebilirsiniz. Zaten bu indirimlerde genelde ya o haftanın müşteri iadeleri ya genel bir sorun kusur olduğunu farkettikleri ürünleri listeye alıyorlar. Birkaç hafta öncede başka bir 5070 vardı mesela PNY olması lazım onunda sıcaklık sorunu var redditte bile konusu çıkmış ya termal padlerde yada kartın soğutucu bloğunda bir sorun var kart olması gerekenden çok daha fazla sıcak çalışıyordu almış onu 26700 den geceye eklemişlerdi mesela ve peynir ekmek gibi sattı fakat alanların bir çoğu önümüzdeki yıllarda ısıyla ve arızayla alakalı sorunlar yaşayacaklar muhtemelen.

• DemirAtlı kullanıcısına yanıt

güzel tespitler...

İade diye bir şey niye var; İade diye bir olgu olduğuna göre iade ürünü satmak diye bir olgu da vardır. İade edilmiş ürünü satmak kanuna aykırı bir şey değildir. Aksine iade hakkının bir sonucudur. İade olduğunu düşünüp iade etmek isterseniz iadeyi kabul etmek zorundalar. Ama size tekrar iade ürün gönderirseler bile bunu iadeli ürün diye kabul etmeme hakkınız da yoktur. Kanunda iadeli ürün, sıfır ürün diye bir şey yoktur. Sağlam ürün, bozuk ürün vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 5 Ocak 2026; 17:42:38 >
    Hocam aslında bundan yana bir sıkıntı yok benim için. Aslında insanlar bence iade gelen bir ürün acaba bir sıkıntısı mı vardı da iade edildi ilerde bir problem mi çıkaracak bana diye düşünüyor. Ben öyle düşündüm açıkçası elektronik cihaz olduğu için . Fakat memnunum şuan karttan soğutması çok iyi fakat bazen ufak bir cızırtı sesi geliyor bu da pek çok kartta olabiliyormuş çok rahatsız etmediği için iade etmedim, coolwhine denen birşeymiş sanırım bu.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.