Bildirim
Ekran kartım yandı yenisini ne almalıyım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
yukarı _____________________________ -
Rx 460
en kötü ihtimalle hafif oc cekersiniz işlemciye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northwood -- 7 Ekim 2016; 10:08:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xigmatek Asgard Pure Black Edition 600W//Amd FX 6100 @3.3 GHz//Gigabyte 990XA-UD3//Kingston Hyperx Blu 2X4GB 1600 MHz CL9 1.5V//WD Caviar Black 1 TB+Crucial MX 500 500 GB //ASUS Phoenix GTX 1050 Ti -
r7 250x gayet iş görüyor gta 5 videolarına bakarsan 30-40 fps civarı veriyor rx 460 daha iyi bir kart elbet ama o işlemci iin fazladan masraf etmeye değmez diye düşünüyorum _____________________________ Ulusal egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, mahvolur. -
En fazla verimle o kadar fps verir. O işlemci ile oyun oynamak hayal. Görüntü almak istiyorsanız 50 TL'ye ikinci el bir kart alın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir...
Bülent ORTAÇGİL -
Hocam R7250x almanız daha iyi olacaktır bu sistem için. İşlemciniz düşük oc de pek etkili olmaz gibi. Kısa süre içinde anakart+işlemci de alırım diyorsanız RX460 da alabilirsiniz. _____________________________ -
Haklısın üstad _____________________________ Ulusal egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, mahvolur. -
Hepinize teşekkürler 250x almak daha doğru gözüküyor _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt