Şimdi Ara

Ekran Kartımın (FX5200) Fan'ı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demin baktımda Fx5200'mun fan'ı çalışmıyor ben bunu nasıl çalışır hale getirecem ??

• şöyle bir tozlarını sil kablosunun takılı olup olmadığına bak eğer çalışmazsa hiç uğraşma 6600 filan al rahat rahat kullan
  • dostum sistemi yeni topladım valla maddi olarak çöküşteyim azcık O yüzden 1-2 ay idare etmem lazım. Baktımda kablolar takılı gibi.
  • sen en büyük hatayı yeni bir sistem toplarken fx5200 kullanmakla yapmışsın

madem yeni topladın aldığın yere götürüm tamir ettirebilirsin
  • [Deleted by Admins]
  • kullandığı fana göre aynı çeşit bir fan daha alıp yeniden değiştirebilirsen + marifet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

bişi olmaz fansızda calısır 5200 kullan kafana göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fanları Dönmüyor
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla arkadasım o kartta fansız oyun oynuyor ates gıbı oluyor ama reset felan attırmıyor adamın kasasına el değmıyor fanlarını sordum 6 ytl dedıler ıdare etmek ıcın yeter daha sonra ya kartı ya fanı degıstırırsın
  • tugberk23 yok arkadaşım bu fx5200 bende ilk çıktığından beri var nerdeyse Yeni sistemde ekran kartı istemedim araştırarak fazla para bayılmadan , bana yeterli olan kartı alırım diye , bide şu dx10 ayakları var bekliyorum biraz daha.

Night_33 arkadaşım valla oyun oynarken takılıp kalıyordu dedim noluyor kasayı açtım bi baktım fanı çalışmıyor. Büyük ihtimalle sorun ondandır.
  • sisteme nekadar verdin?
    bileşenler neydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 27 Haziran 2007; 18:54:33 >
  • Hocam valla iyi bişi değil maksat idare etmek olsun. Bi Kingston 1024 ram almıştım geçen sene eski sisteme uymadığı için bekliyordu. Şimdi P4 3.0 637 LGA775 800Mhz işlemci , ASUS P5PE-VM de anakart aldım (AGP almakla hata ettik ya neyse). Ekran kartıda Fx5200. Zaten bu işlemcinin fanıda öyle bi çalışıyorki maşallah araba motoru gibi müzik bile dinleyemiyoz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 27 Haziran 2007; 19:02:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.