|
Merhabalar 5 yıla yakın süredir toplamış olduğum sistemi kullanmaktayım iki gün önce oyun oynarken birden ekranda donma oldu daha sonra görüntüde renk dalgalanmaları ve karışıklıklar oldu ve masaüstüne attı sağ köşede ekran sürücüsü görüntü uyarısı verdi ve yan şekilde ekranda birçok kırmızı çizgiler oluştu.Daha sonra kapatıp açtım bios ekranında bile devam etmekte bi kırmızı yatay ince çizgiler ekranın heryerinde var ve açıldıktan sonra masaüstününe gelemiyorum anakart açılış yazısından sonra siyah ekran da kalıyor.Ekran kartımın ışıkları yanmakta sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamadım ama ekran kartımdan şüpheleniyorum yardımcı olursanız sevinirim.İnternette denk geldiğim bu sorunu yaşayan birinin ss ini ekliyorum aynısı kırmızı çizgiler bendede mevcut. Sistemim ise; Sapphire R9 280x Tri-X Oc ekran kartı İntel i5 4460 Ram Gskill 8 Gb 1600 mhz cl9 tek modül Güç kaynağı corsair vs650 Wd 1 tb harddisk anakart h81m Plus Eğer ekran kartım ömrü bittiyse 5 yıl sonra bu sisteme 2-2,5 bütçeyle nasıl bir yükseltme yapabilirim teşekkürler şimdiden ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı