Şimdi Ara

Ekran kartımın fanı dönmüyordu. Yapmaya çalıştım ama.. (HD4650)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür pc kendi kendine kapanıyordu oyuna falan girdiğimde. Daha sonra yanık kokusu almaya başladım ve kasayı açtım inceledim.

Ekran kartının fanı dönmüyordu söktüm temizledim baya bir toz olmuş.

Daha sonra taktığımda fan dönmedi. İtekledim falan dönmesini sağladım ama parmağımı önüne götürdüğümde elime hiç hava bile gelmiyordu yani çok yavaş dönüyordu fan.

Sorunum düzelmedi yine pc kapanıyor. Yağlama yapmayı düşünüyorum. Makine yağı olmak zorunda mı ?

Yardımlarınız için teşekkürler.

• Sogutucuyu tamamen sok,iyice temizle,sonra dene. Makine yagi olmak zorunda degil. Makine yagi olsa daha iyi olur tabi ama siviyag,zaytinyagi bile kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanın arkasında ufak bir delik varsa muhtemelen etıket vardır etıketı cıkartın ve kulak temızleme cubugu ıle ufacık 1 tamla bırakın içerisine fanı elinizle dondurun bir süre.
    fazla yağ damlatmamaya dikkat ediniz.
  • arkadaşlar fanın ne üstünde ne de altında delik yok bütün stickerları çıkardım baktım. Üstünde ati stickerı vardı çıkardım baktım yok. Altında da beyaz bi sticker vardı çıkardım ufacık 3 tane delik gibi bir şey ve çipe benzer şeyler var. Ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazelin dene belki işe yarar :D
  • ekran kartı sıcaklığı %94 e çıkıyor fan hızı %99 da ama yine de fazla ısınıyor..
  • ekran kartı marka ve tam modeli nedir.
    bence en güzeli yeni bir fan aramak, yada uydurmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI FANI DURUP DÖNÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şuan pc hiç kapanmadı daha. ne olur bilmem ama şuan iyi gibi.

teşekkürler herkese artık bir süre böyle idare ederim umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.